View Full Version : нали не е възможно
едно момиченце90
06-17-2007, 18:33
хора мн е тъпо ама все пак да попитам...днес докато го правехме с моя на задна и изведнуж от мен излезе нещо прозрачно и беше доста т.е. не само няколко капки а цяло петно напражи на пода горе-долу колкото горната част на пластмасова чашка.та знам че по принцип на задна се стимулира мн Г-точката и ми се пишкаше доста,но не съм се напишкала сто на сто понеже не беше на струя а изведнъж и знам че при някои жени като се стимулира мн Г-точката се казва че "еякулират" та въпроса ми е мн мн тъп ама все пак...тази течност знам че е различна от урината но...нали в нея не се съдържат сперматозоиди и е невъзможно жената да забременее от себе си...
едно момиченце90
06-17-2007, 18:41
моля за мнения колкото и да е тъпо важно е
ThePainIsReaL
06-17-2007, 18:43
Спокойно де.. наред си е. И на други се е случвало. И наистина никак не е възможно да забременееш от твоята си течност. Дишай, маце.
ти нормална ли си ма?! ТИ ДА СИ ЧУВАЛА ЗА АНАТОМИЯ?! ЖЕНАТА НЯМА СПЕРМОТОЗОИДИ... ТВА НЕЩО ГО ИМАТ САМО МЪЖЕТЕ А НИЕ ЖЕНИТЕ ИМАМЕ ЯЙЦЕКЛЕТКА ОТ ТАМ ИДАТА БЕБЕТАТА... ОМФГ ЖЕНА И СПЕРМОТОЗОИД... :smt040
special_girl_SS
06-17-2007, 19:12
Пффф съжалявам че трябва да ти го съобщя но ти си бременна от себе си. Има много такива случаи в медицинската практика и те показват че детето което се ражда е всъщност твой клонинг :wink:
Бъди добра майка :smt005 :smt005 :smt005