PDA

View Full Version : dali jenskoto priqtelstvo e suzdadeno ot zavist i zloba

wiwity
06-17-2007, 19:08
iskam da znam va6te mneniq po toz vapros..i dali ne trqbva da ima samo muje za da ima istinsko priqtelstvo :smt005 ama bez da si mislite gluposti i nqkoi da se qdosvat..prosto "tema" :)

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

Nadelina
06-17-2007, 19:17
Jenite sme kovarni sashtestva.. Zloba ima mnogo v nas i zavist.. i kakto sa kazali horata edin myj e haresvan ne shtoto e hubaf.. a shtoto e chujd.. Moje bi ima priatelstvo mejdu jeni.. iskreno.. chisto.. i vseotdaino.. no az ne sym go namerila... i ne vqrvam v nego...

Дигитал
06-17-2007, 19:55
Jenite sme kovarni sashtestva.. Zloba ima mnogo v nas i zavist.. i kakto sa kazali horata edin myj e haresvan ne shtoto e hubaf.. a shtoto e chujd.. Moje bi ima priatelstvo mejdu jeni.. iskreno.. chisto.. i vseotdaino.. no az ne sym go namerila... i ne vqrvam v nego...
Да... наистина... сте...такива... едни.... коварни... същества...
... .. . .....

gabrielka@a
06-18-2007, 05:59
Жените завиждат и злобеят.За приятелство бих предпочела момче,отколкото момиче,точно поради тези две причини.Едва ли има истинско приятелство между жени.

sashoTo
06-18-2007, 06:16
[quote="wiwity"]iskam da znam va6te mneniq po toz vapros..i dali ne trqbva da ima samo muje za da ima istinsko priqtelstvo :smt005 ama bez da si mislite gluposti i nqkoi da se qdosvat..prosto "tema" :)

:] i as sam saglasen s tebe as sam momche i predpochitam s jeni da si lafa ot kolkoto s momcheta :X

makar che m/y jena i jena e po vuzmojno priqtelstvo otkolkoto m/y jena i muj :|

mechtaq_za_teb
06-18-2007, 06:39
Priqtelstvo mejdu jena i jena :shock: Mnogo rqdko sreshtano e,tai kato mejdu dve jenu ima mnogo zavist i zloba,kato vinagi ednata zavijda na drugata.No vse pak vinagi ima izklu4eniq :-D

deem(unregistered)
06-18-2007, 08:25
A дали завистта и злобата не са породени от Синдрома на Емоционалния Срив, дали това не е първопричината за всички човешки беди и страдания?

find_m3
06-18-2007, 12:08
A дали завистта и злобата не са породени от Синдрома на Емоционалния Срив, дали това не е първопричината за всички човешки беди и страдания?

Ти есета пишеш ли? :smt005 много ми хареса как се изрази