.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

dali jenskoto priqtelstvo e suzdadeno ot zavist i zloba

iskam da znam va6te mneniq po toz vapros..i dali ne trqbva da ima samo muje za da ima istinsko priqtelstvo ama bez da si mislite gluposti i nqkoi da se qdosvat..prosto "tema"

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Jenite sme kovarni sashtestva.. Zloba ima mnogo v nas i zavist.. i kakto sa kazali horata edin myj e haresvan ne shtoto e hubaf.. a shtoto e chujd.. Moje bi ima priatelstvo mejdu jeni.. iskreno.. chisto.. i vseotdaino.. no az ne sym go namerila... i ne vqrvam v nego...

Дигитал
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Jenite sme kovarni sashtestva.. Zloba ima mnogo v nas i zavist.. i kakto sa kazali horata edin myj e haresvan ne shtoto e hubaf.. a shtoto e chujd.. Moje bi ima priatelstvo mejdu jeni.. iskreno.. chisto.. i vseotdaino.. no az ne sym go namerila... i ne vqrvam v nego...
    Да... наистина... сте...такива... едни.... коварни... същества...
    ... .. . .....

Жените завиждат и злобеят.За приятелство бих предпочела момче,отколкото момиче,точно поради тези две причини.Едва ли има истинско приятелство между жени.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    blaa

Re: dali jenskoto priqtelstvo e suzdadeno ot zavist i zloba

[quote="wiwity"]iskam da znam va6te mneniq po toz vapros..i dali ne trqbva da ima samo muje za da ima istinsko priqtelstvo ama bez da si mislite gluposti i nqkoi da se qdosvat..prosto "tema"

:] i as sam saglasen s tebe as sam momche i predpochitam s jeni da si lafa ot kolkoto s momcheta :X

makar che m/y jena i jena e po vuzmojno priqtelstvo otkolkoto m/y jena i muj
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Priqtelstvo mejdu jena i jena Mnogo rqdko sreshtano e,tai kato mejdu dve jenu ima mnogo zavist i zloba,kato vinagi ednata zavijda na drugata.No vse pak vinagi ima izklu4eniq
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

deem(unregistered)
    Guest
    A дали завистта и злобата не са породени от Синдрома на Емоционалния Срив, дали това не е първопричината за всички човешки беди и страдания?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deem(unregistered)
    A дали завистта и злобата не са породени от Синдрома на Емоционалния Срив, дали това не е първопричината за всички човешки беди и страдания?
    Ти есета пишеш ли? много ми хареса как се изрази

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си