View Full Version : Кога правихте за последно секс ?
Кога правихте за последно секс.Добър ли е човека с който го правите ... ???
СЛучвало ли ви се е да искате пак и пак :) :)
Котарана
06-17-2007, 19:47
Вчера в банята беше за последно май :lol: .И да постоянно ми се иска още и още и ми се въртят мръсни мисли...:)
Jamalska
06-17-2007, 19:49
Някъде към средата на седмицата май...После изпаднах в депресии щото се уплаших,че съм бременна...ама сега пак съм спокойна..
а добър ли е човека...има какво да се желае ама напредва;)
shadow4e
06-17-2007, 19:54
Уффф, истински беше отдавна- преди 2 седмици някъде... все ме боли мамка му.. Ама сега съм изпълнена с надежда, че тоя път докторите ще ми помогнат :)
Dilian4enceto
06-17-2007, 19:56
Ами днес към 5 следобяд..... :smt008
Predi polvin chas i sled malko pak a sega si sedq na PC-to i relaksiram :lol:
s edna cigara kato prikliucha s neq produljavam
ThePainIsReaL
06-17-2007, 20:35
Еми.. :-s преди седмица точно. След малко ще стане седмица и ден. Странно .. от толкова много време за първи път допускаме да не го правим цяла седмица, ама така се случи .. Пффф... липсва ми момчето.. Дали е добър сексът с него - сексът с любим човек е превъзходен. Няма как да не искам пак, и пак, и пак, и пак .... и тааааааааааака още много O:) :smt008
Glezanka
06-17-2007, 20:39
Вчера ... мдааааа иска ми се пак :P
Преди час в тях!Той е най-страхотният мъж!!Никога не спирам да мисля за още и още
A_Loving_Girl
06-17-2007, 21:34
Вчера,да добър е човека с който го правя(ама това теб незнам ко те интересува)....и да случвало ми се е(та пак се чудя ко те интересува :smt017 )
Sexapilna_kukla
06-17-2007, 22:33
Преди няколко дни, тъй като сега съм неразположена :roll: Ама то вече е към края си... :twisted:
Ммм, дали е добър човека... страхотен е \:D/
И да, винаги ми се иска пак, и пак, и пак... ненаситна съм :-D
Ами,чесно казано все още съм девствен :( Не намирам подходящата,но много ми се иска! :?
Миналата неделя.Малее, от колко време не съм, хаха.Ще полудея.
malkoto_sladur4e
06-18-2007, 09:01
Последно правих секс преди 16 дни :arrow: :( Човека с когото си го правя е перфектен в секса :wink: :wink: :wink: Винаги ми се иска пак и пак,все пак го правя с човека когото обичам,нормално е! :D
krem4et0
06-18-2007, 09:01
В събота. беше умопомрачително. Искам още, ама не винаги мога чисто физически. нищо де..........1-2-3 дни почивка и пак!
Токущо даже още не съм се облякла.
Супер направо върха.......
Айде, че отивам да правя пак.
Ще пиша пак по късно
охххх нз яма тука някви комплексирани тийнейджърета ми се струва, че пишат или някви пристрастени към интернет.
току що правили секс, а сядат на компа да пишат и да споделят колко е било хубаво..ахах а иначе - личния ми живот не засяга някакви непознати :twisted: :lol:
young_rich_famous
06-18-2007, 14:01
Миналата неделя.Малее, от колко време не съм, хаха.Ще полудея.
Koalke, да помогна с нещо :wink: :P А иначе по темата : последно днес към 1 часа някъде ... и да иска ми се пак и пак ... а дали тя е страхотна ... да невероятна е ! Знае как да ме подлудее винаги ! :smt007
Sisilota
06-18-2007, 14:09
Токущо даже още не съм се облякла.
Супер направо върха.......
Айде, че отивам да правя пак.
Ще пиша пак по късно
Лол, каква страст към сайта имаш само... свършваш, влизаш в тийнпроблем четеш 1-2 теми и айде на ново :smt005
По темата: поСледно в неделя... т.е вчера
моя е страхотен и винаги искам още и още... Като повечето момичета :-D
alkobalko
06-18-2007, 14:11
Преди около 2 часа. Момчето ми е страхотно и няма как да не се получава добър секс, когато има любов. И разбира се искам още и още .....
Миналата година по някое време за последно. :?
Аве какво стана, не останаха лоши любовници в тази България, ве! Всички доволни, всички щастливи!
A сега един човек и да се оплаче - на 28 МАРТ. Не април, МАРТ! Мамка му ><
След това заминах на чужбина да уча. Искам секс!! И го искам с партньорката ми, с никой друг. ](*,)
offtopic: здрасти, момичета!! *сваля шапка в елегантен поклон и целува ръка на koalka и krem4eto*
shadow4e
06-18-2007, 15:29
ЕЕЕее, ти се завърна :) Аз реших, че ти дотегна форума, но ми стана супер странно как го посещаваше всеки ден и изведнъж спря :)
Къде учиш сега?
krem4et0
06-18-2007, 15:33
Аве какво стана, не останаха лоши любовници в тази България, ве! Всички доволни, всички щастливи!
След това заминах на чужбина да уча. Искам секс!! И го искам с партньорката ми, с никой друг. ](*,)
offtopic: здрасти, момичета!! *сваля шапка в елегантен поклон и целува ръка на koalka и krem4eto*
Благодаря и за да не флудя-не е така. Просто никой няма да си признае, че не му харесва. Не и публично. Ето аз казвам-сексът не винаги е супер, понякога боли, дрг път не мога да свърша...........като цяло не винаги е на 6. нормално е-хора сме. Ако момичетата и момчетата си сложат ръка на сърцето и си кажат-и при тях е било така и то не 1 път. Разликата е, че когато го правиш с някой, който ти е мил и скъп се абстрахираш от физическата страна на секса и приемаш моционалното удоволствие, че си с твоя човек като първостепенно!
Завърнах се, макар да не знам за колко ^_~
В Япония съм сега, в Осака да съм по-точен. И предната седмица си прекарах интернет в стаята, така че реших да проверя какво правите тукатето. За миг си помислих, че повечето другари са изчезнали, но малко по малко се появявате ;) Което не пречи да виждам типичните курвенца и "мачовци" с гейчета на аватарите си. Как нещата се повтарят и не се повтарят те, а?
И за да не съм изцяло офтопик - кремчето е права както винаги (добре, де, повечето пъти ^_^)
.. май пак ми е чисто флъдърски постът, а?
shadow4e
06-18-2007, 15:48
Спокойно, бързо ще влезеш в крачка :) А относно курвичките и аватарите хахаха вече са повече :)
По поста на кремчето-права е. Аз даже вагинално не съм свършвала, но вярвам, че е поради здравословни причини- всеки път ме боли като го правим и е нормално, че не мога да се отпусна. Общо взето има примерно 15-тина минути, в които да не ме боли, в които е страхотно и се е случвало да ми остава съмвсем мъничко... и пак гадната болка.
А той си се справя страхотно и ми се води по акъла :) Първо беше по-нежен, ама аз ясно му показах, че по-грубичкото ме влече повече и се наложи да се нагоди, бързо почна и него да го влече :)
Спокойно, бързо ще влезеш в крачка :) А относно курвичките и аватарите хахаха вече са повече :)
По поста на кремчето-права е. Аз даже вагинално не съм свършвала, но вярвам, че е поради здравословни причини- всеки път ме боли като го правим и е нормално, че не мога да се отпусна. Общо взето има примерно 15-тина минути, в които да не ме боли, в които е страхотно и се е случвало да ми остава съмвсем мъничко... и пак гадната болка.
А той си се справя страхотно и ми се води по акъла :) Първо беше по-нежен, ама аз ясно му показах, че по-грубичкото ме влече повече и се наложи да се нагоди, бързо почна и него да го влече :)
По дадения проблем - същото се появи при мен и партньорката ми точно преди да замина. След като се мина през гинеколога, се оказа, че най-вероятно е здравословен проблем. Та сега - инсайд-вагинални импулки. Неприятно, но факт.
Последно - нощта между трети и четвърти май. Беше чудесно...поне до един момент :smt009
Иначе принципно винаги е прекрасно... Защото ужасно много си обичам момчето и той е чудесен...и в момента ужаааасно много ми липсва. Ще мога отново да си го нападна и нацелувам само след 10 дена....
FelisDirus
06-18-2007, 16:02
Има-няма един месец вече.. предвид обстоятелствата.
Грр, тази Америка...
Вече на женско налитам. Нали уж не е изневяра... :lol:
gangbang
06-18-2007, 16:03
От февруари не съм пипал :-D
Cuddly, не е изневяра при теб ;) Партньрката ми каза, че ако го направя с момче в Япония, сама ще дойде дотук да ми отреже драгоценните топки (а, както предполагаш, имам само две и си ги искам и двете) И че момичетата може да ги преживее. Не разбирам #-o
FelisDirus
06-18-2007, 16:16
Cuddly, не е изневяра при теб ;) Партньрката ми каза, че ако го направя с момче в Япония, сама ще дойде дотук да ми отреже драгоценните топки (а, както предполагаш, имам само две и си ги искам и двете) И че момичетата може да ги преживее. Не разбирам #-o
Ах..
Явно е с по-труден характер.. :lol: Предвид факта, че са само две наистина ще е твърде неприятно.
И все пак.. не смятам, че тя би могла да лиши света от малки шизълчета. Би било ужасно!
Преди 2 часа и е добро момичето \:D/
Гост
МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 7:23 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Преди 2 часа и е добро момичето Dancing
mm goste i ti be6e mn dobur predi 2 4asa =D> , abe dobri sme i dvamata, are utre pak
kisssssss me
06-18-2007, 16:44
offf sa go praa tuka na stola pred kompa i ednovremenno pi6a :smt008
Josefinne
06-18-2007, 16:54
Май ми се събира един месец... Вече... Напоследък нямам желание и желание, и възможност. Отдавам го на сесията, поне се надявам да е затова ( поне що се отнася до желанието, за времето е сигурно, че там се корени причината). Иначе момчето - ами какво да кажа - всичко аз съм му преподавала :lol: Аз го влюбих в секса ( казвал ми го е ). Иначе го бива, ама трябва да имаме време, да сме спокойни, ч е някой няма да нахлуе изведнъж, да има и къде да го правим. Единственото, на което не мога да го науча... Е да се сдържа :roll: .
Снощи..... и, да ИСКАМ ПАААААААААААААААААААААААА АААААК :smt016 :smt016
Josefinne.. Съчувствам ти ;) Време му е майката. И желание - един път, два пъти, три пъти, докато сама не му кажеш да спре ;–)
Abandon Faith
06-18-2007, 17:28
Ами, от вчера... Момичето беше много добро но просто аз не можах да се отпусна :( ... Липсва ми бившата :smt010 :smt010 :smt010 ! Как може година и 3 месеца връзка да се сгромоляса за 1 минута... и то заради шибания ACS... :smt010 :smt010 :smt010
Извинете незнанието ми е, господине Abandon Faith, но.. какво е ACS (и неговата шибана разновидност, специфично)?
American College of Sofia? :roll:
Abandon Faith
06-19-2007, 09:11
Right on, Barbie :D .
v 03h zavyr6i vtoriq tour :D
Normalno li e da ne se 4ukate po 2-3 dena,ta dori i sedmici???
love_girls
06-19-2007, 09:26
Еми за последно в събота и се скъсахме до 4 и 30 сутринта не ме остави. Иначе момичето е много добро , каквото ми хареса го приема с неохота и за всичко е готова, както и аз не и отказвам нищо.
То винаги ми се иска още и още , но понеже не винаги имаме силите за още и още, и не всеки път се получава. Но пък в съботата се получи ;)
Uptown_soldier
06-19-2007, 09:34
Аз винаги правя добър секс.
Преди 15 години
(сега съм на 15)
Right on, Barbie :D .
Въх, ми имам ли друг избор. 5 години от живота ми минаха там (5 хубави години, между другото). :-D
уфффф от 6 месеца и вече не издържам....но съм на прага с една девойка да се изчукаме....ама се нещо тъпо се случва :D
tedinkata_
06-19-2007, 20:33
predi 4as \:D/ :smt008 O:)
sh3_1s_7h3_0n3
06-19-2007, 20:51
Благодаря и за да не флудя-не е така. Просто никой няма да си признае, че не му харесва. Не и публично. Ето аз казвам-сексът не винаги е супер, понякога боли, дрг път не мога да свърша...........като цяло не винаги е на 6. нормално е-хора сме. Ако момичетата и момчетата си сложат ръка на сърцето и си кажат-и при тях е било така и то не 1 път. Разликата е, че когато го правиш с някой, който ти е мил и скъп се абстрахираш от физическата страна на секса и приемаш моционалното удоволствие, че си с твоя човек като първостепенно!
относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...
и за да не съм оффффтопик: последно... преди седмица д/г...
дали е добър - да, а и нали ми угажда ^^ 8-[ 8)
ии да... често искам 'пак и пак, и пак'
korabokroshenec
06-19-2007, 20:58
септември 2006 :?
Ми след няколко часа :D
Добра е и винаги искам пак ^^
hahavteen
06-19-2007, 21:35
Predi okolo 4as :smt007 . Dobro e mom4eto mi,dovolna sum :-D . Pove4eto puti iskam pak i pak,no niakoi put prosto niamame sili :lol:
Ами аз последно правих секс преди 4-5 месеца..оттогава едвам издържам, но като гледам още съм жива, дишам :-D
относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...
Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!
krem4et0
06-20-2007, 09:46
Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!
Точно това имах предвид и аз. Лошият секс е причина не 1 и 2 връзки край мен да се разпаднат. по принцип съм доволна от сексуалния си живот, но не може винаги всичко да е на 6. Ако обаче винаги всичко е на много ниско ниво, а обичам този човек-какво ли бих правила. Разбира се сексът не е най-важното в 1 връзка. но 1 жена има нужда от добър секс. Виждам 2 изхода-купувам си вибратор или си вземам любовник. това е на първично ниво. А 1 бъдещ педагог като мене ще го учи. да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи. за това лягаме и учим :smt004
hahavteen
06-20-2007, 10:08
да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи.
=D> Mn dobro izkazvane krem4e! Napulno sum suglasna. Na vseki 4ovek my haresvat razli4ni ne6ta i kolkoto i opitni da sa partniorite pak moje da ne yspeiat da zadovoliat drygia.Taka,4e prosto triabva da se nay4at kak da si dostaviat ydovolstvie,a tova stava samo s razgovori i mn praktika :)
az pravih posledno v subota ve4erta,be6e unikalno.daje na 2 puti vednuj s kaput i vednuj bez:)da ne vi obqsnqvam kva e razlikata
Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.
sno6ti.........mmmmmmmm....male seriozno vi kazvam be4e super :P
ama sega 6te mi idva.........uf.............neiskam:(
:arrow: predi 2 4asa;
:arrow: 4oveka e perfekten
:arrow: iskahme pak ama nqmahme vreme :smt009
сутринта в 5 и нещо :lol: :lol: :lol:
Luciferian
06-20-2007, 12:19
Вчера вечерта.
Към автора на темата:
И какво сега, какво разбра от всичките тези отговори? Искам да кажа - какъв беше смисълът на тая тема?
love_girls
06-20-2007, 12:52
Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.
Чат пат някое бебе или венерическа болест.
Ама да не ти пука "ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ" :-({|=
Както казвам преди да напрява някоя глупост - Carpe diem, baby!
INLOVE_f
06-20-2007, 12:58
Преди час и нещо :-D :twisted: