Влез

View Full Version : Кога правихте за последно секс ?

Гост 2
06-17-2007, 19:42
Кога правихте за последно секс.Добър ли е човека с който го правите ... ???
СЛучвало ли ви се е да искате пак и пак :) :)

Котарана
06-17-2007, 19:47
Вчера в банята беше за последно май :lol: .И да постоянно ми се иска още и още и ми се въртят мръсни мисли...:)

Jamalska
06-17-2007, 19:49
Някъде към средата на седмицата май...После изпаднах в депресии щото се уплаших,че съм бременна...ама сега пак съм спокойна..
а добър ли е човека...има какво да се желае ама напредва;)

shadow4e
06-17-2007, 19:54
Уффф, истински беше отдавна- преди 2 седмици някъде... все ме боли мамка му.. Ама сега съм изпълнена с надежда, че тоя път докторите ще ми помогнат :)

Dilian4enceto
06-17-2007, 19:56
Ами днес към 5 следобяд..... :smt008

06-17-2007, 20:21
Predi polvin chas i sled malko pak a sega si sedq na PC-to i relaksiram :lol:
s edna cigara kato prikliucha s neq produljavam

ThePainIsReaL
06-17-2007, 20:35
Еми.. :-s преди седмица точно. След малко ще стане седмица и ден. Странно .. от толкова много време за първи път допускаме да не го правим цяла седмица, ама така се случи .. Пффф... липсва ми момчето.. Дали е добър сексът с него - сексът с любим човек е превъзходен. Няма как да не искам пак, и пак, и пак, и пак .... и тааааааааааака още много O:) :smt008

Glezanka
06-17-2007, 20:39
Вчера ... мдааааа иска ми се пак :P

lo_flo
06-17-2007, 20:40
Преди час в тях!Той е най-страхотният мъж!!Никога не спирам да мисля за още и още

A_Loving_Girl
06-17-2007, 21:34

Вчера,да добър е човека с който го правя(ама това теб незнам ко те интересува)....и да случвало ми се е(та пак се чудя ко те интересува :smt017 )

die
06-17-2007, 21:36
:smt011

Sexapilna_kukla
06-17-2007, 22:33
Преди няколко дни, тъй като сега съм неразположена :roll: Ама то вече е към края си... :twisted:
Ммм, дали е добър човека... страхотен е \:D/
И да, винаги ми се иска пак, и пак, и пак... ненаситна съм :-D

06-18-2007, 08:53
Ами,чесно казано все още съм девствен :( Не намирам подходящата,но много ми се иска! :?

koalka
06-18-2007, 09:01
Миналата неделя.Малее, от колко време не съм, хаха.Ще полудея.

malkoto_sladur4e
Последно правих секс преди 16 дни :arrow: :( Човека с когото си го правя е перфектен в секса :wink: :wink: :wink: Винаги ми се иска пак и пак,все пак го правя с човека когото обичам,нормално е! :D

krem4et0
В събота. беше умопомрачително. Искам още, ама не винаги мога чисто физически. нищо де..........1-2-3 дни почивка и пак!

06-18-2007, 09:41
Токущо даже още не съм се облякла.
Супер направо върха.......
Айде, че отивам да правя пак.
Ще пиша пак по късно

06-18-2007, 13:27
охххх нз яма тука някви комплексирани тийнейджърета ми се струва, че пишат или някви пристрастени към интернет.
току що правили секс, а сядат на компа да пишат и да споделят колко е било хубаво..ахах а иначе - личния ми живот не засяга някакви непознати :twisted: :lol:

young_rich_famous
06-18-2007, 14:01
Миналата неделя.Малее, от колко време не съм, хаха.Ще полудея.

Koalke, да помогна с нещо :wink: :P А иначе по темата : последно днес към 1 часа някъде ... и да иска ми се пак и пак ... а дали тя е страхотна ... да невероятна е ! Знае как да ме подлудее винаги ! :smt007

Sisilota
06-18-2007, 14:09
Токущо даже още не съм се облякла.
Супер направо върха.......
Айде, че отивам да правя пак.
Ще пиша пак по късно

Лол, каква страст към сайта имаш само... свършваш, влизаш в тийнпроблем четеш 1-2 теми и айде на ново :smt005

По темата: поСледно в неделя... т.е вчера
моя е страхотен и винаги искам още и още... Като повечето момичета :-D

alkobalko
06-18-2007, 14:11
Преди около 2 часа. Момчето ми е страхотно и няма как да не се получава добър секс, когато има любов. И разбира се искам още и още .....

06-18-2007, 15:06
Миналата година по някое време за последно. :?

shizzle
06-18-2007, 15:26
Аве какво стана, не останаха лоши любовници в тази България, ве! Всички доволни, всички щастливи!

A сега един човек и да се оплаче - на 28 МАРТ. Не април, МАРТ! Мамка му ><

След това заминах на чужбина да уча. Искам секс!! И го искам с партньорката ми, с никой друг. ](*,)

offtopic: здрасти, момичета!! *сваля шапка в елегантен поклон и целува ръка на koalka и krem4eto*

shadow4e
06-18-2007, 15:29
ЕЕЕее, ти се завърна :) Аз реших, че ти дотегна форума, но ми стана супер странно как го посещаваше всеки ден и изведнъж спря :)

Къде учиш сега?

krem4et0
06-18-2007, 15:33
Аве какво стана, не останаха лоши любовници в тази България, ве! Всички доволни, всички щастливи!

След това заминах на чужбина да уча. Искам секс!! И го искам с партньорката ми, с никой друг. ](*,)

offtopic: здрасти, момичета!! *сваля шапка в елегантен поклон и целува ръка на koalka и krem4eto*
Благодаря и за да не флудя-не е така. Просто никой няма да си признае, че не му харесва. Не и публично. Ето аз казвам-сексът не винаги е супер, понякога боли, дрг път не мога да свърша...........като цяло не винаги е на 6. нормално е-хора сме. Ако момичетата и момчетата си сложат ръка на сърцето и си кажат-и при тях е било така и то не 1 път. Разликата е, че когато го правиш с някой, който ти е мил и скъп се абстрахираш от физическата страна на секса и приемаш моционалното удоволствие, че си с твоя човек като първостепенно!

shizzle
06-18-2007, 15:41
Завърнах се, макар да не знам за колко ^_~

В Япония съм сега, в Осака да съм по-точен. И предната седмица си прекарах интернет в стаята, така че реших да проверя какво правите тукатето. За миг си помислих, че повечето другари са изчезнали, но малко по малко се появявате ;) Което не пречи да виждам типичните курвенца и "мачовци" с гейчета на аватарите си. Как нещата се повтарят и не се повтарят те, а?

И за да не съм изцяло офтопик - кремчето е права както винаги (добре, де, повечето пъти ^_^)

.. май пак ми е чисто флъдърски постът, а?

shadow4e
06-18-2007, 15:48
Спокойно, бързо ще влезеш в крачка :) А относно курвичките и аватарите хахаха вече са повече :)

По поста на кремчето-права е. Аз даже вагинално не съм свършвала, но вярвам, че е поради здравословни причини- всеки път ме боли като го правим и е нормално, че не мога да се отпусна. Общо взето има примерно 15-тина минути, в които да не ме боли, в които е страхотно и се е случвало да ми остава съмвсем мъничко... и пак гадната болка.
А той си се справя страхотно и ми се води по акъла :) Първо беше по-нежен, ама аз ясно му показах, че по-грубичкото ме влече повече и се наложи да се нагоди, бързо почна и него да го влече :)

shizzle
06-18-2007, 15:56
Спокойно, бързо ще влезеш в крачка :) А относно курвичките и аватарите хахаха вече са повече :)

По поста на кремчето-права е. Аз даже вагинално не съм свършвала, но вярвам, че е поради здравословни причини- всеки път ме боли като го правим и е нормално, че не мога да се отпусна. Общо взето има примерно 15-тина минути, в които да не ме боли, в които е страхотно и се е случвало да ми остава съмвсем мъничко... и пак гадната болка.
А той си се справя страхотно и ми се води по акъла :) Първо беше по-нежен, ама аз ясно му показах, че по-грубичкото ме влече повече и се наложи да се нагоди, бързо почна и него да го влече :)

По дадения проблем - същото се появи при мен и партньорката ми точно преди да замина. След като се мина през гинеколога, се оказа, че най-вероятно е здравословен проблем. Та сега - инсайд-вагинални импулки. Неприятно, но факт.

Barbie
06-18-2007, 16:01
Последно - нощта между трети и четвърти май. Беше чудесно...поне до един момент :smt009
Иначе принципно винаги е прекрасно... Защото ужасно много си обичам момчето и той е чудесен...и в момента ужаааасно много ми липсва. Ще мога отново да си го нападна и нацелувам само след 10 дена....

FelisDirus
06-18-2007, 16:02
Има-няма един месец вече.. предвид обстоятелствата.
Грр, тази Америка...

Вече на женско налитам. Нали уж не е изневяра... :lol:

gangbang
06-18-2007, 16:03
От февруари не съм пипал :-D

shizzle
06-18-2007, 16:08
Cuddly, не е изневяра при теб ;) Партньрката ми каза, че ако го направя с момче в Япония, сама ще дойде дотук да ми отреже драгоценните топки (а, както предполагаш, имам само две и си ги искам и двете) И че момичетата може да ги преживее. Не разбирам #-o

FelisDirus
06-18-2007, 16:16
Cuddly, не е изневяра при теб ;) Партньрката ми каза, че ако го направя с момче в Япония, сама ще дойде дотук да ми отреже драгоценните топки (а, както предполагаш, имам само две и си ги искам и двете) И че момичетата може да ги преживее. Не разбирам #-o

Ах..
Явно е с по-труден характер.. :lol: Предвид факта, че са само две наистина ще е твърде неприятно.
И все пак.. не смятам, че тя би могла да лиши света от малки шизълчета. Би било ужасно!

06-18-2007, 16:23
Преди 2 часа и е добро момичето \:D/

06-18-2007, 16:30
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 7:23 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Преди 2 часа и е добро момичето Dancing

mm goste i ti be6e mn dobur predi 2 4asa =D> , abe dobri sme i dvamata, are utre pak

kisssssss me
06-18-2007, 16:44
offf sa go praa tuka na stola pred kompa i ednovremenno pi6a :smt008

Josefinne
06-18-2007, 16:54
Май ми се събира един месец... Вече... Напоследък нямам желание и желание, и възможност. Отдавам го на сесията, поне се надявам да е затова ( поне що се отнася до желанието, за времето е сигурно, че там се корени причината). Иначе момчето - ами какво да кажа - всичко аз съм му преподавала :lol: Аз го влюбих в секса ( казвал ми го е ). Иначе го бива, ама трябва да имаме време, да сме спокойни, ч е някой няма да нахлуе изведнъж, да има и къде да го правим. Единственото, на което не мога да го науча... Е да се сдържа :roll: .

Sam90
06-18-2007, 16:58
Снощи..... и, да ИСКАМ ПАААААААААААААААААААААААА АААААК :smt016 :smt016

shizzle
06-18-2007, 17:15
Josefinne.. Съчувствам ти ;) Време му е майката. И желание - един път, два пъти, три пъти, докато сама не му кажеш да спре ;–)

Abandon Faith
06-18-2007, 17:28
Ами, от вчера... Момичето беше много добро но просто аз не можах да се отпусна :( ... Липсва ми бившата :smt010 :smt010 :smt010 ! Как може година и 3 месеца връзка да се сгромоляса за 1 минута... и то заради шибания ACS... :smt010 :smt010 :smt010

shizzle
06-18-2007, 17:35
Извинете незнанието ми е, господине Abandon Faith, но.. какво е ACS (и неговата шибана разновидност, специфично)?

Barbie
06-18-2007, 18:15
American College of Sofia? :roll:

Abandon Faith
06-19-2007, 09:11
Right on, Barbie :D .

batko-
06-19-2007, 09:24
v 03h zavyr6i vtoriq tour :D
Normalno li e da ne se 4ukate po 2-3 dena,ta dori i sedmici???

love_girls
06-19-2007, 09:26

Еми за последно в събота и се скъсахме до 4 и 30 сутринта не ме остави. Иначе момичето е много добро , каквото ми хареса го приема с неохота и за всичко е готова, както и аз не и отказвам нищо.
То винаги ми се иска още и още , но понеже не винаги имаме силите за още и още, и не всеки път се получава. Но пък в съботата се получи ;)

Uptown_soldier
06-19-2007, 09:34

Аз винаги правя добър секс.

06-19-2007, 16:28
Преди 15 години
(сега съм на 15)

Barbie
06-19-2007, 19:48
Right on, Barbie :D .

Въх, ми имам ли друг избор. 5 години от живота ми минаха там (5 хубави години, между другото). :-D

boss``
06-19-2007, 19:53
уфффф от 6 месеца и вече не издържам....но съм на прага с една девойка да се изчукаме....ама се нещо тъпо се случва :D

tedinkata_
06-19-2007, 20:33
predi 4as \:D/ :smt008 O:)

sh3_1s_7h3_0n3
06-19-2007, 20:51

Благодаря и за да не флудя-не е така. Просто никой няма да си признае, че не му харесва. Не и публично. Ето аз казвам-сексът не винаги е супер, понякога боли, дрг път не мога да свърша...........като цяло не винаги е на 6. нормално е-хора сме. Ако момичетата и момчетата си сложат ръка на сърцето и си кажат-и при тях е било така и то не 1 път. Разликата е, че когато го правиш с някой, който ти е мил и скъп се абстрахираш от физическата страна на секса и приемаш моционалното удоволствие, че си с твоя човек като първостепенно!

относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...

и за да не съм оффффтопик: последно... преди седмица д/г...
дали е добър - да, а и нали ми угажда ^^ 8-[ 8)
ии да... често искам 'пак и пак, и пак'

korabokroshenec
06-19-2007, 20:58
септември 2006 :?

Sevt
06-19-2007, 21:21
Ми след няколко часа :D
Добра е и винаги искам пак ^^

hahavteen
06-19-2007, 21:35
Predi okolo 4as :smt007 . Dobro e mom4eto mi,dovolna sum :-D . Pove4eto puti iskam pak i pak,no niakoi put prosto niamame sili :lol:

MoHuTo
06-19-2007, 23:36
Ами аз последно правих секс преди 4-5 месеца..оттогава едвам издържам, но като гледам още съм жива, дишам :-D

shizzle
06-20-2007, 09:40
относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...

Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!

krem4et0
06-20-2007, 09:46

Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!
Точно това имах предвид и аз. Лошият секс е причина не 1 и 2 връзки край мен да се разпаднат. по принцип съм доволна от сексуалния си живот, но не може винаги всичко да е на 6. Ако обаче винаги всичко е на много ниско ниво, а обичам този човек-какво ли бих правила. Разбира се сексът не е най-важното в 1 връзка. но 1 жена има нужда от добър секс. Виждам 2 изхода-купувам си вибратор или си вземам любовник. това е на първично ниво. А 1 бъдещ педагог като мене ще го учи. да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи. за това лягаме и учим :smt004

hahavteen
06-20-2007, 10:08
да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи.

=D> Mn dobro izkazvane krem4e! Napulno sum suglasna. Na vseki 4ovek my haresvat razli4ni ne6ta i kolkoto i opitni da sa partniorite pak moje da ne yspeiat da zadovoliat drygia.Taka,4e prosto triabva da se nay4at kak da si dostaviat ydovolstvie,a tova stava samo s razgovori i mn praktika :)

daa
06-20-2007, 10:15
az pravih posledno v subota ve4erta,be6e unikalno.daje na 2 puti vednuj s kaput i vednuj bez:)da ne vi obqsnqvam kva e razlikata

shizzle
06-20-2007, 10:58
Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.

06-20-2007, 11:02
sno6ti.........mmmmmmmm....male seriozno vi kazvam be4e super :P
ama sega 6te mi idva.........uf.............neiskam:(

06-20-2007, 11:32
:arrow: predi 2 4asa;
:arrow: 4oveka e perfekten
:arrow: iskahme pak ama nqmahme vreme :smt009

Sam90
06-20-2007, 11:33
сутринта в 5 и нещо :lol: :lol: :lol:

ninsy
06-20-2007, 12:16
сутринта ;)

Luciferian
06-20-2007, 12:19
Вчера вечерта.

Към автора на темата:
И какво сега, какво разбра от всичките тези отговори? Искам да кажа - какъв беше смисълът на тая тема?

love_girls
06-20-2007, 12:52
Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.

Чат пат някое бебе или венерическа болест.
Ама да не ти пука "ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ" :-({|=

shizzle
06-20-2007, 12:56
Както казвам преди да напрява някоя глупост - Carpe diem, baby!

INLOVE_f
06-20-2007, 12:58
Преди час и нещо :-D :twisted: