- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте за последно секс ?
Кога правихте за последно секс.Добър ли е човека с който го правите ... ???
СЛучвало ли ви се е да искате пак и пак![]()
![]()
Вчера в банята беше за последно май.И да постоянно ми се иска още и още и ми се въртят мръсни мисли...
![]()
Някъде към средата на седмицата май...После изпаднах в депресии щото се уплаших,че съм бременна...ама сега пак съм спокойна..
а добър ли е човека...има какво да се желае ама напредва![]()
Уффф, истински беше отдавна- преди 2 седмици някъде... все ме боли мамка му.. Ама сега съм изпълнена с надежда, че тоя път докторите ще ми помогнат![]()
Ами днес към 5 следобяд.....![]()
Predi polvin chas i sled malko pak a sega si sedq na PC-to i relaksiram![]()
s edna cigara kato prikliucha s neq produljavam
Еми..преди седмица точно. След малко ще стане седмица и ден. Странно .. от толкова много време за първи път допускаме да не го правим цяла седмица, ама така се случи .. Пффф... липсва ми момчето.. Дали е добър сексът с него - сексът с любим човек е превъзходен. Няма как да не искам пак, и пак, и пак, и пак .... и тааааааааааака още много
![]()
![]()
Преди час в тях!Той е най-страхотният мъж!!Никога не спирам да мисля за още и още
Вчера,да добър е човека с който го правя(ама това теб незнам ко те интересува)....и да случвало ми се е(та пак се чудя ко те интересуваПървоначално написано от Гост 2
)
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Преди няколко дни, тъй като сега съм неразположенаАма то вече е към края си...
![]()
Ммм, дали е добър човека... страхотен е \/
И да, винаги ми се иска пак, и пак, и пак... ненаситна съм![]()
Ами,чесно казано все още съм девственНе намирам подходящата,но много ми се иска!
![]()
Миналата неделя.Малее, от колко време не съм, хаха.Ще полудея.
Последно правих секс преди 16 дни![]()
Човека с когото си го правя е перфектен в секса
![]()
![]()
Винаги ми се иска пак и пак,все пак го правя с човека когото обичам,нормално е!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
В събота. беше умопомрачително. Искам още, ама не винаги мога чисто физически. нищо де..........1-2-3 дни почивка и пак!
Токущо даже още не съм се облякла.
Супер направо върха.......
Айде, че отивам да правя пак.
Ще пиша пак по късно
охххх нз яма тука някви комплексирани тийнейджърета ми се струва, че пишат или някви пристрастени към интернет.
току що правили секс, а сядат на компа да пишат и да споделят колко е било хубаво..ахах а иначе - личния ми живот не засяга някакви непознати![]()
![]()
Koalke, да помогна с нещоПървоначално написано от koalka
:P А иначе по темата : последно днес към 1 часа някъде ... и да иска ми се пак и пак ... а дали тя е страхотна ... да невероятна е ! Знае как да ме подлудее винаги !
![]()
... k33p w@lkinG ...
Лол, каква страст към сайта имаш само... свършваш, влизаш в тийнпроблем четеш 1-2 теми и айде на новоПървоначално написано от Анонимко
![]()
По темата: поСледно в неделя... т.е вчера
моя е страхотен и винаги искам още и още... Като повечето момичета![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Преди около 2 часа. Момчето ми е страхотно и няма как да не се получава добър секс, когато има любов. И разбира се искам още и още .....
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Миналата година по някое време за последно.![]()
Аве какво стана, не останаха лоши любовници в тази България, ве! Всички доволни, всички щастливи!
A сега един човек и да се оплаче - на 28 МАРТ. Не април, МАРТ! Мамка му ><
След това заминах на чужбина да уча. Искам секс!! И го искам с партньорката ми, с никой друг.![]()
offtopic: здрасти, момичета!! *сваля шапка в елегантен поклон и целува ръка на koalka и krem4eto*
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ЕЕЕее, ти се завърнаАз реших, че ти дотегна форума, но ми стана супер странно как го посещаваше всеки ден и изведнъж спря
Къде учиш сега?
Благодаря и за да не флудя-не е така. Просто никой няма да си признае, че не му харесва. Не и публично. Ето аз казвам-сексът не винаги е супер, понякога боли, дрг път не мога да свърша...........като цяло не винаги е на 6. нормално е-хора сме. Ако момичетата и момчетата си сложат ръка на сърцето и си кажат-и при тях е било така и то не 1 път. Разликата е, че когато го правиш с някой, който ти е мил и скъп се абстрахираш от физическата страна на секса и приемаш моционалното удоволствие, че си с твоя човек като първостепенно!Първоначално написано от shizzle