View Full Version : Въпрос към момичетата
Какво се променя в тях когато са в цикъл чувал съм че искат повече секс или че са по раздразнителни някой може ли да ми каже истината :roll:
mi poprincip mislq 4e kat si v cikul nqma6 jelanie za seks...na men mi se e sly4valo 2-3-4 puti ot 3 godini po vreme na cikul da imam jelanie za sex no i ne bih pravila nikoga kat sam v cikul....a ina4e se draznim lesno po vreme na cikul...nervni sme..pripadame...povru6tame
bubbles2602
06-18-2007, 06:50
Ami obiknoveno kato sme v cikul sme naistina mnogo doka4livi,4uvstvame se debeli,tromavi i s nisko samo4uvstvie...Mnogo rqdko na momi4e 6te mu se pravi seks prez toq period.Nai-malkoto bolkite v korema ili glavata sa tvurde nepriqtni,za da mislim za seks.No vse pak predpolagam,4e ima i izklu4eniq.
sasha_90
06-18-2007, 06:59
Зависи от момичето-някои са по-възбудени други нервни трети пък направо агресивни...
FelisDirus
06-18-2007, 08:19
Ami obiknoveno kato sme v cikul sme naistina mnogo doka4livi,4uvstvame se debeli,tromavi i s nisko samo4uvstvie...Mnogo rqdko na momi4e 6te mu se pravi seks prez toq period.Nai-malkoto bolkite v korema ili glavata sa tvurde nepriqtni,za da mislim za seks.No vse pak predpolagam,4e ima i izklu4eniq.
Да, съгласна съм!
:mrgreen:
PoLiToOo
06-18-2007, 08:29
Зависи от момичето-някои са по-възбудени други нервни трети пък направо агресивни...
и моето мнение е същото \:D/
krem4et0
06-18-2007, 08:47
Аз лично искам повече секс. това е даже нормалното-нивото на тестостерона в женския организъм превъзхожда нивото на женските хормони и жените искат повече див секс.
malkoto_sladur4e
06-18-2007, 09:04
Аз като съм в цикъл откачам за секс.8-[ 8-[ 8-[ Преди цикъла обаче съм много нервна,всичко и всички ме дразнят и постоянно се карам с хората :arrow: :shock:
Мен по това време въобще не ми се прави секс. :-k
Deni4ka93
06-18-2007, 09:20
Като съм в цикъл откачам,всичко около мен ме вбесява,готова съм да пребия някои,примерно,щото казал нещо или се прави на интересен, или пък не се е облекъл,както трябва...Изобщо не се "разгонвам" като ми е дошло,чувствам се дебела,гадна,мазна,грозна... .А пък и болката е ужасна,понякога...
Deni4ka93---> po-spokoino be momi4e...kvo se vkara ve4e v ek6ani-da prebiva6 i ei takiva prostotii....."ako ne se e oblqkal kakto trqbva"---mi ako se obleka taka 4e da ne ti haresva i mi posegne6,6te ima6 menstrualna kruv posle po cqlata glava...!!! are spoko pls nervozen puber :smt019 a po temata: Ami ne se 4uvstvam po-razli4no...v purvite dni moje bi malko bolkata e nepriqtna , no ina4e pak se 4uvstvam svobodna ! :D
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-18-2007, 09:45
и моето мнение е същото \:D/
аЗ също :D Изцяло зависи как момичето се чувства по това време :P
Deni4ka93
06-18-2007, 09:51
Deni4ka93---> po-spokoino be momi4e...kvo se vkara ve4e v ek6ani-da prebiva6 i ei takiva prostotii....."ako ne se e oblqkal kakto trqbva"---mi ako se obleka taka 4e da ne ti haresva i mi posegne6,6te ima6 menstrualna kruv posle po cqlata glava...!!! are spoko pls nervozen puber :smt019 a po temata: Ami ne se 4uvstvam po-razli4no...v purvite dni moje bi malko bolkata e nepriqtna , no ina4e pak se 4uvstvam svobodna ! :D
:smt005 :smt005 :smt005 Да не мислиш,че ша тръгна да бия некой,заради т'ва казах,че съм готова да го направа...Иначе най-много да ме утрепат... :-D :-D :-D