View Full Version : Писна ми...
До преди 6 гопостоянно се караха. дини (2001) имах всичко - щастие, късмет, приятели, готин клас. След като се преместих, в 7 клас класът ми се държаха ужасно с мене без никаква причина. Същата година (2002) едната ми баба умря и това ми причини доста голяма мъка. И сега още ми е мъчно за нея. След като кандидатствах, от 8 до 12 клас бях в една паралелка, където хората си забиваха ногжове в гърбовете и постоянно се караха. Още повече, че от тогава имам пристъпи на агорафобия - излизам навън, но като видя много хора и ми става лошо, гадно. Преди нямаше такова чувство в гърдите ми. Преди бях спокоен. На какво се дължи това? Че загубих приятелите и баба си и след 6 клас, чак до 11 не излизах почти никъде, освен до училище и обратно или на нещо повече? Писна ми вече!
Seducti0n
06-18-2007, 09:00
Здраве.Проблема ти явно психологческ.Това,че си се изолирал от хората около теб е наистина много пагубно за теб лично.Като за начало,ше бъде чудесно да промениш начина си на живот и да започнеш да правиш неща които ти доставят удоволствие,а не по задължение да излизаш навън.Напълно познато ми е това след смянат на училището какво се получава,стрес,нерви,сълзи при теб обаче нещата са стигнали твърде далеч.Ако усешащ че сам не можеш да увладееш положението,най-добре потърси помоща на психолог.Започни да се усмихваш по-често,намери си приятели с които да дружиш и т.н.Просто живей,така както ти диктува сърцето и се помъчи да промениш скучното си и еднообразно ежедневие.Успех.
Аз не искам нови приятели, аз искам ОНЕЗИ приятели.
И още нещо - преди не говорех с всеки, а в последните пет години съм толкова отчаян... че само на боклуци-приятели попадам. И, то сега имам само 1 приятел, как е възможно това?!
Просто си попаднал на кофти хора, опитай се да го забравиш.И не всички хора са такива.
Bang bangg
06-18-2007, 10:43
Имам абсолиутно същия проблем 1 към 1...
Мнението е било редактирано от модератор.
Имам абсолиутно същия проблем 1 към 1...
Ами хайде да си пишем тогава!