PDA

View Full Version : Лесно или Трудно въпрос до момчетата...

Evangelion
06-18-2007, 13:56
Здравейте народе...имам може би малко "тъп" въпрос но да Ви попитам ,Вие през колко време си сменяте партьора и съответно след това лесно или трудно си намирате следващ...?

Cvetito_master
06-18-2007, 14:02
mi az ne6to ne se zadurjam po mn s nqkoi,nz 6to taka moe bi e ot vuzrastta,a ina4e zavisi kfi sa mi bili 4yvstvata....za nqkoi stradma poe4e za dr po malko....

bulgarche
06-18-2007, 14:22
Често ги сменям и лесно си намирам нови. Сега не съм имал връзка от половин година, може би ми е омръзнало от...днес има нещо, а утре - не

Mad&Bad
06-18-2007, 14:25
Много зависи от партньора.

shizzle
06-18-2007, 15:05
Често ги сменям и лесно си намирам нови. Сега не съм имал връзка от половин година, може би ми е омръзнало от...днес има нещо, а утре - не

Ей, флиртаджията! Само ти ли се вясваш още наоколо? Къде отидоха другарите? Какво стана с партията? Дей патрето? :P

А иначе - приключвал съм дълга връзка (7-8 месеца) и месец по-късно съм с друго момиче. И в същото време, сега, 2 месеца след края на последната още не ми се иска нищо. Какво да се прави - прекалено съм стар да ме води само ую.

bulgarche
06-18-2007, 15:30

Ей, флиртаджията! Само ти ли се вясваш още наоколо? Къде отидоха другарите? Какво стана с партията? Дей патрето? :P
Е нали знаеш, по-старите отстъпват местата си на по-младите :) Не може все едни и същи хора да сме я :)
То общо взето от старите редовни вече няма.

shizzle
06-18-2007, 15:47
Е нали знаеш, по-старите отстъпват местата си на по-младите :) Не може все едни и същи хора да сме я :)
То общо взето от старите редовни вече няма.

Хех, водата тече, спермата пресъхва.. Но петната остават.

Аз, между другото, имам двама твои съграждани тука, съседни врати.

bulgarche
06-18-2007, 16:25
Аз, между другото, имам двама твои съграждани тука, съседни врати.
Еми чудесно. Хубави хора ще да са :)

shizzle
06-18-2007, 16:34
Аве, биват. За хора, дето не са отрасли на морето. ^_^'

young_rich_famous
06-18-2007, 19:25
Ми от 4 години съм си с една и съща, но ако примерно ми се преиска секс с друга лесно си намирам ... но рядко ми се случва .. това е ... :-# :smt006

`Death`Whore``
06-18-2007, 22:09
Сексуален партньор се намира безумно лесно. След бившия ми приятел ми се чукаше като за световно, но не легнах с никого.

PoLiToOo
06-18-2007, 22:12
Сексуален партньор се намира безумно лесно. След бившия ми приятел ми се чукаше като за световно, но не легнах с никого.

хааа..много познатооо :smt005

shizzle
06-19-2007, 01:57

хааа..много познатооо :smt005

Нека се включа в клуба "Хем ми се чука, хем не ща" >< Отивам да си удрям главата в стената по темата, дано ми се избистри някой отговор.

Sevt
06-19-2007, 06:03
То верно че навити за секс винаги ще се намерят, но ако човек търси нещо по-сериозно и истинско е доста по трудно...както и да е а настоящата попринцип не смятам изобщо да я сменям ;)

06-19-2007, 06:19
Ми не ги сменям често (даже не съм сменял)
От три години съм с една и се надявам да си продължи още поне толкова
ако не и повече :-D

Sam90
06-19-2007, 06:23
еми нямам няква установена схема... както дойде :) В момента съм във връзка от година и половина... иначе може би лесно си намирам, ама аз и не съм тръгал да търся де :roll:

sashoTo
06-19-2007, 06:37
Здравейте народе...имам може би малко "тъп" въпрос но да Ви попитам ,Вие през колко време си сменяте партьора и съответно след това лесно или трудно си намирате следващ...?

pres kolkoto se moje po malko vreme s kolkoto se moje po malko trudnosti

ThePainIsReaL
06-19-2007, 07:41
За времето на смяната - както дойде. Зависи дали съм се вързала сериоано за него или не.. зависи от него самия.
Иначе дали си намирам лесно - елементарно е.. стига да искаш, винаги има с кого. Не става въпрос, че съм секс дива.. но момче за чукане.. ужасно лесно се намира, друг е въпросът, че колкото и да ти се прави секс, понякога не искаш.. :lol: заради ляля причини.

06-19-2007, 07:53
Не го сменям, 7 години с тази жена и по- добра (в Живота И в Леглото) просто не мога да намеря..
затова и ве4е не търся.