.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    България/Пловдив

Лесно или Трудно въпрос до момчетата...

Здравейте народе...имам може би малко "тъп" въпрос но да Ви попитам ,Вие през колко време си сменяте партьора и съответно след това лесно или трудно си намирате следващ...?

mi az ne6to ne se zadurjam po mn s nqkoi,nz 6to taka moe bi e ot vuzrastta,a ina4e zavisi kfi sa mi bili 4yvstvata....za nqkoi stradma poe4e za dr po malko....
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Често ги сменям и лесно си намирам нови. Сега не съм имал връзка от половин година, може би ми е омръзнало от...днес има нещо, а утре - не

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Много зависи от партньора.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Често ги сменям и лесно си намирам нови. Сега не съм имал връзка от половин година, може би ми е омръзнало от...днес има нещо, а утре - не
    Ей, флиртаджията! Само ти ли се вясваш още наоколо? Къде отидоха другарите? Какво стана с партията? Дей патрето? :P

А иначе - приключвал съм дълга връзка (7-8 месеца) и месец по-късно съм с друго момиче. И в същото време, сега, 2 месеца след края на последната още не ми се иска нищо. Какво да се прави - прекалено съм стар да ме води само ую.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Ей, флиртаджията! Само ти ли се вясваш още наоколо? Къде отидоха другарите? Какво стана с партията? Дей патрето? :P
    Е нали знаеш, по-старите отстъпват местата си на по-младите Не може все едни и същи хора да сме я
    То общо взето от старите редовни вече няма.

Супер фен
    Град
    Е нали знаеш, по-старите отстъпват местата си на по-младите Не може все едни и същи хора да сме я
    То общо взето от старите редовни вече няма.
    Хех, водата тече, спермата пресъхва.. Но петната остават.

Аз, между другото, имам двама твои съграждани тука, съседни врати.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Аз, между другото, имам двама твои съграждани тука, съседни врати.
    Еми чудесно. Хубави хора ще да са

Супер фен
    Град
    Аве, биват. За хора, дето не са отрасли на морето. ^_^'

RQ

Ми от 4 години съм си с една и съща, но ако примерно ми се преиска секс с друга лесно си намирам ... но рядко ми се случва .. това е ...
    ... k33p w@lkinG ...

Сексуален партньор се намира безумно лесно. След бившия ми приятел ми се чукаше като за световно, но не легнах с никого.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Сексуален партньор се намира безумно лесно. След бившия ми приятел ми се чукаше като за световно, но не легнах с никого.
    хааа..много познатооо
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    хааа..много познатооо
    Нека се включа в клуба "Хем ми се чука, хем не ща" >< Отивам да си удрям главата в стената по темата, дано ми се избистри някой отговор.

Град
    София
    То верно че навити за секс винаги ще се намерят, но ако човек търси нещо по-сериозно и истинско е доста по трудно...както и да е а настоящата попринцип не смятам изобщо да я сменям
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    Ми не ги сменям често (даже не съм сменял)
    От три години съм с една и се надявам да си продължи още поне толкова
    ако не и повече

еми нямам няква установена схема... както дойде В момента съм във връзка от година и половина... иначе може би лесно си намирам, ама аз и не съм тръгал да търся де
    На който му се убива време...

Град
    blaa

Re: Лесно или Трудно въпрос до момчетата...

Цитирай Първоначално написано от Evangelion
    Здравейте народе...имам може би малко "тъп" въпрос но да Ви попитам ,Вие през колко време си сменяте партьора и съответно след това лесно или трудно си намирате следващ...?
    pres kolkoto se moje po malko vreme s kolkoto se moje po malko trudnosti
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За времето на смяната - както дойде. Зависи дали съм се вързала сериоано за него или не.. зависи от него самия.
    Иначе дали си намирам лесно - елементарно е.. стига да искаш, винаги има с кого. Не става въпрос, че съм секс дива.. но момче за чукане.. ужасно лесно се намира, друг е въпросът, че колкото и да ти се прави секс, понякога не искаш.. заради ляля причини.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Не го сменям, 7 години с тази жена и по- добра (в Живота И в Леглото) просто не мога да намеря..
    затова и ве4е не търся.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си