- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесно или Трудно въпрос до момчетата...
Здравейте народе...имам може би малко "тъп" въпрос но да Ви попитам ,Вие през колко време си сменяте партьора и съответно след това лесно или трудно си намирате следващ...?
mi az ne6to ne se zadurjam po mn s nqkoi,nz 6to taka moe bi e ot vuzrastta,a ina4e zavisi kfi sa mi bili 4yvstvata....za nqkoi stradma poe4e za dr po malko....
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Често ги сменям и лесно си намирам нови. Сега не съм имал връзка от половин година, може би ми е омръзнало от...днес има нещо, а утре - не
Много зависи от партньора.
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Ей, флиртаджията! Само ти ли се вясваш още наоколо? Къде отидоха другарите? Какво стана с партията? Дей патрето? :PПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А иначе - приключвал съм дълга връзка (7-8 месеца) и месец по-късно съм с друго момиче. И в същото време, сега, 2 месеца след края на последната още не ми се иска нищо. Какво да се прави - прекалено съм стар да ме води само ую.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Е нали знаеш, по-старите отстъпват местата си на по-младитеПървоначално написано от shizzle
Не може все едни и същи хора да сме я
То общо взето от старите редовни вече няма.
Хех, водата тече, спермата пресъхва.. Но петната остават.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Аз, между другото, имам двама твои съграждани тука, съседни врати.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Еми чудесно. Хубави хора ще да саПървоначално написано от shizzle
![]()
Аве, биват. За хора, дето не са отрасли на морето. ^_^'
Ми от 4 години съм си с една и съща, но ако примерно ми се преиска секс с друга лесно си намирам ... но рядко ми се случва .. това е ...![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Сексуален партньор се намира безумно лесно. След бившия ми приятел ми се чукаше като за световно, но не легнах с никого.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хааа..много познатоооПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Нека се включа в клуба "Хем ми се чука, хем не ща" >< Отивам да си удрям главата в стената по темата, дано ми се избистри някой отговор.Първоначално написано от PoLiToOo
То верно че навити за секс винаги ще се намерят, но ако човек търси нещо по-сериозно и истинско е доста по трудно...както и да е а настоящата попринцип не смятам изобщо да я сменям![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ми не ги сменям често (даже не съм сменял)
От три години съм с една и се надявам да си продължи още поне толкова
ако не и повече![]()
pres kolkoto se moje po malko vreme s kolkoto se moje po malko trudnostiПървоначално написано от Evangelion
За времето на смяната - както дойде. Зависи дали съм се вързала сериоано за него или не.. зависи от него самия.
Иначе дали си намирам лесно - елементарно е.. стига да искаш, винаги има с кого. Не става въпрос, че съм секс дива.. но момче за чукане.. ужасно лесно се намира, друг е въпросът, че колкото и да ти се прави секс, понякога не искаш..заради ляля причини.
Не го сменям, 7 години с тази жена и по- добра (в Живота И в Леглото) просто не мога да намеря..
затова и ве4е не търся.