View Full Version : Може ли да съм такъф карък начи...
Evangelion
06-18-2007, 14:12
Вижте сега следната далавера...до преди 2-3 години си хванах приятелка,изкарах с нея близо 7 месеца когато се наложи тя да замине за Щатите с семейството си,след това си хванах ново момиче изкарахме близо 2 месецаи отново се случи това което се случи и с първата ми приятелка техните заминаха за Италия естествено тя с тях.Аз пак си останах сам.До преди 6 месеца си хванах едно друго супер яко маце но ест то вече няма на каде каръка си е карък друг като мен на този свят на дали има ,тя замина за Испания...
Искам да попитам има ли друго момче дори момиче с същите проблеми и случки като мойте защото направо откачам и ме хваща вече страх от това че ако си хвана някоя друга може същото да стане... дайте ми млако савети работи кажете нещо ...
А за това ако някой си мисли че лужа и се правя на интересен...мноо здраво греши,не че има възможност да стане но влак да ме отнесе ако не говора 100% истината за тоя мой скапан касмет... :smt010
alkobalko
06-18-2007, 14:13
Ами приятелят ми трябваше да замине да живее в чужбина. Замина, страдах много за него, но след 2 седмици се прибра заради мен. Иначе аз не бих го направила.
Cvetito_master
06-18-2007, 14:21
mi mai verny si golqm karuk 6tom s 3 macki staa vse taka,a na men pa problema mi e 4e ne se zadurjam dulgo s nqkoi i nz 6to....ve4e pitai kandidat gadjetata dali ima nqkfa veroqtnost da zaminat za 4yjbina i ako ne togaa deistvai :-D
Sisilota
06-18-2007, 14:21
Кофти късмет имаш... на мен не ми се е случвало, но приятелят ми, вероятно ще заминава да учи... мисълта че може да сме разделени направо ме побърква на моменти... :S
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-18-2007, 14:22
Ами приятелят ми трябваше да замине да живее в чужбина. Замина, страдах много за него, но след 2 седмици се прибра заради мен. Иначе аз не бих го направила.
Е това се вика отдаден на теб! Евала на човека =D>
онтопик:С моето бившо гадже изкарахме близо 7 месеца и той замина за Щатите после доста дълго страдах по него и той по мен, но го преодолях и продължих напред... И ся као си спомне мн ми става тъжно щтото мн се обичахме :cry:
Mad&Bad
06-18-2007, 14:30
Вижте сега следната далавера...до преди 2-3 години си хванах приятелка,изкарах с нея близо 7 месеца когато се наложи тя да замине за Щатите с семейството си,след това си хванах ново момиче изкарахме близо 2 месецаи отново се случи това което се случи и с първата ми приятелка техните заминаха за Италия естествено тя с тях.Аз пак си останах сам.До преди 6 месеца си хванах едно друго супер яко маце но ест то вече няма на каде каръка си е карък друг като мен на този свят на дали има ,тя замина за Испания...
Искам да попитам има ли друго момче дори момиче с същите проблеми и случки като мойте защото направо откачам и ме хваща вече страх от това че ако си хвана някоя друга може същото да стане... дайте ми млако савети работи кажете нещо ...
А за това ако някой си мисли че лужа и се правя на интересен...мноо здраво греши,не че има възможност да стане но влак да ме отнесе ако не говора 100% истината за тоя мой скапан касмет... :smt010
ХХ тва си е далавера, хвани се със сестрата да ми се махне от главата. :smt005
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-18-2007, 14:44
Недей така се подиграва със нещастието на хората :lol:
И на мен нещо подобно ми се въртеше из главата.
Evangelion.. (между другото, съм огромен фен на сериала!) Човек, та ти разрушаваш българската младеж, заради теб не останаха хубави момичета в родината, ве! Сега, отивай в чужбина и почвай да си хващаш гаджета там, да видим дали ще се запътят за татковината.
А сега сериозно - проблемът ми е известен. Аз самият преди 2 месеца дойдох в Япония, оставяйки дълга и дълбока връзка в България. Тези, които си ме спомнят от преди половин година, знаят каква беше историята. И самият знаеш, че съвети за подобно нещо няма. Или се случва, или не. Сещам се за две неща..
-> със следващото момиче започвате обучение по патриотизъм, така че да не иска да мърда на никъде
-> започваш да търсиш глупави и бедни момичета, които нямат шанс да заминат наникъде
Не ти помогнах много, нали? ^_^
д-р Съветков
06-18-2007, 15:14
Ще е най - добре наистина да Ви отнесе влак. Твърде много тревоги водят до загуба на мозъчни клетки, а Вашите май са на път за гарата.
С уважение, д-р Пръцков
Moderated by krem4et0
т.2 и т.9 от Правилника!
Ми кофти е да...веднъж ми се случи но така или иначе връзката се беше изчерпала..но ти с тея 3 пъти :((
FelisDirus
06-18-2007, 15:32
Моят приятел замина за щатите на бригада, но се връща края на септември. Ужасно е... :smt012
КЪДЛИ!!! *засилва се и се мята на врата на нищо неподозиращата _Cuddly_* Добре, че е аватарът, иначе нямаше да те позная ;)
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилника!
gangbang
06-18-2007, 16:05
Чужбина имаш предвид отвъд океана или на континента тук? Щото ако е в ЕС не е в чужбина.
Да си оправяте понятията ... 2007 сме :idea: :D
fire_magic
06-18-2007, 17:48
4ujbina zna4i trebva dide u 4ujdiq bina...hahahaha
4ujbina zna4i trebva dide u 4ujdiq bina...hahahaha
.. Не го схванах.
ThePainIsReaL
06-18-2007, 19:21
Не ми се е случвало.. дано не ми се случи.. :? Едва ли е много приятно
Момче... можем да тръгнем за седмица две, ако и аз ще замина....
AngelOfDarkness
06-19-2007, 12:19
Когато бях по-млада(хаха 7-ми 8-ми 9-ти клас) имах от мнооого години най-добри приятели. Компания с 4-ма души. Единия ми беше гадже и замина в чужбина, но не ме остави, заради това. Другия замина за друг град, отдалечен от мен.
Сега аз трябваше(преди 1 година и половина) да замина за чужбина. Преди това се влюбих истински и още сме заедно. Егати, не ви разбирам. Как се предавате така? Има скайп, интернет, има телефони?! Прибирам се ваканциите и всичко ни е наред. Сега смятаме да живеем в един град пак... Дано да стане...
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ!
до автора- следващия път замини и ти с нея :-D :-D
VerryBerry
06-19-2007, 12:59
sl pat kato gageto ti zamine nanqkade-poddarjaite nqkakva vrazka..ili si hvani takava,deto nikade nqma da patuva...
Evangelion
06-20-2007, 13:42
sl pat kato gageto ti zamine nanqkade-poddarjaite nqkakva vrazka..ili si hvani takava,deto nikade nqma da patuva...
Аз каквото и да хвана все отпътува за някаде...ако някои знае няква мъничка причина дори я да кажи тука че полодявам каквато и приятелка да си фана се заминава 1,2,3 то ми писна :smt010
Мхм...гадно...еми стани педерас...ама не е сигурно, че и там ще ти излезе късмета... :wink:
Luciferian
06-20-2007, 13:48
Ееееее, пич, верно си голям карък... :lol: Бе то не е смешно, ама...
Окей, не се сдухвай. Ако почнеш да се самосъжаляваш и оплакваш - никога няма да ти потръгне. Мисли позитивно! Живей с положителна нагласа. Когато съдбата те настъпи, покажи и среден пръст . :D Абе накратко - не се предавай и не се депресирай, и теб ще те огрее.
:-) :)