- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да съм такъф карък начи...
Вижте сега следната далавера...до преди 2-3 години си хванах приятелка,изкарах с нея близо 7 месеца когато се наложи тя да замине за Щатите с семейството си,след това си хванах ново момиче изкарахме близо 2 месецаи отново се случи това което се случи и с първата ми приятелка техните заминаха за Италия естествено тя с тях.Аз пак си останах сам.До преди 6 месеца си хванах едно друго супер яко маце но ест то вече няма на каде каръка си е карък друг като мен на този свят на дали има ,тя замина за Испания...
Искам да попитам има ли друго момче дори момиче с същите проблеми и случки като мойте защото направо откачам и ме хваща вече страх от това че ако си хвана някоя друга може същото да стане... дайте ми млако савети работи кажете нещо ...
А за това ако някой си мисли че лужа и се правя на интересен...мноо здраво греши,не че има възможност да стане но влак да ме отнесе ако не говора 100% истината за тоя мой скапан касмет...![]()
Ами приятелят ми трябваше да замине да живее в чужбина. Замина, страдах много за него, но след 2 седмици се прибра заради мен. Иначе аз не бих го направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi mai verny si golqm karuk 6tom s 3 macki staa vse taka,a na men pa problema mi e 4e ne se zadurjam dulgo s nqkoi i nz 6to....ve4e pitai kandidat gadjetata dali ima nqkfa veroqtnost da zaminat za 4yjbina i ako ne togaa deistvai![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Кофти късмет имаш... на мен не ми се е случвало, но приятелят ми, вероятно ще заминава да учи... мисълта че може да сме разделени направо ме побърква на моменти... :S
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Е това се вика отдаден на теб! Евала на човека =D>Първоначално написано от Aleandra
онтопик:С моето бившо гадже изкарахме близо 7 месеца и той замина за Щатите после доста дълго страдах по него и той по мен, но го преодолях и продължих напред... И ся као си спомне мн ми става тъжно щтото мн се обичахме![]()
ХХ тва си е далавера, хвани се със сестрата да ми се махне от главата.Първоначално написано от Evangelion
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Недей така се подиграва със нещастието на хоратаПървоначално написано от Mad&Bad
![]()
И на мен нещо подобно ми се въртеше из главата.Първоначално написано от Mad&Bad
Evangelion.. (между другото, съм огромен фен на сериала!) Човек, та ти разрушаваш българската младеж, заради теб не останаха хубави момичета в родината, ве! Сега, отивай в чужбина и почвай да си хващаш гаджета там, да видим дали ще се запътят за татковината.
А сега сериозно - проблемът ми е известен. Аз самият преди 2 месеца дойдох в Япония, оставяйки дълга и дълбока връзка в България. Тези, които си ме спомнят от преди половин година, знаят каква беше историята. И самият знаеш, че съвети за подобно нещо няма. Или се случва, или не. Сещам се за две неща..
-> със следващото момиче започвате обучение по патриотизъм, така че да не иска да мърда на никъде
-> започваш да търсиш глупави и бедни момичета, които нямат шанс да заминат наникъде
Не ти помогнах много, нали? ^_^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ще е най - добре наистина да Ви отнесе влак. Твърде много тревоги водят до загуба на мозъчни клетки, а Вашите май са на път за гарата.Първоначално написано от Evangelion
С уважение, д-р Пръцков
Moderated by krem4et0
т.2 и т.9 от Правилника!
Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.
Enjoy!
Ми кофти е да...веднъж ми се случи но така или иначе връзката се беше изчерпала..но ти с тея 3 пъти(
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Моят приятел замина за щатите на бригада, но се връща края на септември. Ужасно е...![]()
Собственост на Canis_Dirus
КЪДЛИ!!! *засилва се и се мята на врата на нищо неподозиращата _Cuddly_* Добре, че е аватарът, иначе нямаше да те позная
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилника!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
4ujbina zna4i trebva dide u 4ujdiq bina...hahahaha
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
.. Не го схванах.Първоначално написано от fire_magic
Момче... можем да тръгнем за седмица две, ако и аз ще замина....
Когато бях по-млада(хаха 7-ми 8-ми 9-ти клас) имах от мнооого години най-добри приятели. Компания с 4-ма души. Единия ми беше гадже и замина в чужбина, но не ме остави, заради това. Другия замина за друг град, отдалечен от мен.
Сега аз трябваше(преди 1 година и половина) да замина за чужбина. Преди това се влюбих истински и още сме заедно. Егати, не ви разбирам. Как се предавате така? Има скайп, интернет, има телефони?! Прибирам се ваканциите и всичко ни е наред. Сега смятаме да живеем в един град пак... Дано да стане...
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ!
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
до автора- следващия път замини и ти с нея![]()
![]()
sl pat kato gageto ti zamine nanqkade-poddarjaite nqkakva vrazka..ili si hvani takava,deto nikade nqma da patuva...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз каквото и да хвана все отпътува за някаде...ако някои знае няква мъничка причина дори я да кажи тука че полодявам каквато и приятелка да си фана се заминава 1,2,3 то ми писнаПървоначално написано от VerryBerry
![]()
We all die ...some day
Мхм...гадно...еми стани педерас...ама не е сигурно, че и там ще ти излезе късмета...![]()
Ееееее, пич, верно си голям карък...Първоначално написано от Evangelion
Бе то не е смешно, ама...
Окей, не се сдухвай. Ако почнеш да се самосъжаляваш и оплакваш - никога няма да ти потръгне. Мисли позитивно! Живей с положителна нагласа. Когато съдбата те настъпи, покажи и среден пръст .Абе накратко - не се предавай и не се депресирай, и теб ще те огрее.
![]()
![]()