Влез

View Full Version : Момичета как бихте постъпили ...

Evangelion
06-18-2007, 16:28
На първо време Здравейте дами,на второ време ще попитам какво си мислите за тези момчета които изгарят от нетърпение да Ви лижат отдоло ...в такъв смисъл за какви ни мислите и ако е възможно да споделите какво сте си помислили и как сте се почувствали при първия Ви случай когато някой Ви е помолил да Ви доставя удоволствие по този начин... :wink:

shizzle
06-18-2007, 16:36
Някой набира популярност, а?

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ОБОЖАВАТ! Ето няколко примерни отговора:

"Къде?!"

"Да, моля те, да!"

"Къде живееш, миличък?"

"Току-що се качи в моят топ 10, сладък!"

И, естествено, любимият ми:

"На колинйееееееее!"

Josefinne
06-18-2007, 16:44
Аве, яко е, ама понякога се притеснявам, особено първия път, като съм с някого. Особено с настоящия ми приятел, който казва, че няма против да ми доставя удоволствие по този начин, но абсолютно ми забранява да му връщам услугата. Казва, че не му харесва и на мен ми става неудобно да ми го прави. Но той напоследък не го прави толкова често, както преди и без друго...

shizzle
06-18-2007, 16:56
Josefinne: на някои момчета просто не им харесва толкова оралната любов. Повярвай, съществуват и такива!

Но по-вероятното е да се притеснява и/или да не иска да го възбуждаш прекалено преди самия акт. Никое момче не харесва да свърши след 5 минути. Просто карайте по вашему и скоро ще се отпуснете.

Josefinne
06-18-2007, 17:01
Josefinne: на някои момчета просто не им харесва толкова оралната любов. Повярвай, съществуват и такива!

Но по-вероятното е да се притеснява и/или да не иска да го възбуждаш прекалено преди самия акт. Никое момче не харесва да свърши след 5 минути. Просто карайте по вашему и скоро ще се отпуснете.

Той ми го е казвал, че предпочита нормалният секс пред оралния. И аз не му го предлагам вместо него. Когато имаме възможност си го правим. преди му го предлагах за разнообразие и се примирих с фактът, че се притеснява по някаква причина. Но когато нямаме възможност да го правим ( като например сега цял месец, защото се възстановявам от интервенция) , аз искам да не стои на "сухо" , но той пак отказва, направо ми забранява. Това ми е трудно да го обясня. Иначе за отпускането - ние сме заедно от почти 8 месеца, мисля, че би трябвало да се е отпуснал вече, не мислиш ли и ти?

shizzle
06-18-2007, 17:16
Е, какво му предлагаш ти? Да му доставиш удоволствие, когато той не може да ти достави удоволствие на теб?

Не, че го защитавам. Може просто да си е странен ;) Ние, дето сме странни, сме най-ценни, lol (реклама, реклама)

quench
06-18-2007, 17:20
тая тема ми се качи в топ 10, сериозно - направо си правиш Бранд с тая тема, Евангелион ;)

shizzle
06-18-2007, 17:26
А! Пешо! Ти ли си това, ве? Ела при бате да те гушне!

Evangelion
06-18-2007, 17:57

Той ми го е казвал, че предпочита нормалният секс пред оралния. И аз не му го предлагам вместо него. Когато имаме възможност си го правим. преди му го предлагах за разнообразие и се примирих с фактът, че се притеснява по някаква причина. Но когато нямаме възможност да го правим ( като например сега цял месец, защото се възстановявам от интервенция) , аз искам да не стои на "сухо" , но той пак отказва, направо ми забранява. Това ми е трудно да го обясня. Иначе за отпускането - ние сме заедно от почти 8 месеца, мисля, че би трябвало да се е отпуснал вече, не мислиш ли и ти?

Аз не трябва да се обаждам в тази тема ...това ми е първи и последен път но ... по принцип това че ти искаш да не стой на "сухо" и това че той изрично ти забранява е напълно нормално при някои момчета,поради причината че твърде много обичаме приятелката си и бихме направели абсолютно всичко за да и доставим удоволствие дори и да има огромна опасност да хваним някаква инфекция независимо дали би навредило на здравето ми бих и доставял удовоствие докогато ми каже а това че той не иска и ти забранява е нормално понеже той до такава степен те обича че го е страх дори от най малкото нещо което може да ти се случи...да не хваниш някаква инфекция и неща от този вид...нз според мен момчето адски много е превързано към теб и би нарпавил абсолютно всичко за което го помолиш но не вярвам че би рискувал твоето здраве ...с няколко думи нормално е това което той ти забранява от страх и любовта му към теб... :smt056

krem4et0
06-18-2007, 18:02
Обожавам. Харесва ми и е задължително в любовната игра! Без орална любов-все едно секс не съм правила!!!!!
не съм карала никой на сила. Ако не иска-няма и да го насиля.

koalka
06-18-2007, 18:04
Хубаво е, много обичам.

shizzle
06-18-2007, 18:09
Хубаво е, много обичам.

Хахах, кратко и просто! Все едно те питат дали обичаш портокали!

ThePainIsReaL
06-18-2007, 18:13
Харесва ми да.. но винаги ми е било трудно да се отпусна, все се дърпам. Може приятелят ми милион пъти да ми е казал, че иска да го прави и му харесва, но баба си знае нейното .. просто ми е неудобно да се отпусна .. не знам и аз защо. Притеснявам се от неговите реакции май :roll: Макар че гледам да не го показвам ..

koalka
06-18-2007, 18:16
Хубаво е, много обичам.

Хахах, кратко и просто! Все едно те питат дали обичаш портокали!Толкова юзъри и гости са питали и толкова съм отговаряла, че все едно ме питат дали обичам портокали, да. :wink: