.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли и смятате ли че е нормално едно момче да Ви доставя удовоствие по този начин?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Харесва ми и смятам че е нормално

23 88,46%
  • Харесвам ми но не смятам че е нормално

1 3,85%
  • Не харесвам

1 3,85%
  • Не харесвам да карам партньора си да го прави

1 3,85%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    България/Пловдив

Момичета как бихте постъпили ...

На първо време Здравейте дами,на второ време ще попитам какво си мислите за тези момчета които изгарят от нетърпение да Ви лижат отдоло ...в такъв смисъл за какви ни мислите и ако е възможно да споделите какво сте си помислили и как сте се почувствали при първия Ви случай когато някой Ви е помолил да Ви доставя удоволствие по този начин...
    We all die ...some day

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Някой набира популярност, а?

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ОБОЖАВАТ! Ето няколко примерни отговора:

"Къде?!"

"Да, моля те, да!"

"Къде живееш, миличък?"

"Току-що се качи в моят топ 10, сладък!"

И, естествено, любимият ми:

"На колинйееееееее!"
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аве, яко е, ама понякога се притеснявам, особено първия път, като съм с някого. Особено с настоящия ми приятел, който казва, че няма против да ми доставя удоволствие по този начин, но абсолютно ми забранява да му връщам услугата. Казва, че не му харесва и на мен ми става неудобно да ми го прави. Но той напоследък не го прави толкова често, както преди и без друго...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Josefinne: на някои момчета просто не им харесва толкова оралната любов. Повярвай, съществуват и такива!

Но по-вероятното е да се притеснява и/или да не иска да го възбуждаш прекалено преди самия акт. Никое момче не харесва да свърши след 5 минути. Просто карайте по вашему и скоро ще се отпуснете.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Josefinne: на някои момчета просто не им харесва толкова оралната любов. Повярвай, съществуват и такива!

Но по-вероятното е да се притеснява и/или да не иска да го възбуждаш прекалено преди самия акт. Никое момче не харесва да свърши след 5 минути. Просто карайте по вашему и скоро ще се отпуснете.
    Той ми го е казвал, че предпочита нормалният секс пред оралния. И аз не му го предлагам вместо него. Когато имаме възможност си го правим. преди му го предлагах за разнообразие и се примирих с фактът, че се притеснява по някаква причина. Но когато нямаме възможност да го правим ( като например сега цял месец, защото се възстановявам от интервенция) , аз искам да не стои на "сухо" , но той пак отказва, направо ми забранява. Това ми е трудно да го обясня. Иначе за отпускането - ние сме заедно от почти 8 месеца, мисля, че би трябвало да се е отпуснал вече, не мислиш ли и ти?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Е, какво му предлагаш ти? Да му доставиш удоволствие, когато той не може да ти достави удоволствие на теб?

Не, че го защитавам. Може просто да си е странен Ние, дето сме странни, сме най-ценни, lol (реклама, реклама)

Мега фен Аватара на quench
    тая тема ми се качи в топ 10, сериозно - направо си правиш Бранд с тая тема, Евангелион
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    А! Пешо! Ти ли си това, ве? Ела при бате да те гушне!

Град
    България/Пловдив

Със сигорност...

Цитирай Първоначално написано от Josefinne

Той ми го е казвал, че предпочита нормалният секс пред оралния. И аз не му го предлагам вместо него. Когато имаме възможност си го правим. преди му го предлагах за разнообразие и се примирих с фактът, че се притеснява по някаква причина. Но когато нямаме възможност да го правим ( като например сега цял месец, защото се възстановявам от интервенция) , аз искам да не стои на "сухо" , но той пак отказва, направо ми забранява. Това ми е трудно да го обясня. Иначе за отпускането - ние сме заедно от почти 8 месеца, мисля, че би трябвало да се е отпуснал вече, не мислиш ли и ти?
    Аз не трябва да се обаждам в тази тема ...това ми е първи и последен път но ... по принцип това че ти искаш да не стой на "сухо" и това че той изрично ти забранява е напълно нормално при някои момчета,поради причината че твърде много обичаме приятелката си и бихме направели абсолютно всичко за да и доставим удоволствие дори и да има огромна опасност да хваним някаква инфекция независимо дали би навредило на здравето ми бих и доставял удовоствие докогато ми каже а това че той не иска и ти забранява е нормално понеже той до такава степен те обича че го е страх дори от най малкото нещо което може да ти се случи...да не хваниш някаква инфекция и неща от този вид...нз според мен момчето адски много е превързано към теб и би нарпавил абсолютно всичко за което го помолиш но не вярвам че би рискувал твоето здраве ...с няколко думи нормално е това което той ти забранява от страх и любовта му към теб...
    We all die ...some day

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обожавам. Харесва ми и е задължително в любовната игра! Без орална любов-все едно секс не съм правила!!!!!
    не съм карала никой на сила. Ако не иска-няма и да го насиля.

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво е, много обичам.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Хубаво е, много обичам.
    Хахах, кратко и просто! Все едно те питат дали обичаш портокали!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Харесва ми да.. но винаги ми е било трудно да се отпусна, все се дърпам. Може приятелят ми милион пъти да ми е казал, че иска да го прави и му харесва, но баба си знае нейното .. просто ми е неудобно да се отпусна .. не знам и аз защо. Притеснявам се от неговите реакции май Макар че гледам да не го показвам ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Хубаво е, много обичам.
    Хахах, кратко и просто! Все едно те питат дали обичаш портокали!
    Толкова юзъри и гости са питали и толкова съм отговаряла, че все едно ме питат дали обичам портокали, да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си