Влез

View Full Version : Спонтанен аборт??? :(

malkoto_sladur4e
06-18-2007, 16:49
Хора,нещо става!Нали няколко дни имах ръждиви петна и ми тече леко,а сега като погледнах имаше голямо мнннннн тъмно кафяво-почти черно петно на бикините ми!Какво става??????? :( :( :( :( :( Знам,че така може да се получи спонтанен аборт,кажете ми моля ви при спонтанния аборт може ли да тече така почти черно?Или е само кръв? :(

06-18-2007, 16:54
Znae6,4e 6te te napsuvme,nali. Togava 6to ne si mul4i6,maaaa :shock:

Josefinne
06-18-2007, 16:55
Оуф, тая верно е досадна... :smt011 ИДВА ТИ ЦИКЪЛА!

malkoto_sladur4e
06-18-2007, 17:01
Оф,престанете! :smt010 Аз съм толкова разтревожена а вие как може така да постъпвате с мене и да се отнасяте така лошо с мен при положение,че имам черно течение и умирам от страх! :( :( :(

KyKJlu4KaAa
06-18-2007, 17:06
ae viii zashto taka narejdate momi4eto we ??? kakvo e vinovno 4e ne moje da razbere....moje da i pomognete...da i obesnite kakvo e...zashto postoqno q psyvate.....ima si aver 20 godishen i ko...si4kite i zavijdate..shtoto vashte sa 10 godishnite kakto kazvate.. !!! _)_ she va eba v glopacite...ostavete momi4eto namira :smt013

06-18-2007, 17:13
Mdam specialno az syper i zavijdam.Na 13-14 da hodi6 s 20 godi6en da my lapa6 galta6 t.n. i tva samo 6toto toq tapak ne moje si nameri priqtelka na negovite godini koqto da my varje.
Ta 4e neka se izpravim na kraka i da aplodirame momi4eto koeto znae kakvo iska ot jivota. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
PS:Dano da poymnei6 i da ne e kasno

n1ght_shadow
06-18-2007, 17:20
ama i vii ste mnoo prosti...ko va valnuva dali hodila s 20 godi6en i 4e tq vila na 13 ili nz tam kolko.... golqmata raota.. nito e 1vata det e tai nito e poslednata.... i ko kat e na 13.... tova da ne zna4i 4e ne moje da popita ne6to koeto e pritesnqq......bahti prostiq narod #-o

malkoto_sladur4e
06-18-2007, 17:21
Кукличка,мерси много миличка.Твоите думи много ми помогнаха и ме направиха по-силна макар че в тази ситуация.. :smt010

shizzle
06-18-2007, 17:22
Znae6,4e 6te te napsuvme,nali.

АХАХАХАХАХАХАХ!!! Не могаа!! Респект, човек! Респект!

Както и да е..

Първо - бременна ли си, че да имаш спонтанен аборт?

Второ - погледни думите "спонтанен аборт". Какво виждаш да пише там? Точно така - "спонтанен", което в синонимния речник трябва да ходи под ръчичка с "внезапен", "изведнъжен" и подобни. Щом течеш няколко дни, проблемът ще да е друг. За съжаление, никой от нас не е сертифициран гинеколог (предполагам), а точно такъв ти трябва в този случай. Знам, че ще е притеснително, неудобно и общо казано гадно, ама какво да се прави? А, да, можеш да чакаш да умреш.

malkoto_sladur4e
06-18-2007, 17:26
n1ght_shadow точно така си е ! :smt010 Мн ти благодаря за подкрепата.Аз се притеснявам,мисля,че този форум е мястото където може да получа компетентен отг на въпросите си,а какво става...всички ме нападат супер неуместно от завист.Аз какво да направя като съм умна,красива,всички мъже умират по мене и просто едно 20 годишно момче се е влюбило в мене (постоянно м чета на тези години ми предлагат и т.н.)... :(

krem4et0
06-18-2007, 17:27
Не е спонтанен аборт, защото това означава да ти е толкова зле, че да не мърдаш изобщо, да не знаеш на кой свят си, често да припадаш и да имаш обилен кръвоизлив. Просто е последствие от Постинор дуо, който по твоите думи беше мноооого полезен. Нищо ти няма. И ако видя още 1 тема, в която да питаш дали си бременна ще я изтрия. Има тестове, има гинеколози баща ти е личен лекар. би трябвало да си доста по-компетента! Все едно аз да не знам какво е баланс, сметкоплан дебит и кредит!!!!

krem4et0
06-18-2007, 17:28
n1ght_shadow точно така си е ! :smt010 Мн ти благодаря за подкрепата.Аз се притеснявам,мисля,че този форум е мястото където може да получа компетентен отг на въпросите си,а какво става...всички ме нападат супер неуместно от завист.Аз какво да направя като съм умна,красива,всички мъже умират по мене и просто едно 20 годишно момче се е влюбило в мене (постоянно м чета на тези години ми предлагат и т.н.)... :(
Забрави да кажеш и скромна :lol:

shizzle
06-18-2007, 17:33
Бухчо има любов за всички като тази малката. Единствената причина, поради която помагам на такива хора е, че не искам никога, НИКОГА да дадат поколение. Пази Боже сляпо да прогледа.

emilythestrange
06-18-2007, 18:07
malkoto_sladur4е ,на колко години ти беше за прьв път или си била твьрде малка и не помниш...:-k
и да знаеш,че не ти се подиграват защото си к*рва,а защото ти завиждат,продължавай да си го повтаряш и ще си повярваш :twisted:

koalka
06-18-2007, 18:08
Какъв спонтанен аборт, бе?
Просто ти идва. ](*,)

alkobalko
06-18-2007, 18:13
Не искам да съм груба, но толкова ли е трудно да отидеш на лекар. В крайна сметка като си достатъчно отговорна да правиш секс, трябва да си готова и да понесеш последствията. Отиди на лекар, в това няма нищо срамно, напротив- всяко момиче, водещо полов живот трябва редовно да посещава гинеколог.

shadow4e
06-18-2007, 18:15
Дваме ти съвет да си купиш тест за бременност от 1 месец и ти пак не отиваш, какво повече искаш да направим?

ThePainIsReaL
06-18-2007, 18:19
1. Напълно нормално, това е ефект от Постинора .. какво си очаквала, не знам
2. Мъчи се да ти дойде, да
3. Направо не знам как превъзмогнах себе си, и писах в тази толкоз безсмислена тема. За милиардем път всички ти казваме : " Не си бременна!"
4. Най-добре си купи тест и мирясай ... :smt012

kindergarden
06-18-2007, 18:45

ето за това хората имат такова мнение за теб ти си много горда просто нямам думи и то само защото някой загорял батко те използва как може да ти завиждаме,че некви загорели батковци те задяват извинявай ама е така (аз,която съм малко по-голяма от теб им викам така) и евала =D> не всечки са тръгнали на 12 да водят полов живот,но това си е твоя избор

П.П. по темата :arrow: не е спонтанен аборт(май първо трябва да си бременна или съм в грешка :lol: ) и най-вероятно както казаха вече може да е от постинора,който си пила
П.П.2 не се заяждах с теб не го приемай лично :-D :-D

06-18-2007, 18:50
of gledai sa...pylno e s tvoi glupavi temi v koito vse pitash dali si bremenna-ne si=>ne mojesh da napravish abort.Ili e ot hapcheto ili imash nqkyv problem poradi koito se hodi na ginekolog(lekar koito preglejda polovite organi na momichetata)

young_rich_famous
06-18-2007, 19:11

ето за това хората имат такова мнение за теб ти си много горда просто нямам думи и то само защото някой загорял батко те използва как може да ти завиждаме,че некви загорели батковци те задяват извинявай ама е така (аз,която съм малко по-голяма от теб им викам така) и евала =D> не всечки са тръгнали на 12 да водят полов живот,но това си е твоя избор

П.П. по темата :arrow: не е спонтанен аборт(май първо трябва да си бременна или съм в грешка :lol: ) и най-вероятно както казаха вече може да е от постинора,който си пила
П.П.2 не се заяждах с теб не го приемай лично :-D :-D

=D> p.s. И като си умна и красива, защо задаваш хипер тъпи въпроси и теpми в този форум, а не се оправяш сама !!!
p.s. Почваш да дразниш на макс ! :smt075

mi66al4e
06-18-2007, 19:27
taka kato ti 4eta temite si go udarila ili na nqkva paranoq pri tva dosta infantilna ili prosto se opitva6 da naprai6 nqkvo stranno vpe4atlenie ili ne6to ot sorta a po temata(ni6to 4e go kazaha stra6no mn hora) no ne si bremenna a pak na vsi4koto otgore si dosta malka za da si trovi6 organizma s tolkova silni himikali(postinor)ni6to 4udno da ima6 nqkav po-osoben strani4en efekt

06-18-2007, 21:16
A.... ти замисляла лиси се за възможността да караш цветна бременност? :roll:

malkoto_sladur4e
06-19-2007, 08:00
A.... ти замисляла лиси се за възможността да караш цветна бременност? :roll:
Много пъти се замислих,просто при цветната бременност тече розово,не черно!

06-19-2007, 08:05
Кукличка,мерси много миличка.Твоите думи много ми помогнаха и ме направиха по-силна макар че в тази ситуация.. :smt010ми не се тревожи,става понякога и всичко е наред след това,просто изчакай няколко дена и ще видиш че ще се оправи,не се стресирай,аз предполагам че ти е края на цикъла не съм чувала в началото да става така.Ако не мине до няколко дена ще отидеш на гинеколог с 20годишния да те заведе

`Death`Whore``
06-19-2007, 08:06
Наистина се замислям дали не си някой мъж, който се смее на нащ гръб...защото ако не е така, значи не ми се мисли...

malkoto_sladur4e
06-19-2007, 08:15
Ама какъв край на цикъла като аз го чакам да ми дойде след утре? :-s

ThePainIsReaL
06-19-2007, 08:18
Именно де .. мъчи се да ти дойде. Постинорът ти е бомбардирал организма и сега на цикъла му е трудно да се появи, затова става така.

`Death`Whore``
06-19-2007, 08:19
Ама нали ти дойде?

Leksi23
06-19-2007, 08:23
mi da, sigurno e ot prostinora, toi po princip e mn vreden osobenno za 13 godi6no devoi4e. :-s spox ne se paniray i otidi na lekar :wink: toi nay dobre moje da ti kaje kakvo ti e. hvani pod r1ka nqkoya po golqma priqtelka i otidi

malkoto_sladur4e
06-19-2007, 08:26
Не ми дойде.И аз си мислех,че ми идва ама това се оказа само зацапването :(

SpOrTs_GiRl
06-19-2007, 09:03
Какъв спонтанен аборт, бе?
Просто ти идва. ](*,)

:!:

malkoto_sladur4e
06-19-2007, 09:41
Ами дано да ми идва защото иначе нз :(

06-19-2007, 10:44
Тогава ще родиш на 13 и ще се самоубиеш на 16 защото си много жалка.Ако си достатъчно умна,някой ден ще се смееш на "живота" си,какво бебе си била и колко си бързала да пораснеш.Ще се смееш и смееш :smt005 :smt005 :smt005 ..или ще се самоубиеш..При всички случай нищо няма да излезе от теб...Трябва просто да го приемеш..
Може ли да ми кажеш в кое училище учиш?

malkoto_sladur4e
06-19-2007, 10:48
Как да ти кажа в кое училище уча като ти дори незнаеш от кой град съм.От мене може да излезе много защото в училище съм отличничка и т.н. :wink:

06-19-2007, 10:54
Дообре трябва ли да питам очеизвадни въпроси?Вместо да кажеш нещо много тъпо аргументирано можеш да кажеш в кой град си...това ми стига...и училище ако не те затрудни.

shizzle
06-19-2007, 10:54
ROFLOLMAOMG!

Да, така става.. Така става, детето ми..

И го изричам с болка на сърцето, защото в България наистина така става - ех, колко далече се стига с духанеее.....

STS
06-19-2007, 11:03
Ei are ste zavigdali na momi4eto, are da vidim ako na vas nqkoi deto e na 13-14 iska da vi duha togava kvo 6e im kagete. Da pravi kakvoto i haresva, ako i haresva seksa nqma lo6o v tova, nqkoi da ti se e prismival 4e si bie6 4ikii po 5 puti na den?

Ina4e ot kakvoto znam tva si e normalno, na edno ot gadgetata stana tova, az se izpla6ih no tq posle mi obqsni 4e ne e bremenna ami prosto stavalo nqkoi put predi da i doide.

malkoto_sladur4e
06-19-2007, 11:11
СТС миси :П Ами май ми дойде така,че вече не се притеснявам :D

shizzle
06-19-2007, 12:17
Вие не разбрахте, ве, деца. Не се присмивам на момичето, защото е тъпа. Всеки има правото да е пълен гьол. Присмивам се, защото все едно да я срещна посред нощ да нагъва пържен сладолед, а тя да ми твърди, че е на диета. Смешна е, защото говори неща, които думите й или културата й не подкрепят. Шибай се с баткото си насред улицата, ако искаш, но се научи да си държиш устата отворена. Както беше казал някой голям и по-умен човек от всички ни тука.. "По-добре да мълчиш и всички да те мислят за простак, отколкото да говориш и да разсееш напълно съмненията им."

krem4et0
06-19-2007, 12:52
Как да ти кажа в кое училище уча като ти дори незнаеш от кой град съм.От мене може да излезе много защото в училище съм отличничка и т.н. :wink:
И аз съм отличничка ДОРИ като студентка по информатика, ама това не пречи на живота да ме прецаква! До 7-ми клас нямах 5-ца, мила и имам златен медал от гимназия, ама кой го гледа това :lol: 1 е да се учиш добре, а друго да си наистина умен и за де не флудя(все пак пример трябва да дам) вземи 1 лв, отиди в близката аптека, купи си 1 тест(има и по 1 лв.), направи го, напиши какво е станало и ми дай възможност да си почина след тежкия изпит по числени методи от тебе. Айде, моля те, направи тази услига на всички ни, за да заключа темата ти с чиста съвест!

krem4et0
06-19-2007, 12:54
СТС миси :П Ами май ми дойде така,че вече не се притеснявам :D
Темата се заключва тогава!