View Full Version : Едно въпросче - нужен ми е отговор
Моля в тая тема хората да не си избиват комплексите и да не се е*ават , защото имам нужда от сериозен отговор. Приятелката ми е на 15 и води полов живот , а майка и е казала , че когато се започне полов живот на по-млада възраст било опасно . какви са опасностите или майка и просто я плаши ?
k0k0l1n40
06-18-2007, 21:25
Трескай наред без да питаш http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/d040.gif
Майка й има право, момичето не знае много за възможните болести при секс. А ако знае, то тогава майката просто плаши детето си. :wink:
Emi opasnostite sa 4e edin vid 4e mojebi polovite i organi ne sa se razvili ili za6toto i e malkoto momi4ence i i e mu4no da vodi o6te polov jivot a mojebi za6toto q e strah kak se pazi neznam mnogo ne6ta moje da sa...
опасно е...за послушанието. Току виш се из4укала и разбрала, 4е може и сама да намира щастието си, без да слуша мама :-D :-D :-D
k0k0l1n40
06-18-2007, 21:33
Emi opasnostite sa 4e edin vid 4e mojebi polovite i organi ne sa se razvili ili za6toto i e malkoto momi4ence i i e mu4no da vodi o6te polov jivot a mojebi za6toto q e strah kak se pazi neznam mnogo ne6ta moje da sa... На 15 год няма как да не е развита,а и на тея години да не иска да води полов живот............. съмнително http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c022.gif
PoLiToOo
06-18-2007, 22:17
хахах..само я плаши спокс :smt005
Опасно е на 15 да не знае какво прави. Опасно е на 15 някой батко да я използва като кърпичка да му попива спермата и после да я захвърли - я с дете, я с БППП. Опасно е..
..Но по мои лични наблюдения, нищо не пречи и на 20 да си тъп, че вдлъбнат. Всеки сам си решава.
(а иначе анатомично - няма проблеми, де)
alkobalko
06-19-2007, 03:37
Колкото и физически развита да е, тя е само на 15. Опасно е да не се зарази с някоя болест, да не забременее и да се стига до аборт (с риск да няма повече деца), рисковано е и при евентуална бременност да роди детето, тъй като на тези години живота и се проваля. На тези години трудно се намира истинска любов и е много възможно някой да я използва само за секс играчка.
fire_magic
06-19-2007, 04:56
sigurno e imala predvid bolestite... :-k
И стига с това "една моя приятелка". На мен ми звучи все едно ти имаш проблем. Това е интернет, хора, така или иначе сте си напълно анонимни.
еми физически мисля, че няма няква особена опастност..... на 15 вече не е чаааак толкова малка :roll:
Ice_Queen_
06-19-2007, 07:20
ахахахаха на мен са ми казвали че като се изчукаш с някой и после спираш да растеш :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 и май е вярно :smt042
иначе има супер много заболявания предавани по полов път,бременност и т.н.
:-D :-D :-D
ThePainIsReaL
06-19-2007, 07:26
Напълно нормално е всяко майче да се притеснява за момиченцето си, ако ще то дори на 25 да е. А като е на 15 е загрижена двойно повече, защото има много неща, които биха могли да й провалят живота заради секс на тези години - евентуална бременност с последвал аборт, облести(ами ако е СПИН ?!), рискът да разбият сърцето й и тя после много да страда, защото еди кой си я е използвал само за е*ане .. и ляляля.. още много..