- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче - нужен ми е отговор
Моля в тая тема хората да не си избиват комплексите и да не се е*ават , защото имам нужда от сериозен отговор. Приятелката ми е на 15 и води полов живот , а майка и е казала , че когато се започне полов живот на по-млада възраст било опасно . какви са опасностите или майка и просто я плаши ?
Трескай наред без да питаш![]()
Първоначално написано от sweetsunshine
Майка й има право, момичето не знае много за възможните болести при секс. А ако знае, то тогава майката просто плаши детето си.![]()
Emi opasnostite sa 4e edin vid 4e mojebi polovite i organi ne sa se razvili ili za6toto i e malkoto momi4ence i i e mu4no da vodi o6te polov jivot a mojebi za6toto q e strah kak se pazi neznam mnogo ne6ta moje da sa...
опасно е...за послушанието. Току виш се из4укала и разбрала, 4е може и сама да намира щастието си, без да слуша мама![]()
![]()
![]()
На 15 год няма как да не е развита,а и на тея години да не иска да води полов живот............. съмнителноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от sweetsunshine
хахах..само я плаши спокс![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Опасно е на 15 да не знае какво прави. Опасно е на 15 някой батко да я използва като кърпичка да му попива спермата и после да я захвърли - я с дете, я с БППП. Опасно е..
..Но по мои лични наблюдения, нищо не пречи и на 20 да си тъп, че вдлъбнат. Всеки сам си решава.
(а иначе анатомично - няма проблеми, де)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Колкото и физически развита да е, тя е само на 15. Опасно е да не се зарази с някоя болест, да не забременее и да се стига до аборт (с риск да няма повече деца), рисковано е и при евентуална бременност да роди детето, тъй като на тези години живота и се проваля. На тези години трудно се намира истинска любов и е много възможно някой да я използва само за секс играчка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
sigurno e imala predvid bolestite...![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
И стига с това "една моя приятелка". На мен ми звучи все едно ти имаш проблем. Това е интернет, хора, така или иначе сте си напълно анонимни.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ахахахаха на мен са ми казвали че като се изчукаш с някой и после спираш да растеш![]()
![]()
![]()
и май е вярно
![]()
иначе има супер много заболявания предавани по полов път,бременност и т.н.
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Напълно нормално е всяко майче да се притеснява за момиченцето си, ако ще то дори на 25 да е. А като е на 15 е загрижена двойно повече, защото има много неща, които биха могли да й провалят живота заради секс на тези години - евентуална бременност с последвал аборт, облести(ами ако е СПИН ?!), рискът да разбият сърцето й и тя после много да страда, защото еди кой си я е използвал само за е*ане .. и ляляля.. още много..