Влез

View Full Version : СПИРАНЕТО ОТ ПРОДАЖБА НА "ПОСТИНОР ДУО"!!!

sexy_tigar4e_MM
06-19-2007, 10:49
Спряха "Постинор Дуо" :smt017 :smt011 , така че внимавайте =; ! Като негов заместител - "Escapelle" , цената му е ~30 лв.

:-({|= ](*,) :smt012

FelisDirus
06-19-2007, 11:00
Оф, ти си петнайстата, която пуска такава тема. Айде ползвай я малко тази търсачка, де!

Не се ли замисляш, че ние може би вече знаем?! Не сме от гората...

sexy_tigar4e_MM
06-19-2007, 11:12
Оф, ти си петнайстата, която пуска такава тема. Айде ползвай я малко тази търсачка, де!

Eee hubavo de , iskah da dam malko polezna informacia , no kakto vinagi v toq forum vseki se chudi s koi da se zaqde :-({|=

shizzle
06-19-2007, 12:09
С тази нова цена, много се радвам, че единственият ми гаф ми струва само 12тина лева, доколкото помня ;)

Deni4ka93
06-19-2007, 12:29
Тая тема сигурно довечера ша я сънувам...Ебаси,горе пише ПОТЪРСИ ТУК...Кликваш там,пишеш "ПОСТИНОР ДУО" и компа забива от толко теми...

Josefinne
06-19-2007, 13:29
Така, де, а защо са го спряли?

ThePainIsReaL
06-19-2007, 15:48

И аз това се питам, но може би заради страничните ефекти .. :roll: , които наистина бяха баячка. Едвали Ескапел няма да има такива отрицателни действия де

fire_magic
06-19-2007, 15:50

abe tq e mai toi,pak i iska da si se fuka s negovata tema nali? :?:

love_girls
06-19-2007, 15:51
С тази нова цена, много се радвам, че единственият ми гаф ми струва само 12тина лева, доколкото помня ;)

Моята беше 10.50 лв. и то понеже в студентски цените са като за студенти , ама и два бургера после във флората и станаха 13.50 и после делихме абе 7 лева като цяло ми излезна ;)
\:D/

fire_magic
06-19-2007, 15:52
Тая тема сигурно довечера ша я сънувам...Ебаси,горе пише ПОТЪРСИ ТУК...Кликваш там,пишеш "ПОСТИНОР ДУО" и компа забива от толко теми...
haha, :smt005 :smt005 :smt005 kompa zabiva,egasi i kompa imash,da zabiva ot akiva nesta(sigurno e 1 gb i 64mb ram pamet.) :-k :-k :-k

love_girls
06-19-2007, 15:52

БИЗНЕС 8)

Sh@d0w
06-19-2007, 15:55
В началото на миналият месец официлано е спрян от производство , поради , забелавяне на чести случаи на страничните му ефекти като гадене, повръщане и др. Според Соффарма .
Пак според тях , новият продукт е по- скъп , но по добър.
Цялата истина е , че просто на производителите на лекарства , им се струва прекалено ефтино , това за 10 - 11 лв , да може човек да се застрахова.
Постинор може още да се намери в гр. София в аптеките до пазара Георги Кирков , отсрещната страна на Мария Луиза , откъм хотел Лаян и аптеката по - нагоре. Там все още има останал от складовите наличности

love_girls
06-19-2007, 15:59
В началото на миналият месец официлано е спрян от производство , поради , забелавяне на чести случаи на страничните му ефекти като гадене, повръщане и др. Според Соффарма .
Пак според тях , новият продукт е по- скъп , но по добър.
Цялата истина е , че просто на производителите на лекарства , им се струва прекалено ефтино , това за 10 - 11 лв , да може човек да се застрахова.
Постинор може още да се намери в гр. София в аптеките до пазара Георги Кирков , отсрещната страна на Мария Луиза , откъм хотел Лаян и аптеката по - нагоре. Там все още има останал от складовите наличности

А на мен района за който говориш ми се струва , че е този който ти посещаваш и според мен складови наличности могат да се намерят в много от аптеките и не само в софийските ;)

shizzle
06-19-2007, 16:00
и после делихме

Ее, ти си нагло копче! Хем си объркал нещата, хем делите.. Аз мъченически платих всичко (както обикновено, де, сигурно две коли пари съм хвърлил по любов)

sexy_tigar4e_MM
06-19-2007, 19:42

abe tq e mai toi,pak i iska da si se fuka s negovata tema nali? :?:
Хахаха, значи:
1. аз съм МОМИЧЕ
2. Не съм пуснала тая тема, за да се фукам няква си тема в нета:smt005 ,защото аз имам достатъчно качества,с коита да се "фукам", :smt005 , а за да дам полезна информация , за което вече виждам , че не е имало смисъл #-o .
Не съм видяла, че има такива теми. Извинявам се на тези, които "ще сънуват темата" :-D :smt005 :smt005

boss``
06-19-2007, 20:01
те ще вземат скоро и презервативите да направят по 10 лв...та ходи прави безопасен секс....или пък с Fresh за 15ст. дето като го надуеш и се пука :x

alkobalko
06-20-2007, 04:01
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=98679
Сигурно има поне още 5 такива теми. Научете се да използвате търсачката!
Тази тема ще бъде заключена.