- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПИРАНЕТО ОТ ПРОДАЖБА НА "ПОСТИНОР ДУО"!!!
Оф, ти си петнайстата, която пуска такава тема. Айде ползвай я малко тази търсачка, де!
Не се ли замисляш, че ние може би вече знаем?! Не сме от гората...
Собственост на Canis_Dirus
С тази нова цена, много се радвам, че единственият ми гаф ми струва само 12тина лева, доколкото помня![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Така, де, а защо са го спряли?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
abe tq e mai toi,pak i iska da si se fuka s negovata tema nali?Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Моята беше 10.50 лв. и то понеже в студентски цените са като за студенти , ама и два бургера после във флората и станаха 13.50 и после делихме абе 7 лева като цяло ми излезнаПървоначално написано от shizzle
\/
Голям размер на картинката! /machoka/
haha,Първоначално написано от Deni4ka93
![]()
![]()
kompa zabiva,egasi i kompa imash,da zabiva ot akiva nesta(sigurno e 1 gb i 64mb ram pamet.)
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
БИЗНЕСПървоначално написано от Josefinne
![]()
В началото на миналият месец официлано е спрян от производство , поради , забелавяне на чести случаи на страничните му ефекти като гадене, повръщане и др. Според Соффарма .
Пак според тях , новият продукт е по- скъп , но по добър.
Цялата истина е , че просто на производителите на лекарства , им се струва прекалено ефтино , това за 10 - 11 лв , да може човек да се застрахова.
Постинор може още да се намери в гр. София в аптеките до пазара Георги Кирков , отсрещната страна на Мария Луиза , откъм хотел Лаян и аптеката по - нагоре. Там все още има останал от складовите наличности
А на мен района за който говориш ми се струва , че е този който ти посещаваш и според мен складови наличности могат да се намерят в много от аптеките и не само в софийскитеПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ее, ти си нагло копче! Хем си объркал нещата, хем делите.. Аз мъченически платих всичко (както обикновено, де, сигурно две коли пари съм хвърлил по любов)Първоначално написано от love_girls
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Хахаха, значи:Първоначално написано от fire_magic
1. аз съм МОМИЧЕ
2. Не съм пуснала тая тема, за да се фукам няква си тема в нета,защото аз имам достатъчно качества,с коита да се "фукам",
, а за да дам полезна информация , за което вече виждам , че не е имало смисъл
.
Не съм видяла, че има такива теми. Извинявам се на тези, които "ще сънуват темата"![]()
![]()
![]()
те ще вземат скоро и презервативите да направят по 10 лв...та ходи прави безопасен секс....или пък с Fresh за 15ст. дето като го надуеш и се пука![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=98679
Сигурно има поне още 5 такива теми. Научете се да използвате търсачката!
Тази тема ще бъде заключена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!