View Full Version : Вие от кои сте?
Deni4ka93
06-19-2007, 13:40
РЕвнувате ли,аз лично много,не го показвам,а отвътре се пръскам... :roll:
Vladokaaa
06-19-2007, 13:41
Еми ревнувам но не го показвам!!
Deni4ka93
06-19-2007, 13:42
Еми ревнувам но не го показвам!!
Еми аре гласувай...
Vladokaaa
06-19-2007, 13:48
гласувах вече ама май не видиш
Vladokaaa
06-19-2007, 13:49
Да,има,но аз не я показвам...мълча си,а вътрешно изгарям...
100%
100% [ 1 ]
led_i_ogyn
06-19-2007, 13:52
Аз ревнувам и го показвам...но прекалената ревност може да навреди на една връзка за тфа когато усещам, че е много просто си премълчавам, но в повечето случки казвам какво мисля... :mrgreen:
NightSky
06-19-2007, 13:55
Ревнувам, но никога не го показвам.
loving_you_
06-19-2007, 13:59
Аз съм невероятно ревнива (дори и без причина). Но почти никога не го показвам
HopeLesss
06-19-2007, 14:01
Не ревнувам, защото не ми дава поводи.
Deni4ka93
06-19-2007, 14:09
Не ревнувам, защото не ми дава поводи.
Ебаси кефа! =D>
Аз ревнувам и го показвам...но прекалената ревност може да навреди на една връзка за тфа когато усещам, че е много просто си премълчавам, но в повечето случки казвам какво мисля... :mrgreen:
Леле, някой са толкова умни, че пушат! Не случайно навън е толкова топло.
led_i_ogyn
06-19-2007, 14:20
Леле, някой са толкова умни, че пушат! Не случайно навън е толкова топло.
Къф ти е проблема..еми да ревнива съм и не мога да мълча..по принцип той иска да си говорим за тфа ме пита кое точно ме кара да ревнувам...
Djobno_Gadje_
06-19-2007, 14:30
Stra6no s1m revniva i predi super mn go pokazvah ,no sq se opitvam da se v1zd1rjam
mechtaq_za_teb
06-19-2007, 15:03
РЕвнувате ли,аз лично много,не го показвам,а отвътре се пръскам... :roll:I az sam taka.Loshoto e 4e v edin moment mi pisva i go pokazvam i pravq nqkoi prebyrzani neshta.
sasha_90
06-19-2007, 15:04
"Да има и не се страхувам да го покажа...Така де,защитавам си МОЕТО..."
не, нямам при4ина нито да изпитвам, нито да показвам ревност.
ревността според мен е някаква извратена собствени4еска форма на любовта.
ревнувам .. и в някой случай го показвам просто не мога да се срържа но иначе ..просто не ми прави впечатление.. е разбира се като някоя нахална негова позната дойде да му се сваля а тои не забелязва защото са приятели и тя неможела да прави такива неща демонстратирам ревността си :twisted: :evil:
kobrichka
06-19-2007, 16:01
Не ми дава поводи,но ако ми даде повод си показвам ревността.
PerfectStrang3r
06-19-2007, 18:02
Ревнив съм и го показвам. Това съм си аз. Който ме харесва, радвам се, който не - какво да се прави.
Не мисля, че има възможен отговор, когото да отговаря на моето полжение.Ревнувам го в нормални граници, той го знае.Но не му вдигам никакви скандали, а още по-малко за щяло и нещяло.
Kisses_P
06-19-2007, 18:25
Ревнувам... даде ли ми се повод.. страхотни скандали мога да правя.Изобщо не я крия ревността.
мноооооооооого рядко, а когато го правя не го показвам :wink:
Да,има,но аз не я показвам... Всъщност случва се да я покажа, но рядко!
Котарана
06-19-2007, 21:02
Ами ревнувам много, но в повечето случаи не го позвам по никакъв начин.Малча си и се правя, че не виждам, а пък направо ще се пръсна от ревност...тъпа работа
Ем нямам грам причина повод или най-малък намек...ама то любов без ревност много трудно става ](*,)
alkobalko
06-20-2007, 04:25
Никога не ми е даван повод за ревност. Разбира се има малко, но от тази, която е нормална за всяка връзка.
..:sUnRiSe:..
06-20-2007, 06:18
попринцип не съм хич ревнива, но ако нещо ме подразни адски много веднага ще си защитя моето [-( не се давам лесно
аз ревнувам и понякога доста си личи, което ми е и грешката... :(
FiRe_LaDy
06-20-2007, 11:05
Glasuvah za pyrvoto,vypreki che do sega sym revnuvala samo edno momche,s koeto ne sme zaedno ot mnogo vreme,no vse oshte kato go vidq s druga i si umiram ot revnost. :roll:
Дам аз на момента не я показвам пукам се от яд...но после си го връщам тройно не по какъвто и да е било начин просто се нацупвам и не му обръщам внимание.Много действа! :-D
VerryBerry
06-20-2007, 12:12
revnuvam,no ne prekalqvam s pokazvaneto
INLOVE_f
06-20-2007, 12:14
Аз попринцип не ревнувам докато не видя че има причина :wink:
Аз лично много ревнувам, но обожавам, когато ревнуват мен :smt007
Мммм...до този момент не съм изпитвала ревност...или поне не голяма.Кфо толкова-някаква ученическа любоф :smt005
sinful`girl
06-20-2007, 12:36
Ревнувам,но не го показвам......
Da revnuvam i ne moga da go skriq :roll:
Ice_Queen_
06-20-2007, 12:52
Супер ревнива съм на моменти..правете си изводите :-D
Ами аз по принцип съм много ревнива, но не винаги го показвам..когато виждам, че наистина имам причина обаче да ревнувам, не си мълча.. :smt018
Fucking_Bitch
06-20-2007, 13:19
Аз съм от тея дето ревнуват,ама не го показват.Лошото е,че дори не ми се дават поводи за ревност... и като прещракам нещо и почвам да си казвам всичко (в повечето случаи параноично)и стават големи мизерии,заради пустата ревност.. :-# :-#
tedinkata_
06-20-2007, 19:28
mn revnuvam i chesto go pokazvam
Nadelina
06-20-2007, 19:50
Revnuvam ujasno... i go pokazvam vinagi... za jalost... i tova mi prechi v mnogo sluchai.. shtoto chesto e neosnovatelno...
Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krasivata_luvica
06-21-2007, 04:01
:arrow: Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето... :wink:
най-добрия начин да се бориш с ревниви хора е като кажеш че спиш с друг/друга(шеговито) и им кажеш : "Сега ме остави на мира!"
key_of_hell
06-21-2007, 07:48
Mrazq revnostta, susipala e tolkova mn moi vruzki 4e ako q sre6tna 6te i 64upq glavata!Az su6to revnuvam, no ne iskam s tova da tormozq 4oveka do men, a i e izli6no!Kogato gadjeto ti flirtuva s drugi re6enieto ne e da mu vurje6 o4ite ustata i rucete za6toto problema ne e v znoinite tela i krasivite lica okolo nego a v tova 4e ne namira v teb ne6to koeto vijda u drugite i kakuv e izvoda- vruzkata vi ne struva!
P.S. Ot opit znam 4e nai-sigurniq na4in da nakara6 nqkoi da ne ti izneverqva e da mu kaje6 slednoto: "Ne iskam ot teb da ne mi izneverqva6, a prosto da go pravi6 razumno!Neka ne se slu4va pred men!Hodi i pravi kavoto iska6 i ako moje se6tai se da polzva6 prezervativi!" Deistva bezotkazno v kombinaciq s dumite "Obi4am te dostata4no da ti prostq po4ti vsi4ko"
S_L_A_D_U_R_K_A
06-21-2007, 07:54
Аз ревнувам и го показвам...но прекалената ревност може да навреди на една връзка за тфа когато усещам, че е много просто си премълчавам, но в повечето случки казвам какво мисля... :mrgreen: И аз така [-(
То неможе без никаква ревност! Аз ревнувам, ама невинаги го показвам. Това всеки път да показваш колко ревнуваш приятеля си хич не влияе добре на една връзка.
Az sum revniva ama imam granici i doverie...nai mrazq piklite deto revnuvat za tva 4e edi koi si si e kupil taq pola a tq ne i tn!ama ina4e ako revnuvam ama ne go pokazvam v pove4eto slu4ai stava qsno :wink:
Ревнувам,но си трая,не искам да се държа недостойно,а пък и докато не съм 100% убедена,че има защо да ревнувам,по-добре да си мълча.вярно,че така проблемите не се решават,но караниците правят нещата по-лоши.преди не ревнувах,но напоследък често ми се случва.не знам,явно съм станала по-несигурна,откакто един тъпак ми показа,че не мога да имам доверие на нкг.
Octofunk
06-21-2007, 11:41
Не съм особено ревнив, само ако ми се даде някакъв особен повод + още имам чувства към човека. Ако не ми дреме особено, не ми пука какво момичето ще ми изръси, дори и "изневерих ти".