Влез

View Full Version : Moderated:Как да я накарам да се притеснява толкова от секса

Martin4yYy
06-19-2007, 22:20
Как да я накарам да се успокои и да не се притеснява толкова от секса?Ае кажете че се нервирам вече....

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

mimi_pink
06-19-2007, 22:24
Много е трудно да я накараш!!Тя трябва сама да се успокои!Не искам да те плаша но успокояването при мене беше около 10 месеца,горкото ми момченце-измъчих го!Трябва сама да се успокои,но мили думички и приятна обстановка много помагат

alkobalko
06-20-2007, 03:55
Няма как да я накараш, тя сама трябва да го усети. Предполагам е девствена и затова реагира така. Най-добре е да я изчакаш сама да се реши.

ThePainIsReaL
06-20-2007, 05:14
Зависи и от възрастта .. на колко сте?

Abandon Faith
06-20-2007, 05:16
Зависи и от възрастта .. на колко сте?
MXM

koalka
06-20-2007, 05:27
Да, трябва тя сама да го поиска, а не тида я караш.Така още повече ще се притесни.Кажи й, че всичко е наред, ще всичко ще мине добре и я остави тя сама да пожелае да го направи. :wink:

SpOrTs_GiRl
06-20-2007, 07:33
Няма начин да я НАКАРАШ. Тя трябва сама да го пойска и да почувства, че е готова. А ти ако държиш на нея ще я изчакаш :-)

Seducti0n
06-20-2007, 07:47
Няма начин да я НАКАРАШ. Тя трябва сама да го пойска и да почувства, че е готова. А ти ако държиш на нея ще я изчакаш :-)[/b]Ами момичето може да води полов живот,но въпреки това а се притиснява и да бъде неуверена в себе си.Към автора на темата-съветът ми е да я предразположиш по някакъв начин,да бъдеш по-мил и нежен към нея.Важно е момичето да усеща,че я разбираш и се опитваш да и помогнеш.На сила,хубост не става.Така,че бъди търпелив,към гаджето си и прояви максимално разбиране.Успех. :wink[/i][/b]

djuki
06-20-2007, 08:18
Не я карай в даден момент тя сама ще се почувства готова . Можеш само да и покажеш че ще чакаш колкото трябва и ще я покрепяш това ще спечели доверието и и може би по лесно ще се отпусне .

malkoto_sladur4e
06-20-2007, 08:51
Ами наистина е много трудно.АЗ например никога не съм се притеснявала от секса и добре,че.Имам "приятелки" които откачат от страх и сякфи такиа измишлиотини.Знаеш ли,това значи,че не е напълно готова и,че не го иска много много.

flrt
06-20-2007, 08:55
Ти ще я прдразполагаш,няма да я накараш и въпреки това,тя може да продължи да се смущава,но ти трябва да я изчакаш,разбира се,ако имаш чувства към нея

Martin4yYy
06-20-2007, 09:02
Аз съм на 16 а тя е 5 месеца по голяма от мен...

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-20-2007, 09:06
Хм както по-нагоре казаха не можеш да я накараш на сили. Предразположи я, не я притискай, прояви разбиране, кави й че ще я чакаш колкото тя поиска, някоя др мила постипка и няколко мили думи понякога могата да направят чудеса :wink:

SHANNEN
06-20-2007, 13:37
Предразположи я,някоя романтична обстановка също ще е от полза..а ако предварително е била наплашена от секса ще стане определено по-трудно.Но всичко с времето си ще стане

Аничкааа
06-20-2007, 13:54
ЧакайлАз съм с моя вече 11 месеца, но още не му пускам :mrgreen:

Martin4yYy
06-20-2007, 20:26

Е ти не си в ред [-X :D

pave
06-20-2007, 20:46
Кажи и че не е хубаво да е детствена толко голяма и е по добре да го напраи сега с тебе щото оше ти е малко шошлиончето и ше е по добре :P :P :P :P :P :P

Martin4yYy
06-20-2007, 20:49
Кажи и че не е хубаво да е детствена толко голяма и е по добре да го напраи сега с тебе щото оше ти е малко шошлиончето и ше е по добре :P :P :P :P :P :P

Ела го прбвай тапак ;) :D

pave
06-20-2007, 20:50
Ем аз не се занимавам с шошлиончета аз съм вече във ВИП категория :P :P :P :P

Тhe Beast
06-20-2007, 20:59

Така ли ще направиш уееее. Гадинка , горкото момче :mrgreen: Бати садиста дето си :mrgreen:

Jeuelle
06-20-2007, 21:02
Напий я!
Така ще се отпусне че и анален ще поиска.....

Аничкааа
06-21-2007, 05:46
:D Ами живота не е само секс :smt019 То чакането е най-сладко \:D/

06-21-2007, 07:51
Момиче на 19 съм и ще кажа на всички момичета,които карат момчетата да ги чакат с месеци:Как може да мъчите така горките момчета?И що за смахната логика имат момичетата!?Казвате:"Ако той ме обича,ще чака!"Ами по същата логика и момчето ще каже:"Ако ме обичаш,тогава достави ми удоволствие!"Ама че съдизъм и властолюбие само!

shizzle
06-21-2007, 09:25
Ама че съдизъм и властолюбие само!

Съдизъм си е, мамка му! И на мен така ми направиха веднъж - хванаха ме нашата, върза ме, сложи си перуката и почна "Повтаряй след мен. Заклевам се да казвам истината, само истината и цялата истина.."

Трябва специална тема да отворя с такива бисери. :lol: :lol: :lol:

Barbie
06-21-2007, 10:46
Момиче на 19 съм и ще кажа на всички момичета,които карат момчетата да ги чакат с месеци:Как може да мъчите така горките момчета?И що за смахната логика имат момичетата!?Казвате:"Ако той ме обича,ще чака!"Ами по същата логика и момчето ще каже:"Ако ме обичаш,тогава достави ми удоволствие!"Ама че съдизъм и властолюбие само!

Ако тя не е готова, не е сигурна в приятеля си или просто не желае още да правят секс, на него ще му се наложи да разбере. Защото нещата не са равносилни. На него нищо няма да му стане няколко месеца без секс. Докато за нея е много важно кога и как ще започне сексуалния си живот (Особено пък ако е някое 13 годишно :-s ). Във една връзка наистина се правят компромиси, но точно сексът не може да бъде въпрос на компромис. Ако единият пъртньор не желае или не е готов за такава близост, не трябва да бъде насилван.

До автора: не можеш да направиш нищо друго освен да я накараш да се чувства сигурна в чувствата ти (само ако наистина имаш такива) и да я обгръщаш с нежност и внимание. И не й говори постоянно за секс - ще реши, че само това искаш от нея. Спомени го веднъж-два пъти и после си мълчи. Когато тя се реши, ще разбереш.