.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Moderated:Как да я накарам да се притеснява толкова от секса

Как да я накарам да се успокои и да не се притеснява толкова от секса?Ае кажете че се нервирам вече....

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Много е трудно да я накараш!!Тя трябва сама да се успокои!Не искам да те плаша но успокояването при мене беше около 10 месеца,горкото ми момченце-измъчих го!Трябва сама да се успокои,но мили думички и приятна обстановка много помагат

Няма как да я накараш, тя сама трябва да го усети. Предполагам е девствена и затова реагира така. Най-добре е да я изчакаш сама да се реши.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Зависи и от възрастта .. на колко сте?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Зависи и от възрастта .. на колко сте?
    MXM
    FOREVER BLAZIN'

Мега фен Аватара на koalka
    Да, трябва тя сама да го поиска, а не тида я караш.Така още повече ще се притесни.Кажи й, че всичко е наред, ще всичко ще мине добре и я остави тя сама да пожелае да го направи.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Няма начин да я НАКАРАШ. Тя трябва сама да го пойска и да почувства, че е готова. А ти ако държиш на нея ще я изчакаш
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Няма начин да я НАКАРАШ. Тя трябва сама да го пойска и да почувства, че е готова. А ти ако държиш на нея ще я изчакаш
    [/b]Ами момичето може да води полов живот,но въпреки това а се притиснява и да бъде неуверена в себе си.Към автора на темата-съветът ми е да я предразположиш по някакъв начин,да бъдеш по-мил и нежен към нея.Важно е момичето да усеща,че я разбираш и се опитваш да и помогнеш.На сила,хубост не става.Така,че бъди търпелив,към гаджето си и прояви максимално разбиране.Успех. :wink[/i][/b]
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не я карай в даден момент тя сама ще се почувства готова . Можеш само да и покажеш че ще чакаш колкото трябва и ще я покрепяш това ще спечели доверието и и може би по лесно ще се отпусне .

Супер фен
    Ами наистина е много трудно.АЗ например никога не съм се притеснявала от секса и добре,че.Имам "приятелки" които откачат от страх и сякфи такиа измишлиотини.Знаеш ли,това значи,че не е напълно готова и,че не го иска много много.
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Варнаааа е ГРАДЪТ :)
    Ти ще я прдразполагаш,няма да я накараш и въпреки това,тя може да продължи да се смущава,но ти трябва да я изчакаш,разбира се,ако имаш чувства към нея

Аз съм на 16 а тя е 5 месеца по голяма от мен...

Хм както по-нагоре казаха не можеш да я накараш на сили. Предразположи я, не я притискай, прояви разбиране, кави й че ще я чакаш колкото тя поиска, някоя др мила постипка и няколко мили думи понякога могата да направят чудеса

Предразположи я,някоя романтична обстановка също ще е от полза..а ако предварително е била наплашена от секса ще стане определено по-трудно.Но всичко с времето си ще стане
    DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!

Аничкааа
    Guest
    ЧакайлАз съм с моя вече 11 месеца, но още не му пускам

Цитирай Първоначално написано от Аничкааа
    Е ти не си в ред

Кажи и че не е хубаво да е детствена толко голяма и е по добре да го напраи сега с тебе щото оше ти е малко шошлиончето и ше е по добре :P :P :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от pave
    Кажи и че не е хубаво да е детствена толко голяма и е по добре да го напраи сега с тебе щото оше ти е малко шошлиончето и ше е по добре :P :P :P :P :P :P
    Ела го прбвай тапак

Ем аз не се занимавам с шошлиончета аз съм вече във ВИП категория :P :P :P :P

Тhe Beast
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аничкааа
    Така ли ще направиш уееее. Гадинка , горкото момче Бати садиста дето си

Град
    Blondeland
    Напий я!
    Така ще се отпусне че и анален ще поиска.....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Аничкааа
    Guest
    Ами живота не е само секс То чакането е най-сладко \/

Guest
    Момиче на 19 съм и ще кажа на всички момичета,които карат момчетата да ги чакат с месеци:Как може да мъчите така горките момчета?И що за смахната логика имат момичетата!?Казвате:"Ако той ме обича,ще чака!"Ами по същата логика и момчето ще каже:"Ако ме обичаш,тогава достави ми удоволствие!"Ама че съдизъм и властолюбие само!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ама че съдизъм и властолюбие само!
    Съдизъм си е, мамка му! И на мен така ми направиха веднъж - хванаха ме нашата, върза ме, сложи си перуката и почна "Повтаряй след мен. Заклевам се да казвам истината, само истината и цялата истина.."

Трябва специална тема да отворя с такива бисери.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче на 19 съм и ще кажа на всички момичета,които карат момчетата да ги чакат с месеци:Как може да мъчите така горките момчета?И що за смахната логика имат момичетата!?Казвате:"Ако той ме обича,ще чака!"Ами по същата логика и момчето ще каже:"Ако ме обичаш,тогава достави ми удоволствие!"Ама че съдизъм и властолюбие само!
    Ако тя не е готова, не е сигурна в приятеля си или просто не желае още да правят секс, на него ще му се наложи да разбере. Защото нещата не са равносилни. На него нищо няма да му стане няколко месеца без секс. Докато за нея е много важно кога и как ще започне сексуалния си живот (Особено пък ако е някое 13 годишно ). Във една връзка наистина се правят компромиси, но точно сексът не може да бъде въпрос на компромис. Ако единият пъртньор не желае или не е готов за такава близост, не трябва да бъде насилван.

До автора: не можеш да направиш нищо друго освен да я накараш да се чувства сигурна в чувствата ти (само ако наистина имаш такива) и да я обгръщаш с нежност и внимание. И не й говори постоянно за секс - ще реши, че само това искаш от нея. Спомени го веднъж-два пъти и после си мълчи. Когато тя се реши, ще разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си