Влез

View Full Version : za6to pak sex

06-20-2007, 09:06
mn mi e stranno koi koga i za6to i e izmislil sexa
:smt017

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-20-2007, 09:30
:smt005 :smt005 :smt005 Само това ли те тормози :smt005 :smt005 :smt005

Sam90
06-20-2007, 09:35
хахахаха :) еми секса е преди всичко начинът да се продължи поколението. А дори според първобитните хора, това е най-важното. Тъй че....както "Прометей ни е дал огъня" така и някой ни е дал секса..... може би Афродита-тя изглежда палава :-D

06-20-2007, 09:50
Адам и Ева са го измислили :)

krem4et0
06-20-2007, 09:52
Ами възпроизвеждащия вида акт е инстинкт. сексът(възпроизвеждащи вида действия, които обаче не целят само това, а и доставяне на физическо себе си и на партньора) се е появил, когато човек е осъзнал, че обикновенната дейност по правене на деца носи удоволствие. за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие. и до днес в редица племена режат клиторите на момичетата и те не изпитват удоволствие от секса. Смята се, че само хората и делфините се чифтосват за удоволствие!

RhytmiX
06-20-2007, 10:02
Surbql go e mozuka toq MOZUK i e re6il da prokulne 4ove4estvoto :smt017 maliii....da se oburne 3 puti v groba toq neuda4nik ! :smt005

RhytmiX
06-20-2007, 10:04
Ами възпроизвеждащия вида акт е инстинкт. сексът(възпроизвеждащи вида действия, които обаче не целят само това, а и доставяне на физическо себе си и на партньора) се е появил, когато човек е осъзнал, че обикновенната дейност по правене на деца носи удоволствие. за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие. и до днес в редица племена режат клиторите на момичетата и те не изпитват удоволствие от секса. Смята се, че само хората и делфините се чифтосват за удоволствие!
Da we....i ti zima6 naseriozno :smt005 pfff...

shizzle
06-20-2007, 10:49
Хора, делфини и висшите примати, кремче. Назад си с материала ;)

д-р Посмъртов
06-20-2007, 13:22
Значи,сега,не е важно кой е измислил секса,нито кога.Важното е как се използва,дали е по предназначение и тъй нат. =P~
Впрочем,модовете рулират,но ако са жени,нека не са зад реален волан.

krem4et0
06-20-2007, 14:00
на мен пък ми е много странно, защо някой си прави труда да отговаря на този въпрос, пациентът очевидно страда от репресия на главната нервна система, психиката е травмирана, той просто е на стадий "австралопитек" който не може да си обясни случващото се в съседната пещера (двойка бъхтещи се горили)

за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие.
а това пък драга модераторке, е бисера на бисерите!
Е, трябваше да напиша едни"". не е моя измислица!

krem4et0
06-20-2007, 14:01
Е, аз не съм сексолог :)

shizzle
06-20-2007, 14:43

Нито пък аз. Ама си модераторка в секс-форум ^^ Трябва да си в крак с всичко ;)

krem4et0
06-20-2007, 15:01
Хм, аз съм модераторка и в цигарите и останалите неща, ама никога не съм пушила, никога не съм вземала наркотици, идея си нямам от нещо по въпроса. Добре,че баща ми е директор на местния винпром, че поне от алкохол разбирам малко от малко.

fire_magic
06-20-2007, 16:29
крем4е,как sexa ste e samo ot 19 vek,otkyde go pak izmisli?predi tova horata ne sa li pravili?
ili iskash da kajesh 4e ottogava oficialno e pozvolen?

Мед. сестра Гроздова
06-20-2007, 16:38
Сексът за първи път се разчу в една ТВ игра -- "Изиграй другарчето". Един вид "Секс Брадър", но за непълнолетни, за да могат децата да се учат.
Вие какво си мислите че е било Едемската градина? -- Резерват за разплод. Аз бях там.

Сестра Ева Гроздова

Elche
06-20-2007, 17:10
И висшите примати( орангутани, шимпанзета, горили и разните му там маймуняци) също :D .

Shake_it
06-20-2007, 17:50
Адам е видял 4е има някаф израстак,а пък Ева е видяла че има няква дупка и са взели ре6ението да вкарат израстака в дупката пак то се оказало 4е им е харесало и то Господ за тва ги е исгонил от рая,оп цел ден са го праили тва с дупката и израстака! 8)

<black soul>
06-20-2007, 17:56
на мен пък ми е много странно, защо някой си прави труда да отговаря на този въпрос, пациентът очевидно страда от репресия на главната нервна система, психиката е травмирана, той просто е на стадий "австралопитек" който не може да си обясни случващото се в съседната пещера (двойка бъхтещи се горили)

за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие.
правилно. :-D
по темата : сексът не е измислен от хората, бе малоумници. чифтосването е процес който се е извършвал от първите организми... първобитните също са го правили за удоволствие...те са имали орган който е възпроизвеждал веществото което кара човек да се възбужда, следователно са се възбуждали.

shizzle
06-20-2007, 18:06
<black soul>, <black soul>.. вземи разчети малко, че такива като теб Бухчо най ги обича.

fire_magic
06-20-2007, 18:27
o boje

krem4et0
06-21-2007, 08:48
Сексът е възпроизвеждане на вида, което носи удоволствие. След поправката само човекът, делфините и висшите примати изпитват удоволствие от съвокуплението. Правите ли разлика между секс и "правене на деца".
Кавички се използват не само за цитиране, а и за показване на ирония или нарицателни имена. Може да не съм спец по биология, ама поне съм учила малко от малко български език.

love_girls
06-21-2007, 08:58
Аз измислих секса!
За разтоварване от стреса и за възпроизвеждане на рода!
Не бих казал че удоволствието което се изпитва е греховно, но хората доказаха че се връщат към първоизточника си примат , когато заговорят(респективно замислят) за секс!
Също така повечето го възприемат като скъпо струваща стока!!! Което изобщо не е идеята на секса !
За всички праведни които го употребяват по предназначение ви поздравявам :-({|=

shizzle
06-21-2007, 10:21
За доктор Шизов, който още няма официално разрешение да практикува из този форум.. И за всички останали.

Лафът за 19 век е свързан със западната християнска цивилизация от времето на Инквизицията насам. Както би трябвало да знаете, християнството възприема жената като по-долно същество от мъжа, инструмент на дявола, лесно изкушима и извор на всички човешки мъки след като тя става причината да изгонят Адам от Рая. Поради тази причина е имало много опресии срещу нежния пол, в социално, политическо и, естествено, сексуално отношение. Мъжете винаги сме били свини (извинявай, Death Whore), но тогава сме били изключителни свини. Чак 19ти век почват да се разчупват тези догми и жената да бъде приемана наравно с мъжа, процес криворазбран и от двете страни, изроден и деформиран.

Но! Идеята е, че горе-долу по това време (поне като идея) жената се превръща в 100% човек и има същите права на щастие и удоволствие както мъжете.

Някакви въпроси?

06-21-2007, 11:11

правилно. :-D
по темата : сексът не е измислен от хората, бе малоумници. чифтосването е процес който се е извършвал от първите организми... първобитните също са го правили за удоволствие...те са имали орган който е възпроизвеждал веществото което кара човек да се възбужда, следователно са се възбуждали.

Всъщност двуполовото размножаване се появява доста след "първите огранизми" ... ;)
ЕВАЛА МНОГО БИСИРИ ПРОЧЕТОХ МНОГО ЩЕ РАЗКАЗВАМ МНОГО ПОЗДРОВИ НА THENIGHTRIDER ЩОТ ТОИ СИ КАЗА ТАКА ДАЖЕ ПЪРВОБИТНИТЕ СА ПРАВЕЛИ СЕКС!АКО МОГА САМО ДА СЕ ИЗКАЖА МАЛКО ПО ТОЧНО АБЕ ХОРА НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ ТОВО Е ИНСТИНК КОИТО ТИ Е ВРОДИН НИКОИ НЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛ ААААЛЛЛЛОООО ](*,) НАПРАВИ СИ ТЕМА КОИ Е ИЗМИСЛИЛ ХРАНЕНЕТО!!! СЪЩАТА РАБОТА НО КАРАИ НАЛИ ТРЯЯ ИМА И МАИТАПИ :lol:

06-21-2007, 13:24
ЕВАЛА МНОГО БИСИРИ ПРОЧЕТОХ МНОГО ЩЕ РАЗКАЗВАМ МНОГО ПОЗДРОВИ НА THENIGHTRIDER ЩОТ ТОИ СИ КАЗА ТАКА ДАЖЕ ПЪРВОБИТНИТЕ СА ПРАВЕЛИ СЕКС!АКО МОГА САМО ДА СЕ ИЗКАЖА МАЛКО ПО ТОЧНО АБЕ ХОРА НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ ТОВО Е ИНСТИНК КОИТО ТИ Е ВРОДИН НИКОИ НЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛ ААААЛЛЛЛОООО ](*,) НАПРАВИ СИ ТЕМА КОИ Е ИЗМИСЛИЛ ХРАНЕНЕТО!!! СЪЩАТА РАБОТА НО КАРАИ НАЛИ ТРЯЯ ИМА И МАИТАПИ :lol:

Супир бисири вкарват,нали,мумче?Ааах,нап омни ми за дядо Вродин,добра ракийка вареше,мир на джибрите му...

д-р Посмъртов
06-21-2007, 13:25

Супир бисири вкарват,нали,мумче?Ааах,нап омни ми за дядо Вродин,добра ракийка вареше,мир на джибрите му...

Чумата да го тръшне този лог. =P~

shizzle
06-21-2007, 14:46
Това кратко историческо разяснение беше напълно ненужно, защото в Западната (Христианска) цивилизация никога не са рязали клиторите, за да не изпитва жената удоволствие и въобще твърде преувеличавате господинчо! Така че твърдението, че жените не изпитвали удоволствие от секса преди 19-ти век е меко казано смешно! Вие ли издавате официалните разрешения? оо тук имало и такива? бахахахаххаха

С риск още един път да си ударя главата в стената на вашето душевно плоскостъпие, докторе, ще ви поясня, че изразът е саркастичен, и при това е "на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие".

Липсата на елементарно чувство за хумор у този човек е по-остра от най-тежките случаи, които съм забелязвал. Та ти си по-зле от канадец! Бих обявил час на смъртта, ама не знам как се прави при мъртвородени.

06-21-2007, 14:58
При все това, д-р Шизофренизов, смятам, че въпросната дума ви отива много! :lol:

krem4et0
06-21-2007, 14:59
Всъщност аз нямам нужда от адвокат. Така съм чула, така съм чела. И в 21 век има доста хора, които не приемт жената за равна на мъжа. Има си цяла религия с доста масово разпространение, която насажда тази теза. Основах се на статия, която четох миналата седмица по сходен проблем. В крайна сметка аз не съм се родила научена и е нормално да чета, за да науча нещо, нали. Аз съм на мнение, че хилядолетия наред жената е била подтискана, че са били подтискани всичките и чувства и емоции. Тя е била 1 машина за правене на деца. Истинска любов е можело да има само между мъже. в Елада любовта ъм жена е била странна и налудничева. О времена, о нрави! 1 е, че тя от целия акт е изпитвала удоволствие, а друго е дали е трябвало да изпитва. дали целта на сексуалния акт е да носи удоволствие на жената. не мисля, че е било така, не и преди 150 години да речем.

shizzle
06-21-2007, 15:27
Така, един по един, че много станахте.

Шизов! Миирно! В армията бил ли сте, Шизов?

Не ти обяснявам мнение, а готин лаф, който ти отказваш да възприемеш като майтап, а се опитваш да набиеш чуканчето си (и нямам предвид главата или някой от основните 4 крайници) дълбоко между задните си бузи. Готиното на лафовете е, че звучат смешно и правят генерализации. Все едно да ти разкажа виц за габровци и ти да ми разправяш, че не всички габровци са такива. Имало е предпоставки за възникването на този израз, иначе нямаше да спорим за него сега.

Идеята, която пък кремчето разви за Елада важи главно за атиняни. Нито пък жената е била подтискана хилядолетия наред. Матриархатът преди е бил също толкова често явление като патриархата. Жената е била боготворена, тъй като в нея е била заключена мистерията на раждането, а мъжете са служели като кучета-пазачи.

Религията, за която говориш, предполагам, е ислямът, нали? Мога да ти кажа, че в Корана и ортодоксалния ислям жената е равна на мъжа, с права над имуществото, право на развод, водене на търговска дейност и т.н. Дори фереджето е поначало символ на това равенство. Жените са го носели, за да не бъдат оценявани от мъжете по красотата им, а по интелекта. Просто нещата са се изродили, тъй като ислямът сега е във фазата, в която е било християнството по времето на Инквизицията.

Така че не говорим за хилядолетия световна опресия на земята. И никога не обвинявайте другите за собствените си нещастия. Аз не го правя - ако ме тъпчат, това е само, защото им позволявам в собственото си безсилие да ме тъпчат. Мое и само мое е решението дали ще се опитам да постигна нещо повече. Хем твърдите, че не сте "слабия пол", хем сте позволили на мъжа да ви впрегне.

А, да, и знам какво е плоскостъпие, защото сам страдам в слаба форма от него. Думата изразява една неоформеност, изкривеност на тялото и неспособност за преодоляване на големи разстояния. И, да, стоя зад фразата "душевно плоскостъпие", насочена към д-р Шизов. (а който смята да ми се подиграва, че съм дюстабан - много му здраве, отдавна нямам проблеми, а и хайде вие минете 100 км за 24 часа поход да ви видим. защото аз го направих с песен на уста.)

Д-р Шизълов (хаайде на лекарската камара!)

shizzle
06-21-2007, 15:54
Ето, сега аз не обвинявам Шизов, че не е ходил на преглед в скоро време. (то обущарят все бос ходи) Обвинявам себе си, че изобщо се захванах да човъркам темата.

А, забравих да спомена. Аз кремчето си я бъзикам достатъчно в други теми, когато си заслужава. ;) Нал' тъй?

д-р Посмъртов
06-21-2007, 16:54
Е,е,какви са тези плоскоизразни обиди,моля не се карайте.Приемете,че всички сме равни,а жените малко по-равни от кръста. Целувки на всички. =P~

krem4et0
06-21-2007, 16:58
Пак казвам-това съм го чела и преразказах. какво да направя, че съм учила преразказ с елементи на разсъждение преди 100-тина години :lol:
shizzle това, че съм модератор не означава, че знам всичко и съм винаги права. И аз съм човек и искам честни и искренни отношения с хората :) .
В крайна сметка основното в първия ми пост не беше сексът и жената,а сексът и човечеството. Просто тук хората не правят разлика между секс и възпроизводство на вида!

fire_magic
06-21-2007, 18:10
ti si nqkoi typak,koito go e zasyrbql mozyka i pita
zasti pyks sex?
haha, :smt005 :smt005 :smt005 az pitam pyk
zasto pyk 4ekiq? :smt005 :smt005

06-21-2007, 21:38
fire_magic, predpolagam 4e kogato si puber s mnogo svobodno vreme, ti se iska da se izkazva6 kompetentno i koloritno po vsqka tema zapo4nata ot golemite, no ne prekalqvai s kvalitetnite i zabavni mneniq ako obi4a6.

07-28-2007, 19:57
Яката работа!

i_love_house
07-28-2007, 21:22
abe sexa e nujd,sexa e na4in pokolenieto da se produlji! BEZ SEX SME ZA NIKADE!!!!!HAhA... :-D :-D :-D

BeBsItO
07-29-2007, 19:36
kolkoto i da E SME6no prav si '' BEZ SEX SME ZA NIKADE :d '' :-D 4e nali tva krepi evoluciqta....
p.p : kvi sa tiq doktori i med sestri det se navadiha we :D teen bolnica li 6e praime