View Full Version : два въпроса имам...
въпросчо
06-20-2007, 10:18
първо..... дойде ми в Неделя и ми спря във вторник това нормално ли е..... само 2 дена да стои.Вода си така да се каже нормален полов живот(от 2 месеца де :) ),не е имало гафове....възможно ли е да е от жегата?
второ...след колко време е нормално момчето да стане по издръжливо....смисъл....с приятеля ми правим секс от 2 месеца ,и двамата си бяхме първи,кога става нормално момчето да издържа повече от 20 секунди :smt017 ...като се има предвид че го правим или всеки ден или през ден.....
krem4et0
06-20-2007, 10:20
По първия въпрос-и на мен миналото лято 1 път ми вървя само ден и половина. Като гледам бебче нямам. Виж какво е времето навън. Нормално е в тия жеги да има аномалии. Ако обаче и следващия месец е по този начин-обърни се към гинеколог!
CaRaMel_lipS
06-20-2007, 10:44
Не се притеснявай, на мен също ми се е случвало.Това може да е от глямата жега или от смяната на сезоните, аз това го получавам по тези причини . =;
въпрос4о
06-20-2007, 12:25
мерси :) а за 2я въпрос?
Luciferian
06-20-2007, 12:32
За първият въпрос не знам.. има по-компетентни от мен, тях питай.
По втория... 20 секунди. Сериозно ли? При положение, че всеки ден се чукате? Това ми се вижда съмнително. Нормално е момчето за се изстреля като заек, когато му е за ПЪРВИ път, но след месец-два вече би трябвало да е надраснал секундните изстрели. ( :D ).
VerryBerry
06-20-2007, 12:37
kato potrenirate pove4e 6te stane po izdarjliv..a za cikala-normalno e i ne prekalqvai s analgina(ot nego se usilva i idva prejdevremenno)
въпросчо
06-20-2007, 12:59
забравих да кажа че сме на 18 :)
po purviq vupros i spored men e ot jegata ...moje da si spokoina , a po vtoriq vupros nqmam nikva ideq :)
въпросчо
06-20-2007, 19:57
и все пак идея защо след 2 месеца не е станал по-издръжлив?нормално ли е...винаги съм мислила ,че на 3-4 път ще издържа поне минутка :-s .....някакви предложения нещо да направим по въпроса,макар че и така ми е хубаво,защото се обичаме,но все пак.... да попитам :)
sh3_1s_7h3_0n3
06-20-2007, 20:59
направи му чи.ия преди да стигнете до същината... така предполагам ще свърши по-бавно... :-k прави ли ли сте секс повече от 1 път за 1ден? пак ли така свършва бързо?!
въпросчо
06-21-2007, 05:36
праили сме ама ефект нямаше :)
ами кажи му да лъска бастуна 2 часа преди тва и псоел трая да е по-издържлив
много сте "умни" бе...ебати кретените... момиче, вместо да се занимаваш с глупости - в секс шоп-а продават един спрей, който се напръсква на главата на члена и намалява чувствителността, това ще доведе до по-дълъг акт. продават и други средства...
vlubenata01
06-22-2007, 10:04
po purviq vupros i spored men e ot jegata ...moje da si spokoina , a po vtoriq vupros nqmam nikva ideq
krem4et0
06-22-2007, 10:15
много сте "умни" бе...ебати кретените... момиче, вместо да се занимаваш с глупости - в секс шоп-а продават един спрей, който се напръсква на главата на члена и намалява чувствителността, това ще доведе до по-дълъг акт. продават и други средства...
Кому е нужен акт с часове?
Аз не отказвам! Някой предлага ли, що ли?
И кой говори за акт с часове? При някой който се празни за 20 секунди, мислиш ли, че като се пръсне с това, акта ще продължава часове? помисли пак! ](*,)