- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- два въпроса имам...
първо..... дойде ми в Неделя и ми спря във вторник това нормално ли е..... само 2 дена да стои.Вода си така да се каже нормален полов живот(от 2 месеца де),не е имало гафове....възможно ли е да е от жегата?
второ...след колко време е нормално момчето да стане по издръжливо....смисъл....с приятеля ми правим секс от 2 месеца ,и двамата си бяхме първи,кога става нормално момчето да издържа повече от 20 секунди...като се има предвид че го правим или всеки ден или през ден.....
По първия въпрос-и на мен миналото лято 1 път ми вървя само ден и половина. Като гледам бебче нямам. Виж какво е времето навън. Нормално е в тия жеги да има аномалии. Ако обаче и следващия месец е по този начин-обърни се към гинеколог!
Не се притеснявай, на мен също ми се е случвало.Това може да е от глямата жега или от смяната на сезоните, аз това го получавам по тези причини .![]()
мерсиа за 2я въпрос?
За първият въпрос не знам.. има по-компетентни от мен, тях питай.
По втория... 20 секунди. Сериозно ли? При положение, че всеки ден се чукате? Това ми се вижда съмнително. Нормално е момчето за се изстреля като заек, когато му е за ПЪРВИ път, но след месец-два вече би трябвало да е надраснал секундните изстрели. ().
kato potrenirate pove4e 6te stane po izdarjliv..a za cikala-normalno e i ne prekalqvai s analgina(ot nego se usilva i idva prejdevremenno)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
забравих да кажа че сме на 18![]()
po purviq vupros i spored men e ot jegata ...moje da si spokoina , a po vtoriq vupros nqmam nikva ideq![]()
и все пак идея защо след 2 месеца не е станал по-издръжлив?нормално ли е...винаги съм мислила ,че на 3-4 път ще издържа поне минутка.....някакви предложения нещо да направим по въпроса,макар че и така ми е хубаво,защото се обичаме,но все пак.... да попитам
![]()
направи му чи.ия преди да стигнете до същината... така предполагам ще свърши по-бавно...прави ли ли сте секс повече от 1 път за 1ден? пак ли така свършва бързо?!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
праили сме ама ефект нямаше![]()
ами кажи му да лъска бастуна 2 часа преди тва и псоел трая да е по-издържлив
много сте "умни" бе...ебати кретените... момиче, вместо да се занимаваш с глупости - в секс шоп-а продават един спрей, който се напръсква на главата на члена и намалява чувствителността, това ще доведе до по-дълъг акт. продават и други средства...
po purviq vupros i spored men e ot jegata ...moje da si spokoina , a po vtoriq vupros nqmam nikva ideq
Кому е нужен акт с часове?Първоначално написано от Анонимко
Аз не отказвам! Някой предлага ли, що ли?Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
И кой говори за акт с часове? При някой който се празни за 20 секунди, мислиш ли, че като се пръсне с това, акта ще продължава часове? помисли пак!Първоначално написано от krem4et0
![]()