View Full Version : Moderated: Майка ми никъде не ме пуска. Какво да правя?
MaRiTyYy
06-20-2007, 11:43
Моля ви помогнете ми:
Значи аз съм на 13 и там некви месеци,имам си гадже и майка ми знае за него.Обаче не в това е проблема,ами в това че не ме пуска да ходя никаде с приятели,само пред блока или до даскало дет е на 20 крачки от нас.Не ме пуска на центъра,не ме пуска на басейн,какво да правя как да я убедя да ме пусне.Много ми е гадно защото всичките ми приятелки постоянно се уговарят да ходат насам натам а аз си седа в къщи :( Мноооооооооооооого ви моля помогнете ми [-o< [-o< [-o<
Moderatred by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
krasivata_luvica
06-20-2007, 11:56
ми помолия поговори с майка ти :wink:
избягай..
ама първо си купи/намери
1.раница
2.спален 4увал
3. сигурен съу4астник за компания в бягството
ако си намерите и палатка ще е още по добре,
а после хващаш автобуса до края на града, от там на стоп, ако Балкана/Рила /Родопите са ти дале4е.
майка ти ще полудее, ще те издирва с полиция по моргите , болниците и арестите, ще се от4ае от живота..
като след 1 или 2 седмици парите за хляб и лютеница ти свършат и се прибереш, ще пита "къде беше" а ти ще кажеш "на разходка в планината" и така..
ако после пак не те пуска , пак ще и спретнеш този номер..
НО си пази спалния 4увал и раницата някъде другаде, а не у вас.
хаха предложението за бягството е добро , но няма да ти реши проблема .Наистина поговори с нея , мисля си че тя няма нищо против да те пусне обаче се притеснява за теб ! Но ако и обясниш по един добър начин че си достатъчно голяма и можеш да поемеш отговорноста сигорно ще те пусне .
Seducti0n
06-21-2007, 08:23
Здравей,миличка.Сега като се замисля,когота бях на твоите години и мен не ме пускаха да ходя на много места,още повече ако живееш в столицата или в по-голям град.Щом това,те притиснява,поговори с родителите си ими кажи,твоите виждания и мение по въпроса.Спечели доверието им,нека те виждат в твое лице отговорно и порастнало момиче,което може да отговаря за постъпките си.Не закъснявай,спазвай някаки границици,които ваще изискват от теб.Дръж се добре с тях и им помагай,когато имат нужда.Дано,за вбъдеще да се пооправят нещата.Успех :wink:
CaRaMel_lipS
06-21-2007, 08:39
Ами кажи на майка си, че може да ти има доверие, и че нищо няма да се случи с теб.Обикновено родителите се притесняват и мислят децата си за малки дори когато те вече могат да се справят сами с повечето неща.Поговори с майка си, а ако не те разбера покажи й, че може да ти има доверие, и че няма да ти стане нищо ако излезнеш.Успех! \:D/ \:D/
idealnata_t
06-21-2007, 14:31
ооо кофти ми нз трябва да спе4ели6 доверието на родителите ти .но за мн тва да не те пускат никъде е тъпо но нз мен ме пускат навсякъде и пак искам и6те така 4е нз кое е правилно дали да те пускат ннавсякъде или да има някви граници(не 4ак като теб да не ме пускат навсякъде) но за мен е по-добре както съм в момента
Seducti0n
06-22-2007, 08:02
Ами кажи на майка си, че може да ти има доверие, и че нищо няма да се случи с теб.Обикновено родителите се притесняват и мислят децата си за малки дори когато те вече могат да се справят сами с повечето неща.Поговори с майка си, а ако не те разбера покажи й, че може да ти има доверие, и че няма да ти стане нищо ако излезнеш.Успех! \:D/ \:D/-Не е точно така.Всмсъл такъв,че са и родители и е напълно оправдано да се тревожат за детето си в рамките на нормалното разбира се.Авторката,както и всички ние сме изложени на ежедневни рискове,които понякога дори не усъзнаваме.Пази се миличка,подбирайа си хората и поговори с ваще.Сигурна съм,че ако подходиш умело към състадалата се ситуация,нещата ще се променят,към по-добро.Успех. :wink: