View Full Version : Като ги отрежеш ти правят гадну...
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-20-2007, 12:55
Защо ВСЯКО ама ВСЯКО момче ,което бъде отрязано почва да ти прави гадно,да те обижда и да се заяжда с теб???
Mainata ti
06-20-2007, 13:02
Не знам, но от моята гледна точка тва е за6тото, мом4етата не искат като раздуха6 4е си го резнала да му се ебават! Се6 се :) по тоя на4ин като те обижда се праи на дупе пред другите и никой не му се ебава! хах не знам, мъжка им работа! Не обръ6тай никво внимание ;)
one_more_minute
06-20-2007, 13:08
Зависи от начина, по който го отрязваш. Мене едно момиче ме мота към един месец, преди почти-да-изнасили някъв друг пред очите ми :) Не бях много въодошевен :lol:
Fucking_Bitch
06-20-2007, 13:10
Ми чувстват се наранени и отхвърлени,нормално е..и все пак са момчета,какво друго очакваш? :|
FuckBitch
06-20-2007, 13:15
Защото имаме мъжко съмочуствие :)
Защото е наранен и си мисли, че ти си виновна.А ти не можеш да го харесваш насила...
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-20-2007, 15:27
Защото е наранен и си мисли, че ти си виновна.А ти не можеш да го харесваш насила...Ами точно аз не съм длъжна да харесвам всеки който ми се натиска и после като го отрязах..била съм мъжемразка и само се заяжда :smt012
На мен пък до сега само 1 ми е правил мръсно,с другите и още и още се разбирам...
На мен пък до сега само 1 ми е правил мръсно,с другите и още и още се разбирам...
Мани, сичките правят мръсно, те и момичетата правят ама все пак първенството държат момчетата.
Хехе, че ние ако не сме на първо място, кой друг :lol: А това си е до човек и до връзка, с моята след като ме заряза, тя ми е правила по-гадни нещата отколкото аз на нея... Шанс... Може би е щото съм загубеняк :lol: 8) :? :-D , а ако някой те ебава, че те е зарязала някоя девойка е голям n00blike ;)
shivacheva
06-20-2007, 16:13
Ами според мен правят гадно,защото се чувстват наранени (тва става въпрос ако още те харесва),а иначе го правят точно затва,както казаха преди мен-да се правят на интересни (всъщност се съмосъжаляват,че не са те скъсали те,ами ти тях :twisted: ) по принцип тея са причините....май... :D :-D
malkoto_sladur4e
06-20-2007, 16:15
О,нз!Затова не се занимавайте със сулио и пулио ами си хванете по един сериозен приятел и мирясайте!
Как може да се самосъжалявам, че не си скъсал ти първи с някой. По-скоро би било нормално да се самосъжаляваш, че си направил, така че да се стигне до тук, но аз и това не го смятам за нормално. Според мен така става в прекалено повърхностните връзки и при прекалено възгордяли се типажи :P
Mainata ti
06-20-2007, 16:22
Хехе, че ние ако не сме на първо място, кой друг :lol: А това си е до човек и до връзка, с моята след като ме заряза, тя ми е правила по-гадни нещата отколкото аз на нея... Шанс... Може би е щото съм загубеняк :lol: 8) :? :-D , а ако някой те ебава, че те е зарязала някоя девойка е голям n00blike ;)
Твойто не е шанс...лош късмет е! По-точно тя е загубенячката, щото тя те е зарязала и все пак ти прави мръсно.
:smt005 :smt005 :smt005 Тва е въпрос до човек. Може и ти да си виновна може и той. Трябва тоя дето е виновен да си го разбере.
MalKa_i_SlaDka_u4eNi4kA
06-20-2007, 16:35
sored men mn zavisi i ot tova kakv e haraktera na mom4eto.az naprimer savsem spokoini mu kazah 4e ve4e ne me kefi i go otrqzah,no sam imala i slu4ai v koito mom4eto mn se raztroi i zapo4na da mi prai mrasno i togava ve4e se qdosah, a na nego i samo tova mu trqbva6e i mu gi nagovorih edni i sega ne me e ezaka4al.prosto trqbva da znae6 koga kakvo da mu kaje6 i po kakv na4in spored men de nz za drugite
аз ще си призная,че едно момче,което ме разиграваше 1година,го направих луд...но той сам си беше виновен,не бих казала нещо,което не е вярно.знам,че не беше хубаво да кажа на хората,които го уважават,че той се ебава с тях,само че го направих,щото честно казано исках да си докажа,че е тъпак и да докажа и на другите,че е такъв.
иначе при мен не се е случвало някое момче да говори някви неща за мен,по-скоро тях ги е страх от мен май,мнгоо съм опасна,за това. \:D/
VerryBerry
06-20-2007, 17:24
spored men tova si e 4ista proba izbivane na kompleksi i zloba 4e ve4e ne si ''tqhna'',ne im obra6tai vnimanie,zavijdat na novoto mom4e koeto 6te bade s teb! :wink:
:twisted: 6toto sa oligofreni pove4eto. i sa s mnogo ama mn decko mislene. nedorazvitlqci....
айде и тука пак само феминистски отговори....Я се замилсете малко ле! Да речем си го отрязла и какво следва? Еми да кажеш на всичките си приятелки и те на техните и така нататък това! Сега кой прави гаднУ? Я пак се замислете не момчетата са комплексари, а сте вие, защото имате нужда да се вдигне шум около вас! Еми кат сте толкова интересни ходете после се оплаквайте по форумите, че ви правят гаднУ ! Деба и курвите гадни недодялани !
MalKa_i_SlaDka_u4eNi4kA
06-25-2007, 09:14
awe gledai si rabotata!!sega mn rqdko se sre6tat mom4eta,s koito da ostanete priqteli i sled kraq na vrazkata.i e mn tapo kato ne se primirqvat i zapo4vat da se praqt na oligofreni i kakvo pe4elqt ot tova???samo prezrenieto ni abe mahai se s tiq prikazki [-X
FiRe_LaDy
06-25-2007, 10:22
Mene do sega nikoi ot bivshite ne mi e pravil mrysno.Dori s povecheto ot tqh sega sme si priqteli i mnogo dobre se razbirame.Taka,che ne vsichki go pravqt,kakto ti kazvash.Pyk pri tebe moje bi se poluchava taka,zaradi nachina po koito gi zarqzvash ... znam li.
Bourgas_bilder
06-25-2007, 10:27
Искам да кажа нещо на човека който пусна тази тема.Не всяко момче е така.Преди 1-на година една ме отряза и ко нищо,въпреки това си останахме колкото и тъпо да звучи приятели.Преди 5 дена отрязах аз една и тя не ми прави мръсно,както и аз не съм правил.Просто зависи от човека,явно си попаднала на шматка.Аре успех занапред ;)
``LigLiChKaTa``
06-25-2007, 10:37
Защо ВСЯКО ама ВСЯКО момче ,което бъде отрязано почва да ти прави гадно,да те обижда и да се заяжда с теб???
Spored men pravqt taka za da se pravqt 4e sa bili s nas samo e taka za ebavka i da ni stane gadno 4e sme gi otrqzali, no ne sqko mom4e e taka ima i nqkoi koito si mul4ut i si ostavqt fr s dadenoto momi4e
Trqbva da ima ravenstrvo.....sled kato edno momiche e sposobno da pri4ini bolkata da otreje nqkoe momche po mn grub na4in i to edva sled kato ste si podsigurili legloto 4e 6te ima koi da vi 4uka ....za6to togava momchetata da ne mogat da naranqvat.......
Momche sam i ako nqkoq mi pri4ini dostata4no bolka poslednoto koeto 6te pravq e da q obijdamm no sas sigurnost 6te i pri4inq tolkova bolka 4e da ne postapva pove4e po tozi na4in.....da useti kakvo e v nai-grubata i usilena forma.......
Trqbva da ima ravenstvo......sa6toto se otnasq ako i edno momche zareje grubo edno momiche......
Uspeh i badete iskrenni....
S_L_A_D_U_R_K_A
06-25-2007, 12:49
Егото мила егото това им пречи :evil: