View Full Version : Момичета лесно ли Ви е ?
Evangelion
06-20-2007, 13:54
Момичета имам един кратък и лесен въпрос към вас... :smt006
STEISI0606
06-20-2007, 14:12
prekaleno lesno
hmm.. interesen vapros .. no spored men tova ne e tolkova vajno po -dobre da tarsi6, da 4aka6 po- dalgo vreme ,no da nameri6 podhodq6tiq 4ovek , ot kolkoto vseki den da si s novo gadje ....
Ina4e ne moga da opredelq dali barzo, bavno , lesno ili trudno si hva6tam gadje... prosto idva nqkoi prekrasen den v koito se zapoznava6 s edno mom4e, to po4va da ti haresva vse pove4e i pove4e i estestveno pravi6 vsi4ko vazmojno i toi da zapo4ne da si privarzva kam teb :) Nali znae6 lubovta idva to4no kogato nai -malko o4akvame taka 4e tova si e prosto sadba :)
Enjoy_yourself
06-20-2007, 14:24
hmm.. interesen vapros .. no spored men tova ne e tolkova vajno po -dobre da tarsi6, da 4aka6 po- dalgo vreme ,no da nameri6 podhodq6tiq 4ovek , ot kolkoto vseki den da si s novo gadje ....
Ina4e ne moga da opredelq dali barzo, bavno , lesno ili trudno si hva6tam gadje... prosto idva nqkoi prekrasen den v koito se zapoznava6 s edno mom4e, to po4va da ti haresva vse pove4e i pove4e i estestveno pravi6 vsi4ko vazmojno i toi da zapo4ne da si privarzva kam teb :) Nali znae6 lubovta idva to4no kogato nai -malko o4akvame taka 4e tova si e prosto sadba :)
tova bqh az =)
krasivata_luvica
06-20-2007, 14:31
Прекалено лесно
alkobalko
06-20-2007, 14:35
Вече не мисля за такива нещо. Но иначе не е трудно.
Cvetito_master
06-20-2007, 14:47
emi zavisi,ama ne e mi e mn trydno
Аи са сетете се защо ви е толкова лесно :-k :-k :-k
krem4et0
06-20-2007, 15:08
Аз съм доста хубава и не е трудно да хвана мъжки поглед. Обаче никой не иска да ми е гадже, защото ги е страх от мен. Прекалено умна съм за повечето мъже, прекалено силна като личност и прекалено амбициозна. За 1 мъж това е добре, ама за жена не е! Винаги ми е било трудно с мъжете, защото винаги съм попадала на комплексари, които искат кукла, която да въртят на пръста си. За щастие не всички са такива и си намерих момче, желаещо до себе си личност, а не кукла Барби!
`Death`Whore``
06-20-2007, 15:29
Какъвто и да е се хваща лесно. Но съм капризна и относно външния вид, и относно характера, и относно интелекта.
PoLiToOo
06-20-2007, 15:31
На мен ми е много лесно да си хвана...защото не съм чак толкова претенциозна към момчетата :::
`Death`Whore``
06-20-2007, 15:33
Което означава, че нямаш високо мнение за себе си. :)
fire_magic
06-20-2007, 15:42
Аз съм доста хубава и не е трудно да хвана мъжки поглед. Обаче никой не иска да ми е гадже, защото ги е страх от мен. Прекалено умна съм за повечето мъже, прекалено силна като личност и прекалено амбициозна. За 1 мъж това е добре, ама за жена не е! Винаги ми е било трудно с мъжете, защото винаги съм попадала на комплексари, които искат кукла, която да въртят на пръста си. За щастие не всички са такива и си намерих момче, желаещо до себе си личност, а не кукла Барби!
brao be... =D>
malka_sladuranka
06-20-2007, 15:58
За сега не съм се затруднявала особено... :-k
Просто да си хвана някакво си там гадже - достатъчно лесно. Но да намеря човек, с когото да мога да бъда себе си и в когото аз да виждам достатъчно качества, които да го правят по-различен от останалите - това ми се е случвало за сега само веднъж. :-)
Josefinne
06-20-2007, 16:25
Еми, общо взето ДА, всъщност трудно ми е да съм без гадже. Понякога ми е трудно и да съм само с едно :lol:
Лесно е да си хванеш кой да е.Трудно е да намериш тоя който си представяш,а пък точно към него се стремиш.... :roll:
malkoto_sladur4e
06-20-2007, 16:29
Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче! :wink: :wink: :wink:
Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче! :wink: :wink: :wink:
Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. *шепне си затихващо, седнал в ъгъла, прегърнал коленете си с ръце и леко поклащаш се*
напоследък нещо не ми е лесно :?
от има-няма половин година никой не ми хваща окото, да кажеш че мъжете по света се свършили :-s
Не е много трудно . Аз нямам проблеми не обичам да съм сама но много рядко се намира някой който да си заслужава :(
Свършиха, съжалявам, промоцията изтече. Ето ме, и аз на нищо съм се превърнал, чак ме е срам да се погледна в огледалото. (дето вика една румънка тук - "егати, 2 милиона японци край мен, как не мога ЕДИН да си харесам, а все по вас се заглеждам". ама ние тука сме камък - не се даваме на някоя фуста да ни разваля ергенското запиване през вечер!)
CuRly_Doll
06-20-2007, 18:47
mnogo lesno.....nz za6to.... :wink:
hahavteen
06-20-2007, 21:06
I pri men e su6toto,ama ne mi e gadno,za6toto puk taka razbira6 dali 4oveka s koito si si zaslyjava,tui kato ne vseki muj bi iskal da ima do sebe si silna i nezavisima jena kamo li da e po-silna ot nego. :roll:
Niakakvo si tam gadje s koeto da sedim i da si mul4im,za da ne si proli4i,4e sum inteligentna i samo da se pravia na povurhnostna kifla ne bih imala zatrydnenia da si hvana,no nikoga ne sum iskala takiva bezmisleni vruzki :roll:
OtherDimension
06-20-2007, 21:14
^ е друго си е ...=D>
в тази тема се повдига отново въпроса : проявата на много високо самочувствие - проява на увереност в себе си ли е .. или е символ на простотията у човека?
на мен ми е много интересно как един човек може да твърди, че е много Ентелигентен, умен и амбициозен, а да не може да се противопостави на собствения си татко и се крие от него какво прави с гаджето ?
Не съм много съгласна.Аз прекалено лесно си хващам,но също съм много претенциозна.Знам какво търся и по него ходя.Друг е в-са,че вече съм намерила идеалния в лицето на брат ти
hahavteen
06-20-2007, 22:13
на мен ми е много интересно как един човек може да твърди, че е много Ентелигентен, умен и амбициозен, а да не може да се противопостави на собствения си татко и се крие от него какво прави с гаджето ?
Purvo nikoi ne e kazal 4e se kria ot tatko si ili puk ot niakoi dryg,a i tva ne smiatam,4e e ot niakakvo zna4enie.Vtoro moga da kaja,4e sum inteligentna,ymna i ambiciozna po prostata pri4ina,4e sum yspiala da se dokaja v 3 durjavi i da nay4a po4ti idealno 2 absoliytno nepoznati za men ezika za broeni meseci i da stana otli4ni4ka na klasa.Mislia,4e dori samo tova,koeto dale4 ne e vsi4ko e napulno dostatu4no i mi dava pravoto da se mislia za ymna. Treto spored men ne e nyjno da se hva6ta6 s vseki koito iska da e s teb,a e po-dobre da si s 4ovek koito te razbira,yvajava i obi4a za tova koeto si.Za men broikata prosto ne e vajna. :roll:
P.S.: Pi6e se "Intelekt",a ne "Entelekt" taka,4e e "Inteligenten"
Ами не ми е трудно, но аз не търся просто някой пореден, защото се уморих от такива, аз го намерих - и не ми трябва друг! :wink:
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-20-2007, 23:01
еми аз лично доста лесно си намирам гаджета
malkoto_sladur4e написа:
Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче! Wink Wink Wink
Офффф таз пък и тя!
хаха И що Си Толкова Сигорна ?! много сте оверени...
Purvo nikoi ne e kazal 4e se kria ot tatko si ili puk ot niakoi dryg,a i tva ne smiatam,4e e ot niakakvo zna4enie.Vtoro moga da kaja,4e sum inteligentna,ymna i ambiciozna po prostata pri4ina,4e sum yspiala da se dokaja v 3 durjavi i da nay4a po4ti idealno 2 absoliytno nepoznati za men ezika za broeni meseci i da stana otli4ni4ka na klasa.Mislia,4e dori samo tova,koeto dale4 ne e vsi4ko e napulno dostatu4no i mi dava pravoto da se mislia za ymna. Treto spored men ne e nyjno da se hva6ta6 s vseki koito iska da e s teb,a e po-dobre da si s 4ovek koito te razbira,yvajava i obi4a za tova koeto si.Za men broikata prosto ne e vajna. :roll:
P.S.: Pi6e se "Intelekt",a ne "Entelekt" taka,4e e "Inteligenten"
Гузен негонен бяга. А и сама се опровергаваш колко си умна с този коментар. Да не говорим, че OtherDimension бе саркастичен с това "ентелегнентен" и фактът, че не го схвана е повече от абсурден. Едно от нещата, които тепърва ще научиш е, че колкото и да си добър в нещо, винаги има по-добри от теб. Затова най-умното нещо е да не се опитваш да се изтъкнеш. Хубавият кон и под скъсан чул се познава.
А към OtherDimension - няма какво да им го натриваш в носа, че се хвалят. Има много по-големи грешници по тези форуми.
А сега е време за математика! *отива да учи*
`Death`Whore``
06-21-2007, 06:12
Не съм много съгласна.Аз прекалено лесно си хващам,но също съм много претенциозна.Знам какво търся и по него ходя.Друг е в-са,че вече съм намерила идеалния в лицето на брат ти
Имах предвид девойката, която каза, че няма големи изисквания. Ти все пак имаш. Може би аз съм ненормалната, защото хората ме впечатляват трудно и рядко...
Violenza
06-21-2007, 10:05
Страшно рядко аз мога да харесам някого.
И дори и да харесам, не е гаранция, че той ще хареса мен.
Трябва ми време, за да мога да опозная дадения човек, да си изградя определено мнение за него, да започна да изпитвам нещо повече от 'приятелски чувства'.
Поради тази причина, не мога да тръгна с някого, когото познавам от седмица...
Зависи...тъпите момчета ми се лепят...Но ако искам да сваля някой,който не е толкова загорял и който не ходи по момичета "всичко що е путка и е слабо"това го покривам...както и повечето момичета :-s :-s Т'ва е лесно.Но обикновенно търся момче,което да е сравнително красиво,умно...по възможност богато.Да е интелигентен да не путка и да имам свободна неангажираща връзка с него.Ето такова момче трудно мога да си хвана ::: :::
hahavteen
06-21-2007, 10:38
Гузен негонен бяга. А и сама се опровергаваш колко си умна с този коментар. Да не говорим, че OtherDimension бе саркастичен с това "ентелегнентен" и фактът, че не го схвана е повече от абсурден. Едно от нещата, които тепърва ще научиш е, че колкото и да си добър в нещо, винаги има по-добри от теб. Затова най-умното нещо е да не се опитваш да се изтъкнеш. Хубавият кон и под скъсан чул се познава.
Ami prosto pomislih,4e komentara e za men(ili krem4et0,koiato biah citirala),za6toto ima6e strelki4ka ^ :roll: Sujaliavam,ako sum sgre6ila.Kolkoto do "entelegenten" ne biah sigyrna dali e naro4no ili ne,za6toto vijdam hora koito pi6at "zbirka","sigoren","ovolacia"... :roll: Osven tova ne znam Other Dimension na kolko e godini i dali gre6kata e dopysnata naro4no ili ne. Az ne sum kazala,4e sum nai-dobrata ,za6toto sum vidiala dostatu4no ne6ta v kratkia si jivot i sum se zapoznala s dostatu4no xora,za da znam,4e vinagi ima niakoi,koito e po-dobur ot men i to v dosta otno6enia.
Зависи...тъпите момчета ми се лепят...Но ако искам да сваля някой,който не е толкова загорял и който не ходи по момичета "всичко що е путка и е слабо"това го покривам...както и повечето момичета :-s :-s Т'ва е лесно.Но обикновенно търся момче,което да е сравнително красиво,умно...по възможност богато.Да е интелигентен да не путка и да имам свободна неангажираща връзка с него.Ето такова момче трудно мога да си хвана ::: :::
Така си е, всички сме заети вече! LOLOLOLOL Скромността красяла човека, ама аз вече съм си достатъчно готин!
Добре, добре, извинявам се. Не ме приемайте насериозно, ще се разочаровате ;)
slun4ice, ае мир!
Пфффффф ахАахХА :smt005 Ебаси самочувствието! Вземи се приземи, докато е още рано :wink: По-темата: 1 отговор :D
Имах предвид девойката, която каза, че няма големи изисквания. Ти все пак имаш. Може би аз съм ненормалната, защото хората ме впечатляват трудно и рядко...
Това някъде съм го пропуснала!Не си ненормална,просто имаш изисквания,което е хубаво :)
trudno li si namiram gadjeeta...ami da, mnogo trudno! towa gadje trudno go namerih, no si struva6e. ve4e 3 godini sme zaedno:)
zavisimost koi kakvo t1rsi. vseki moje da si nameri leesno gadje, no dali si struva da otdli6 celi 2 4asa ot li4noto si vreme za da go nameri6? :-k
Glezanka
06-21-2007, 12:14
Da si hwanesh gadje e lesno,da namerish chowek do sebe si na koito da mojesh da razchitash-trudno.
Da si hwanesh gadje e lesno,da namerish chowek do sebe si na koito da mojesh da razchitash-trudno.
Е аз от кога те търся,ти се ме избягваш СЪДБА ! ::: :-D
IlLuSi0nS`
06-21-2007, 13:56
хахах глупав въпрос.. ако си търсиш просто някой да те лашка е суууупер лесно, мн ясно, че ще има доста желаещи.. но ако търсиш човек, когото да обичаш и на когото да дадеш не само тялото, но и душата си.. е това вече дори ми изглежда невъзможно.. е айде чак невъзможно може би не, но изключително трудно.. поне аз такъв не съм намерила до сега..
krem4et0
06-21-2007, 14:13
^ е друго си е ...=D>
в тази тема се повдига отново въпроса : проявата на много високо самочувствие - проява на увереност в себе си ли е .. или е символ на простотията у човека?
Не се крия-премълчавам. не е нужно да знае. не познаваш родителя ми, ама е по-върл комунист и от тодор Живков сигурно и по-консервативен от английската кралица. И да, това не ми пречи да имам високо самочувствие-има си покритие, а и не е мое мнение. Това, че съм силна личност, амбициозна и уверена в себе си и собствените си възможности не означава, че съм самостоятелна. не и на този етап от живота си. нямам 1 нещо-парички, защото аз не искам да работя кавото и да е. не карам 2 специалности, не уча трудни предмети, за да съм сервитьорка. а и така бих доста подкопала авторитета на семейството си-баща ми е директор, майка ми главен счетоводител, а сестра ми преподавател в ВУЗ. Аз си зная цената и тя не е да се бъхтя 12 часа и да слугувам на пяници.
Точно това поведение на родителското тяло ме тласка към все по-големи и големи върхове. Ама не съм длъжна да се обяснявам повече. не ме познаваш, не си ме виждал и не си общувал с мене, за да прецениш. След като всички мъже край мен смятат, че не могат да са ми на нивото има защо. само, че те не знаят, че на мен това не ми пука. Аз искам обич, нежност и разбиране както всяка жена!
Женски вирус
06-21-2007, 14:14
Много ни е трудно на момичетата. :smt005
Violenza
06-21-2007, 17:06
Това, че съм силна личност
Не се намесвам в спора, само искам да те попитам - знаеш ли какво значи "силна личност" ?
Не се намесвам в спора, само искам да те попитам - знаеш ли какво значи "силна личност" ?
Вдига 100 от лежанка с нос и като ми прасне една вежда и ме простира на паважа?
Не мисля, че е добра идея да започвате тази дискусия. Наистина, сърби ме дланта и то не за лъскане. Това е лош знак ;)
Violenza
06-21-2007, 17:53
shizzle, не питах теб. :)
Еми лесно ми, може и прекалено лесно да е, ама не подхващам всяка срещната...
А WaKo е най-голямото момиче от всички ;)
sinful`girl
06-21-2007, 19:41
Ми лесничко ми е,но в последно време не ми се занимва с никакви хора от мъжки пол. Почивка :-D :-D :-D
Deni4ka93
06-21-2007, 21:09
Ако просто търся гадже-Ей така за кефа,прекалено лесно...обаче ако търся някой,който да ме разбира и с който да се чувствам добре,става бавнооо...
MakeMeLaugh
06-21-2007, 21:31
Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. *шепне си затихващо, седнал в ъгъла, прегърнал коленете си с ръце и леко поклащаш се*
АААААААААа ей тфа е отговора! :smt097
krem4et0, по-скоро до названието "силна личност" може да се приближи човек, който няма особено добър старт, носи на пияниците и ги търпи по цели нощи за да си плати образованието и тн, отколкото на някой надъхан въз основа на постиженията на мама и тати, но не мисля че има особен смисъл да споря с тебе, просто ме уби с изказванията си
Ice_Queen_
06-23-2007, 12:01
Вече не мисля за такива нещо. Но иначе не е трудно.
cacegka_3a_cekc
06-23-2007, 12:09
Момичета имам един кратък и лесен въпрос към вас... :smt006
hva6tam si prekaleno lesno stiga da iskam :-D
Kurdokolenko
06-23-2007, 12:12
Темата не е ли за момичета бре :lol:
hva6tam si prekaleno lesno stiga da iskam
Умната, че така става белята. Бтв, як ник :lol:
KiLLeR_InSTiNkT
06-23-2007, 12:50
Принципно, ако не подбирам много мога лесно да си намеря гадже... Все ще се намери някой, но не е в това въпроса. Искам човек, който да ме разбира, да се държи добре и още доста неща, които няма да изброявам - малко са тези хора и още по-малко са напоследък тези, които искат сериозна връзка. Май се отклоних от темата, но трябваше да се изкажа. :-D :wink:
А WaKo е най-голямото момиче от всички ;)
Кой ти гледа какво пише в заглавието :wink:
neusan88
06-23-2007, 15:19
ami lesno ...g/d...po princip dyrja pove4e da sme priqteli i 4ak togava ne6to pove4e :wink:
krem4et0
06-23-2007, 15:22
А ти имаш ли си идея какъв е бил моя живот до сега? Определено не е бил от най-розовите, напротив. няма да давам отчет, но съм имала ужасни изпитания и съм се преборила с тях. Определено мисля, че знам какво значи силна личност.
krem4et0
06-23-2007, 15:28
krem4et0, по-скоро до названието "силна личност" може да се приближи човек, който няма особено добър старт, носи на пияниците и ги търпи по цели нощи за да си плати образованието и тн, отколкото на някой надъхан въз основа на постиженията на мама и тати, но не мисля че има особен смисъл да споря с тебе, просто ме уби с изказванията си
Аз нямам равен старт в живота с другите хора и то по здравословни причини. Имам редица пороци по рождение. Точка по въпроса!
teardrop
06-23-2007, 16:22
Ако става въпрос за еднодневки и без да подбирам много много, лесно ми е, определено. Но това само може да ме накара да се почувствам харесвана, а не да се метна на първия, който ми обърне внимание. А и по принцип в началото винаги трябва да го опозная и да станем приятели, преди да тръгна с него.
Violenza
06-24-2007, 15:05
А ти имаш ли си идея какъв е бил моя живот до сега? Определено не е бил от най-розовите, напротив. няма да давам отчет, но съм имала ужасни изпитания и съм се преборила с тях. Определено мисля, че знам какво значи силна личност.
Изобщо не говорех за здраве, не ме разбра.
По описанието, което ти сама си даде, даже не се и доближаваш до това определение.
krem4et0
06-24-2007, 15:07
Да, но именно здравето ми ме е направило борбена.
Scandalous_lady
06-24-2007, 15:10
Морето е пълно с риби,важното е да хванеш Златната 8)
tedinkata_
06-24-2007, 16:16
mi ne bix kazala 4e mi e trydno