PDA

View Full Version : Moderated: Човек средно по колко пъти прави секс през...

Гос7
06-20-2007, 19:51
:smt017 Човек средно по колко пъти прави секс през живота си? :smt013

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

06-20-2007, 19:58
..... ](*,) ](*,)

pich...ti si nekuf ?!@?1121/3#?

P.S. ne se pritesnqvai she gi broq i kat umra shti kaja :idea:

malkoto_sladur4e
06-20-2007, 19:58
Хах ние от къде да знаем бе ? Различно е :wink:

Гос7
06-20-2007, 20:01
ем до са колко пати г/д

shizzle
06-21-2007, 04:42
На теб пътите ти се броят на пръстите на едната ръка. Както и годинките, поне интелектуалните. Помисли малко, ве, човек. Ако си грозен и спаружен колко пъти ще правиш секс през живота си и колко - ако си точен? А ако си падаш по постоянни партньорки или по едновечерни забави? Освен това всеки е различно активен. Някои искат много, други все ги боли главата.. Схващаш ли идеята? Но мога да ти кажа колко средно бих правил аз..

Водя сексуален живот от 3 години, през които съм провел може би 400-500 сеанса (защото за това време бях с постоянни партньорки). Сега съм към залеза (или поне замразяването) на последната ми връзка и може би ще минат поне 6 месеца без секс. След това следват около 4 години на несигурни сексуални партньори в Японията, но се надявам на поне 100-200 сеанса (а ако съм късметлия, накъм 500. тук нищо не се знае - дали ще се харесаме с дадено момиче или ще карам от купон на купон ><). Може би някъде по това време ще се оженя и първата година ще се постарая за още 300 бройки. Да кажем, че съм на 25. Да кажем, че до 40 годишна възраст ще запазя любовта си към секса и ще имам поне 1500-2000 нови точки. И от 40 нататък сложи още 500-1000 и ще получиш приблизителна бройка за моето бъдеще.

Да кажем, че в по-приятни условия, ми се очертават около 5000 сеанса до края на живота. Това мен не ме успокоява. А теб?

fire_magic
06-21-2007, 04:48
На теб пътите ти се броят на пръстите на едната ръка. Както и годинките, поне интелектуалните. Помисли малко, ве, човек. Ако си грозен и спаружен колко пъти ще правиш секс през живота си и колко - ако си точен? А ако си падаш по постоянни партньорки или по едновечерни забави? Освен това всеки е различно активен. Някои искат много, други все ги боли главата.. Схващаш ли идеята? Но мога да ти кажа колко средно бих правил аз..

Водя сексуален живот от 3 години, през които съм провел може би 400-500 сеанса (защото за това време бях с постоянни партньорки). Сега съм към залеза (или поне замразяването) на последната ми връзка и може би ще минат поне 6 месеца без секс. След това следват около 4 години на несигурни сексуални партньори в Японията, но се надявам на поне 100-200 сеанса (а ако съм късметлия, накъм 500. тук нищо не се знае - дали ще се харесаме с дадено момиче или ще карам от купон на купон ><). Може би някъде по това време ще се оженя и първата година ще се постарая за още 300 бройки. Да кажем, че съм на 25. Да кажем, че до 40 годишна възраст ще запазя любовта си към секса и ще имам поне 1500-2000 нови точки. И от 40 нататък сложи още 500-1000 и ще получиш приблизителна бройка за моето бъдеще.

Да кажем, че в по-приятни условия, ми се очертават около 5000 сеанса до края на живота. Това мен не ме успокоява. А теб?
iiiii,ama si eba4 bre,nadmina i mitiu pistova....

shizzle
06-21-2007, 05:37
iiiii,ama si eba4 bre,nadmina i mitiu pistova....

Че съм си активен, активен съм си, това е ясно. Но фактът, че си падам по постоянни партньорки е по-важен, защото така си получаваш секс редовно и по много. (а и 5000 пъти за един живот не ми се вижда достатъчно ;) )

krem4et0
06-21-2007, 10:25
Средно сатистическият българин има около 70 полови контакта годишно!

shizzle
06-21-2007, 10:38

С извинение за простотията - това си е едно чукане и едно духане седмично! Ужаст! Не искам да съм средностатистически българин, мамо, не искам!

Sam90
06-21-2007, 11:09
70???Боже...не искам да съм средния българин :lol: :lol: :lol:

krem4et0
06-21-2007, 15:11

С извинение за простотията - това си е едно чукане и едно духане седмично! Ужаст! Не искам да съм средностатистически българин, мамо, не искам!
Ами да не мислиш, че на моя му е повече? 1 ден(вечер) седмично по 2 пъти. А и ти може и да не си средно статистически българин, защото си на 20, ама кат станеш на 50-60 няма да го правиш толкова често. Все пак това е статистика. нали знаеш какво е статистиката-в грешни данни да се правят верни изводи. В крайна сметка на 50 да правиш секс 1 път седмично не е чак толкова зле. Има мъже дето и 1 път годишно не ги огрява!

shizzle
06-21-2007, 15:37
Чакай да го сметнем. Почнах на 17, би трябвало да доживея (да го направим лесно за смятане) 77. Това са 60 години. 5000/60=83 пъти в годината. Е, май съм бая към средностатистичните, а? ;)

maini4ka_sladka
06-21-2007, 19:40
....

Sevt
06-21-2007, 20:45
Абе действително за хора с работа и задължения тея 70сетина пъти са си реални....е ае 100 да ги направим...а иначе то е ясно че на 18 почти всички сме ги покривали за 2 месеца примерно...

shizzle
06-22-2007, 01:09
малееее, с моя приятел за последния 1 месец сме правили повече от 70 пъти секс... не знам каква е тази статистика, но наистина, касиерка съм и в супермаркет. хората купуват мнооого презервативи. това значи редовен секс. повече е от 70 пъти... мнооооооооооооооооооооооо го повече

Е па вие как ги броите, че излизат над два пъти на ден? Брои се на сеанс, уе ::: Или на ден, че по-лесно. Дни, в които съм правил секс, независимо колко.

maini4ka_sladka
06-22-2007, 06:05
малееее, с моя приятел за последния 1 месец сме правили повече от 70 пъти секс... не знам каква е тази статистика, но наистина, касиерка съм и в супермаркет. хората купуват мнооого презервативи. това значи редовен секс. повече е от 70 пъти... мнооооооооооооооооооооооо го повече

Е па вие как ги броите, че излизат над два пъти на ден? Брои се на сеанс, уе ::: Или на ден, че по-лесно. Дни, в които съм правил секс, независимо колко.

имало е дни, в които сме достигали и до 4-5 пъти. говоря колко пъти човек прави секс в живота си , а не колко дни. иначе и дните сме ги минали мнооооооооооооооооого отдажна 70

един на 23
06-22-2007, 07:12
Чукаме се средно по 20 пъти в месеца.Заедно сме от 7 месеца.Дотук излиза Ч120 пъти досега[декември не го броя]Секс маниак и нимфоманка ли сме? :smt017 Ако съдя от вашите статистики...
Shizzle,ти на колко си?

shizzle
06-22-2007, 07:22
Чукаме се средно по 20 пъти в месеца.Заедно сме от 7 месеца.Дотук излиза Ч120 пъти досега[декември не го броя]Секс маниак и нимфоманка ли сме? :smt017 Ако съдя от вашите статистики...
Shizzle,ти на колко си?

Не сте маниак и нимфоманка. С последната ми приятелка също правехме толкова и не ми се иска да мисля, ако имахме възможност да живеем заедно, какво щеше да се случи. А и последните ми шест месеца в България учех в София и се връщах веднъж месечно до Варна за ден-два.

Идеята е, че това 70 на година е средно и се отнася за целия ти сексуален живот. Т.е. се предполага, че сега компенсираш за когато станеш на 80 ;)

А аз тъкмо чукнах 20 преди 3-4 седмици. Двайсет години, не двайсет японки ;)

love_girls
06-22-2007, 08:01
Чакай да го сметнем. Почнах на 17, би трябвало да доживея (да го направим лесно за смятане) 77. Това са 60 години. 5000/60=83 пъти в годината. Е, май съм бая към средностатистичните, а? ;)

Чакай да видя дали съм разбрал. След 70-та си годинка ти твърдиш, че ще правиш секс 83 пъти в годината :shock:
Звучи ми някак несериозно :-k
Първо ако ти стане то ще е от някоя виагра(ако избщо може нещо да ти помогне да го вдигнеш).
Второ булката ти трябва да е поне с едно 20 годинки по-млада от тебе с която ще го правиш.

Абе хубави мнения даваш попринцип, ама тука се изказа неподготвен [-(

shizzle
06-22-2007, 08:08
Не, уе, изчисления правя за средни стойности. Ако видиш първия ми пост, аз не броя повече от 1000 пъти след 40тата си годишнина.

83 пъти в годината е средно за живота ми. Аз сега компенсирам за неправенето като одъртея ;) Да го обясня с алкохол. Да кажем, пия средно по стотина грама уиски на ден. Но всъщност през седмицата не пия, я жуля петък и събота вечер.

love_girls
06-22-2007, 08:16
Не, уе, изчисления правя за средни стойности. Ако видиш първия ми пост, аз не броя повече от 1000 пъти след 40тата си годишнина.

83 пъти в годината е средно за живота ми. Аз сега компенсирам за неправенето като одъртея ;) Да го обясня с алкохол. Да кажем, пия средно по стотина грама уиски на ден. Но всъщност през седмицата не пия, я жуля петък и събота вечер.

\:D/ \:D/ \:D/ и аз не пия много , само когато се налага ;)

shizzle
06-22-2007, 08:23
\:D/ \:D/ \:D/ и аз не пия много , само когато се налага ;)

Бе тука много се налага да се пие, ама гледам да не се отрязвам. До половин бутилка, не (много) повече. Че както ми се въртят някакви момиченца наоколо, ще взема да се събудя сутринта гушнал някое и.. Все още нищо не ми се иска след последната ми партньорка, ама то тялото не пита. Ама следващата седмица след изпитите аз и един Балантайнс много ще се целуваме, обещал съм си.

&amp;ILoveU2
06-22-2007, 08:35
А представяте ли си средно статистически колко пари се дават за презервативи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vlubenata01
06-22-2007, 09:58
Bahti , tapiq vapros!!!!!
A po temata: nqmam predstava pak i az sam devstvena!

krem4et0
06-22-2007, 10:30
Не е тази статистика за дни, а за пъти. на прктика нали виждам родителите ми-работят понякога по 12 часа на ден, връщат се изнемощели, хапват и заспиват през телевизора. А са малко над 50. Секс едва ли правят изобщо. А и не всеки може да прави секс всеки ден. Аз имам желание, приятеля ми също, но у дома е невъзможно, а у тях само когато няма хора превим, защото сме притеснителни. Абе може 1 път да е, ама като хората. А и при секс 1 път седмично изживяването е далеч по-хубаво от ежедневно. Правила съм секс всеки ден или през ден. 3 поредни дни и секс не исках да видя поне 2 седимици. Не, че нямах желание-просто не може всеки ден като се видим да правим секс. Би било тъпо.

06-22-2007, 10:49
Ами ако половият му живот е средно 45 г или 16425 дни и средно прави по два пъти седмично значи 4692 пъти за целия си живот, или ололо 105 пъти годишно

shizzle
06-22-2007, 10:54
просто не може всеки ден като се видим да правим секс. Би било тъпо.

Официално обявете връзката ми за тъпа ;) То знам, че сме малко чалнати с другарката, те всичките ни приятели все ни бъзикат по темата.

krem4et0
06-22-2007, 11:00
Виж сега малко математика ще вкарам. Виждаме се средн 4 вечери седмично за около(пак средно) 2-3 часа. повече няма как, защото аз съм на лекции или пък той на работа. Искаме да се приберем в къщи, да хапнем, да си вземем по 1 душ. Става 20 часа и излизаме. В 22-23 ни се доспива зверски, защото сме имали дълъг и уморителен ден. за 12-15 часа седмично, в които сме заедно кажи ми как да правим секс 20 пъти. Имай предвид, че няма терен, а също, че аз съм достатъчно приказлива, че около 3/4 от срещата ни да мине в моето плямпане :lol:.
Освен това поне 1 път в седмицата се събираме с общи приятели, ходим на културни мероприятия и т.н. Как за бога в такава ситуация да правим секс повече от 1 ден седмично?

young_rich_famous
06-22-2007, 11:11

Палавница такава :D :wink: Бе аз по принцип не мога да смятам ама примерно ако правя секс по два пъти на ден, следобед и вечер ... това колко прави на месец ? А относно това за 70-те пъти годишно ми се струва нереално и несериозно ... не искам да съм такъв ... и се пише средно - статистически ... това е :smt017 ](*,)

shizzle
06-22-2007, 11:19
Виж сега малко математика ще вкарам. Виждаме се средн 4 вечери седмично за около(пак средно) 2-3 часа. повече няма как, защото аз съм на лекции или пък той на работа. Искаме да се приберем в къщи, да хапнем, да си вземем по 1 душ. Става 20 часа и излизаме. В 22-23 ни се доспива зверски, защото сме имали дълъг и уморителен ден. за 12-15 часа седмично, в които сме заедно кажи ми как да правим секс 20 пъти. Имай предвид, че няма терен, а също, че аз съм достатъчно приказлива, че около 3/4 от срещата ни да мине в моето плямпане :lol:.
Освен това поне 1 път в седмицата се събираме с общи приятели, ходим на културни мероприятия и т.н. Как за бога в такава ситуация да правим секс повече от 1 ден седмично?

Добре, де, момиче, не съм тръгнал да те обвинявам. Всеки е различен и уважавам това. Имам приятели-развратници, приятели-девственици на по 20, романтици, циници, идеалисти, практици, егоисти и мъченици. Най-важното е да прегърнеш всичките (малко ще ми е трудно с моите малки ръчички, ама желанието го има ;) )

И само да отговоря на неизказаното предизвикателство - да, и ние си говорим, организираме си романтични вечери, филмови вечери, ходим на театър и опера, алтернативно кино, концерти.. Просто имахме време за всичко това. А когато нямахме времето, предпочитахме да сме само двамата, да се любим и след това да си говорим и гушкаме и после пак да се любим, докато не трябва да се разделим..

krem4et0
06-22-2007, 11:29
За жалост имам бол свободно време, но не и той. да не мислиш, че не искам да съм по 168 часа седмично с него, ама няма как. повече вися в тоя форум, отколкото да виждам гаджето си.

06-22-2007, 14:33
Shizzle,ти на колко си? Не сте маниак и нимфоманка. С последната ми приятелка също правехме толкова и не ми се иска да мисля, ако имахме възможност да живеем заедно, какво щеше да се случи. А аз тъкмо чукнах 20 преди 3-4 седмици. Двайсет години, не двайсет японки ;) Абе няколко пъти съм се замислял дали съм ненормален,"с нея мнооого се карахме по тая тема,но постепенно свикна,дори и след като написах предичния си пост,тя дойде от училище и се праснахме,та да ми върви на работата :o ",ама верно че и мъжа средно през целия си живот хвърля ~10л сперма[1 кофа :smt005 ],то така като тегля чертата,май моята кофа е останала на половина :smt017
Иначе моето детенце си живее при мене де :D

един на 23
06-22-2007, 14:35
Това горе бях аз :D

Mo6no3
06-22-2007, 15:13
Какви глупости? Какви 70 пъти? Защо според дюрекс българите са на 4-то място по сексуални контакти в света с 127 пъти за 2005? Как тъй за 2 години ще смалили 2 броя? А българите са на около 20-то място по брой пъртньори със средно около 9 пъртньора през живота си.

бтв според тая статиска българите са започнали сексуалния си живот на 16.9 годишна възраст. Аз ся съм на 16.9 години, но след 2 седмици няма да бъда, тъй че трябва да наваксвам, за да не изоставам от тенденциите. :lol:

http://www.durex.com/uk/files/2005_GGS%20Report_final.pdf

shizzle
06-22-2007, 17:17
Или са на 4то място по надлъгване ;)

Между другото, тази анкета ми е странна. Как така средната възраст за получаване на сексуално образование за българия е 13.7, като всички варненчета още 2ри клас ни караха да гледаме документални филми по темата за деца?

П.П. Хахах, Хърватска и Сърбия започват секс по-рано отколкото в Япония?! Това не го вярвам! Това просто не го вярвам. Предполагам, че само много разкрепостени японци са се вяснали на тази анкета, защото около мен е пълно с 20годишни девственици! Хайде, бе! Цяла седмица до първата целувка и вие ще ги изкарате по-отворени от Хърватска?!