View Full Version : Какво мислите за летните връзки
Какво са те за вас просто флирт за лятото или нещо повече ?
Да, това с летните връзки и на мен ми се струва леко тъпо.За какво трябва да само за един сезон тази връзка...?И какво, лятото като свърши я приключваш, независимо какви са били чувствата?Ето за това е тъпа.
lLady_MooN_RaiN
06-21-2007, 03:36
Никога не съм имала лятна връзка, защото го намирам за много тъпо. Не деля вяръзките си на летни и нелетни. Всички връзки за мен означават много, а тъй като летните предполагат само неангажиращ флирт....не си падам по тях.
хм...еми аз лятото съм правил доста палави работки и всички са били краткосрочни... нз, предполагам, че лятото хората повече лудват и им се правят диви работи, но това не пречи да започнеш и сериозна връзка.
malka_sladka_f
06-21-2007, 05:11
Minaloto lqto se zapoznax s edno mom4e,xodixme no ve4e ne sme zaedno,a as produljavam da go obi4am...baq e kofti da ti kaja ... as pove4e lqtni vruzki ne iskam!
geTeTo_uCKa_JoinT
06-21-2007, 05:55
Мнооого шитави...за тфа мразя лятото :evil:
`Death`Whore``
06-21-2007, 06:05
Няма "летни" връзки, има чукане и връзки. :)
Nadelina
06-21-2007, 06:13
Za men nqma razdelenie na vryzkite.. zimni letni.. ako e Vryzka e istinska vryzka.. ako e flirt si e flirt..
Да, това с летните връзки и на мен ми се струва леко тъпо.За какво трябва да само за един сезон тази връзка...?И какво, лятото като свърши я приключваш, независимо какви са били чувствата?Ето за това е тъпа.
Аз лятото изобщо не се ангажирам с връзки. Предпочитам да си хойкам където си искам и с когото си искам :P
Просто тръпка и хубави спомени... Всичко се гради върху привличането, едва ли за толкова кратко време можеш да изпиташ нещо повече. И ням разочарование. Не знам, на мен идеята ми допада много. А на морето е пълно със свободни пичета :twisted:
sladi4ka_qni4ka
06-21-2007, 14:55
Zavisi ..ot nqkoi starana sa flirt .no ako naisitna se vlubish do poluda v nqkoe mom4e ii staneta gdjeta tova nqma da e prosto flirt a 6te e v4e mn seriozna rabota