.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    Село.София

Какво мислите за летните връзки

Какво са те за вас просто флирт за лятото или нещо повече ?
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Да, това с летните връзки и на мен ми се струва леко тъпо.За какво трябва да само за един сезон тази връзка...?И какво, лятото като свърши я приключваш, независимо какви са били чувствата?Ето за това е тъпа.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Никога не съм имала лятна връзка, защото го намирам за много тъпо. Не деля вяръзките си на летни и нелетни. Всички връзки за мен означават много, а тъй като летните предполагат само неангажиращ флирт....не си падам по тях.

хм...еми аз лятото съм правил доста палави работки и всички са били краткосрочни... нз, предполагам, че лятото хората повече лудват и им се правят диви работи, но това не пречи да започнеш и сериозна връзка.
    На който му се убива време...

malka_sladka_f
    Guest

malka_sladka_f

Minaloto lqto se zapoznax s edno mom4e,xodixme no ve4e ne sme zaedno,a as produljavam da go obi4am...baq e kofti da ti kaja ... as pove4e lqtni vruzki ne iskam!

Мнооого шитави...за тфа мразя лятото

Няма "летни" връзки, има чукане и връзки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za men nqma razdelenie na vryzkite.. zimni letni.. ako e Vryzka e istinska vryzka.. ako e flirt si e flirt..

Мега фен Аватара на koalka
    Да, това с летните връзки и на мен ми се струва леко тъпо.За какво трябва да само за един сезон тази връзка...?И какво, лятото като свърши я приключваш, независимо какви са били чувствата?Ето за това е тъпа.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Аз лятото изобщо не се ангажирам с връзки. Предпочитам да си хойкам където си искам и с когото си искам :P
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Просто тръпка и хубави спомени... Всичко се гради върху привличането, едва ли за толкова кратко време можеш да изпиташ нещо повече. И ням разочарование. Не знам, на мен идеята ми допада много. А на морето е пълно със свободни пичета

Zavisi ..ot nqkoi starana sa flirt .no ako naisitna se vlubish do poluda v nqkoe mom4e ii staneta gdjeta tova nqma da e prosto flirt a 6te e v4e mn seriozna rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си