View Full Version : Колко от вас МОМИЧЕТА...?
frosince
06-21-2007, 12:18
Кои от вас са се "отворили" преди или около 15 годишна възраст? И как и защо стана? (ако е прекалено лично за вас и не искате да отговорите-недейте) :)
vs16tnost malko predi 14...to ne be6e sex, po-skoro klatu6kane. kak za6to -ot lubopitstvo. kakvo e, kak stava, i taka...spomnqm si s nostalgiq...sega s1m si s16tata lubopitka i iskam ot vsi4ko da opitam. naposledak vse si mislq za deca... :oops:
Mainata ti
06-21-2007, 13:03
Ами-Аз! Малко преди да навърша 15. Исках да го направя и го направих! Не съжалявам! А как стана ли? Ми с мерак и от двете страни. :D
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-21-2007, 13:13
Мии аз го направих на 13 и мога да кажа че не съм недоволна щото си обичах човека с който го н аправих :)
Dilian4enceto
06-21-2007, 13:43
Ми на 14 години го направих,защото открих подходящия човек на който мога да се доверя!Изопщо не съжалявам много съм доволна,защото същият този човек и до днес ме прави щастлива :D
:-D az pak sam na 15 set i vse o6te se pazq :-D 6e vidime do koga de :D
johnnyknoxville
06-21-2007, 14:08
druj fronta:)
Женски вирус
06-21-2007, 14:09
А ти затворена ли си? :smt005
krasivata_luvica
06-21-2007, 14:17
malko predi da na vur6a 13 8-[ :mrgreen: :lol: :wink:
Lady_Chocolight
06-21-2007, 14:20
Леле, аз каква съм стара мома тогава - утре навършвам 18 и още... :oops:
Сигурно 'щото гръдната ти обиколка е 103-104см. Познах ли? :mrgreen:
krasivata_luvica
06-21-2007, 14:24
Сигурно 'щото гръдната ти обиколка е 103-104см. Познах ли? :mrgreen:
8-[ е тогава не беше толко ама..... 8-[ така е.... 8-[ :-D :lol: :lol:
vs16tnost malko predi 14...to ne be6e sex, po-skoro klatu6kane. kak za6to -ot lubopitstvo. kakvo e, kak stava, i taka...spomnqm si s nostalgiq...sega s1m si s16tata lubopitka i iskam ot vsi4ko da opitam. naposledak vse si mislq za deca... :oops:
Секс с деца? Охх, това ще е мокър сън на много 10годишни от форума ;)
Мед. сестра Гроздова
06-21-2007, 14:54
аа..интересно, останали са явно още такива екземпляри...ще ви помоля да попълните формуляра да ви приемем в клиниката, за изследвания...
Да, имаме притеснения за психически отклонения.
K*I*F*L*I*4*K*A
06-21-2007, 15:13
хахахха да със сигурност :lol:
ама какво да се прави като децата са любопитни...или тъпи :smt005 :lol: :smt005
не че ги обиждам де,ама повечето не са подготвени...и после....оооps бебче :-s или други подобни проблеми
sh3_1s_7h3_0n3
06-21-2007, 15:18
...аз пък 2-3 годинки след 15... 8-[ 8)
Това опит за овъртане ли беше, sh3_1s_7h3_0n3? :P
malka_sladuranka
06-21-2007, 15:46
Аз правих секс за първи път на 14.
Поросто го исках. Имах приятел от 6 месеца, обичахме се(уж).... После бяхме заедно 3години.. Така се случи..
malkoto_sladur4e
06-21-2007, 15:52
12
12
12, пети-шести клас.. Какво беше тогава? А, да, открих писането, втората си братовчедка, ролевите игри и грънджа. А някои са си открили дупката. Е, какво да се прави.
12, пети-шести клас.. Какво беше тогава? А, да, открих писането, втората си братовчедка, ролевите игри и грънджа. А някои са си открили дупката. Е, какво да се прави.
Мхм..и аз съм на същото мнение...много 12 годишни почнаха със секса...за къде бързат не знам!Всеки случаи на 20 вече ще са опитали и анален и садо-мазо и троики и четворки и кво ли не...а на по 14 вече сигурно ще имат и деца.
Иначе аз съм на 16 и все още не съм го правила.Не съм намерила човек,на когото да вярват до такава степен.
д-р Посмъртов
06-21-2007, 16:51
Ние всички сме отворени за вас!От 2 години свидната ни малка клиника в каньона "Дризтвалтайбховен" приема пациенти с всякакви заболявание.Extra,extra! =P~
alkobalko
06-21-2007, 16:51
Аз не съм.
12 ти пак като не си почнала от детската градина :-D на към 4-5-6. :-D
key_of_hell
06-21-2007, 17:20
momi4eta osuznaite se az sum na 19 i tazi godina za purvi put pravih sex i to s 4oveka s kogoto sum ot 3 godini!Kakvo stava s tova va6to pokolenie?Za6to ne po4nete predi purvi klas 4e da vi e spokoino posle!Ebati ne znam kakvo da kaja!
Мед. сестра Гроздова
06-21-2007, 17:21
Мне, сестра, по-скоро се опитваме да изолираме гена, който пази някои момиченца от това да се "клатушкат" преди да знаят разликата между клатушкането на люлката и на някой 25 годишен член...
Прав сте, за пореден път.
Аз все още съм на люлката, че тя издържа толкова колтото аз искам.
Всички момиченца с мен, ще сменяме люлката -- носи на клатушкане колкото време се иска.
lady_kiss
06-21-2007, 19:16
tctctctct awe vie nared li ste ........moje li na 12 da pravite sex ????a na 13 kvo deca li 6te imate ](*,) az sum na 17 i ne sam go pravila puk kvo ni6to ne mi e stanalo .........
KVA E TAQ GUZARIQ KVO E TVA NE6TO
maini4ka_sladka
06-21-2007, 19:35
tctctctct awe vie nared li ste ........moje li na 12 da pravite sex ????a na 13 kvo deca li 6te imate ](*,) az sum na 17 i ne sam go pravila puk kvo ni6to ne mi e stanalo .........
KVA E TAQ GUZARIQ KVO E TVA NE6TO
ква гъзария, миличка? лиготия бих казала. те на 12 не знаят боли ли ги, сърби ли ги, та за е**не мислят... аз го направих за първи път 2 месеца след 18-я ми РД и пак се чувствах малка за това, но си обичам човека, с който го направих. за мен това е най-важното :smt008
Ами аз го направих на 15..Не беше кой знае какво..човека с който го направих не го обичах..бяхме заедно заради секса.Не съжалявам затова,нито мисля че на 15 ми е било рано спрямо тези на 12 :shock: :shock: :shock: .Та аз на 12 още незнаех какво е ''член'' :? Чела съм по вестници,че второкласници си правят френска :shock: :shock: :shock:
your_fantasy
06-21-2007, 19:40
Ами-Аз! Малко преди да навърша 15. Исках да го направя и го направих! Не съжалявам! А как стана ли? Ми с мерак и от двете страни. :D
Glezanka
06-21-2007, 19:41
Az ne sum go prawila predi 15 ... :roll:
sladko_f
06-21-2007, 19:50
Az mai sam ot barzo izostav6tite.Na 14 sam i ne sam go pravila.Dori vaznemerqvam da se pazq pone do 17-18 kolkoto i sme6no da zvu4i.Nikoga ne mi e hrumvalo 4e moga da go napraq na 13 a kamoli na 12 :shock:
Beshe na 15,dori pochti 16... s, myja, kogoto togawa smqtah za princa na bql kon. Wsyshtnost beshe ujasna glupost. Toj beshe na 21 i w negowite ochi edwa li sym izglejdala kato neshto razlichno ot prosto pyrche swejo meso. Znaeshe, che sym bolezneno wliubena, che go chakam wseki pyt, kogato se wryshta w Bylgariq
... dori sega oshte izpitwam nqkakwo neobesnimo priwlichane sprqmo wyprosnata persona, makar che minaha godini ot togawa. Az bqh dete, koeto nishto ne znaeshe. Zapochna kato igra. s edinstwenata cel da izglejdam po-golqma w negowite ochi. A qwno e stanalo tochno obratnoto. Prosto se wyzpolzwa, a posle si otide, bez dori "sbogom" da kaje. Tyrseh go mnogo wreme, a, kogato naj-setne go otkrih, mi kaza, che mejdu nas nikoga nishto ne moje da ima. Sega mi e smeshno, kolko sym se nadqwala i slqpo sym wqrwala, che sym razlichna i, che toj dyrji na men.
хахахха да със сигурност :lol:
ама какво да се прави като децата са любопитни...или тъпи :smt005 :lol: :smt005
не че ги обиждам де,ама повечето не са подготвени...и после....оооps бебче :-s или други подобни проблеми
май не съм се изразила правилно. имах предвид не че си мисля за секс с деца, а за това че ми се иска да си имам собствени деца напоследък... :oops:
а нежелани бебчета или проблеми вследствие секс не съм имала. освен това темата е кога се отворихте, а не кога започнахте да водите полов живот...
аз полов живот започнах да имам на 17...
на 14 просто ми беше интересно и пробвах. не съжалявам за което, забавно си беше, но бях напълно наясно че ми е рано още за секс. :-k
а нежелани бебчета или проблеми вследствие секс не съм имала. освен това темата е кога се отворихте, а не кога започнахте да водите полов живот...
аз полов живот започнах да имам на 17...
на 14 просто ми беше интересно и пробвах. не съжалявам за което, забавно си беше, но бях напълно наясно че ми е рано още за секс.
Po kakuv n-n se otvori???? s ruka.. ili...spodeli!!!!!!!!
Soy_tu_mujer
06-22-2007, 12:35
haha, az sushto :)
girl_in_black
06-22-2007, 12:41
15 години и 6 месеца някъде.Не съжалявам макар че можех да изчакам малко повече.
krem4et0
06-22-2007, 13:47
Доооооооооста след 15. Аме не мисля, че съм изпуснала кой знае какво, напротив. Исках да го направя с човек, за който не съм "свежа плът" и хубава главичка, а който познава същността ми до болка. Радвам се, че е той, радвам се че стана по този начин, радвам се, че сега тепърва ще откривам още и още сладости в секса, а не като някои, които като станат на 22 като мен вече ще са пробвали почти всичко и ще им е писнало до болка :P
Някой каза "свежа плът"? ДАЙТЕ НАСАМ! rofl
beautiful.soul
06-22-2007, 14:52
Седмица след като навърших 15 :) просто го пожелах и го направих в момента съм още със същото момче и не съжалявам за нищо, въпреки че не ми беше едно от най хубавите изживявания този 1ви път...
ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ БЕШЕ МАЛКО ПРЕДИ 16 С МОМЧЕ НА МОЯТА ВЪЗРАСТ КОЕТО МНОГО ОБИЧАХ И ВСЕ ОЩЕ ОБИЧАМ....
НА МЕН МИ ХАРЕСА И МНОГО ОБИЧАМ ДА ГО ПРАВЯ....
АААА........ВИЕ ОБИЧАТЕ ЛИ??? :smt008 [/b]
spiderka
06-22-2007, 18:35
maaaleeee,hora vie naistina ste ama absolutno poludeli to naprao da vi otvorat kogat se rodite ta pone da nema za kvo da vi e lubopitno kvi sa tiq gluposti na po 12-13 godini [-X [-X [-X
Бях на почти 16.Два месеца ми оставаха. :wink:
<black soul>
06-22-2007, 19:35
momi4eta osuznaite se az sum na 19 i tazi godina za purvi put pravih sex i to s 4oveka s kogoto sum ot 3 godini!Kakvo stava s tova va6to pokolenie?Za6to ne po4nete predi purvi klas 4e da vi e spokoino posle!Ebati ne znam kakvo da kaja!
разбирам те и съм на твойто мнение.. аз съм на 14 и дори не съм се замисляла да го направя с някой , независимо че си имам приятел от почти 2 години... едните викат че са ги отворили на 14, другите на 12 8-[ ...или лъжете /най-вероятно/ или всъщност има повече прости хора отколкото очаквах!!! :smt011
ако някой го е направил на 12, 13 или 14... много сте тъпи и ограничени, приемете го като лична обида! :smt018
разбирам те и съм на твойто мнение.. аз съм на 14 и дори не съм се замисляла да го направя с някой , независимо че си имам приятел от почти 2 години... едните викат че са ги отворили на 14, другите на 12 8-[ ...или лъжете /най-вероятно/ или всъщност има повече прости хора отколкото очаквах!!! :smt011
ако някой го е направил на 12, 13 или 14... много сте тъпи и ограничени, приемете го като лична обида! :smt018
точно тва и смятам да напрая!!! Сори ама не можеш да ми казваш че съм тъпа и ограничена само щото съм го напрайла на 14 и 7-8 месеца :!: :!: :!: Не съжалявам,че го напрайх!!! Причината беше че просто исках да се отдам изцяло на човека който обичах и продължавам да обичам! и пак ти каам не мисля че е справедливо да слагаш всички под общ знаменател....
ThePainIsReaL
06-22-2007, 20:09
Нямам да цел да обидя или засегна никого. Всеки си има глава на раменете, за да мисли с нея и е наясно, че носи отговорност за постъпките си. Това че някои са само на 12-13 не им дава основанието да са безразсъдни или "лигли" ..
Аз лично го направих година и половина след 15, т.е съм била на 16 и половина. Не съжалявам нито минута, обичах човека до себе си и продължавам да го обичам не по-малко. Преди да го направим бяхме заедно почти година и половина. Не съм бързала за никъде.. и се радвам, че имам възможността да се радвам на секса с него и да откриваме нови неща.
П.П. Сега съм на 17 и няколко месеца.
your_fantasy
06-22-2007, 20:23
sulalqvam, no ne moje6 da kazva6 kakva sum za6toto sum go napravila na 14, s 4ovek kogoto obi4am.. macka sled takova izkazvane, 6e zema da re6a 4e ti si tupata i ograni4ena a ne az... O.o
mi6enceto
06-22-2007, 21:14
Мии аз го направих на 13 и мога да кажа че не съм недоволна щото си обичах човека с който го н аправих :)
i az po su6tiq na4in i povod ;)
key_of_hell
06-22-2007, 21:22
точно тва и смятам да напрая!!! Сори ама не можеш да ми казваш че съм тъпа и ограничена само щото съм го напрайла на 14 и 7-8 месеца :!: :!: :!: Не съжалявам,че го напрайх!!! Причината беше че просто исках да се отдам изцяло на човека който обичах и продължавам да обичам! и пак ти каам не мисля че е справедливо да слагаш всички под общ знаменател....
oh sladka ne e vuprosa v tova dali si tupa ili ne, vuprosa e 4e ako ti si slu4ila na 4oveka kogoto obi4a6 i dnes si o6te s nego tova ne se slu4va na mnogo momi4enca deto si mislqt s liubopitstvoto ne s glavite!A i zaebi go tova a i na teq godini telata vi o6te se razvivat, tolkova problemi mojete da si suzdadete 4e vi e bedna fantaziqta!Moq mnogo blizka priqtelka nqma da ima nikoga deca zaradi tova 4e priqtelq i ne e znael to4no kakvo pravi kogato na 13 godini sa re6ili da pravqt sex!Razbira6 li za kakvo stava vupros?Rasipvate si telata!
Ами аз бях на 15 и половина и не съжалявам, че го направих на тази възраст.А относно това как се случи, ами така лесно, на момента реших, че искам да съм с този човек и че искам да го направя с него и..просто го направих :wink:
cacegka_3a_cekc
06-23-2007, 12:21
Кои от вас са се "отворили" преди или около 15 годишна възраст? И как и защо стана? (ако е прекалено лично за вас и не искате да отговорите-недейте) :)
emi as na 14 go napravih :D