- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко от вас МОМИЧЕТА...?
Кои от вас са се "отворили" преди или около 15 годишна възраст? И как и защо стана? (ако е прекалено лично за вас и не искате да отговорите-недейте)![]()
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
ti otvorena li si?
vs16tnost malko predi 14...to ne be6e sex, po-skoro klatu6kane. kak za6to -ot lubopitstvo. kakvo e, kak stava, i taka...spomnqm si s nostalgiq...sega s1m si s16tata lubopitka i iskam ot vsi4ko da opitam. naposledak vse si mislq za deca...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ами-Аз! Малко преди да навърша 15. Исках да го направя и го направих! Не съжалявам! А как стана ли? Ми с мерак и от двете страни.![]()
МомИче съм!
Мии аз го направих на 13 и мога да кажа че не съм недоволна щото си обичах човека с който го н аправих![]()
Ми на 14 години го направих,защото открих подходящия човек на който мога да се доверя!Изопщо не съжалявам много съм доволна,защото същият този човек и до днес ме прави щастлива![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
az pak sam na 15 set i vse o6te se pazq
6e vidime do koga de
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
druj fronta![]()
А ти затворена ли си?![]()
Леле, аз каква съм стара мома тогава - утре навършвам 18 и още...![]()
Сигурно 'щото гръдната ти обиколка е 103-104см. Познах ли?Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Първоначално написано от Анонимко
е тогава не беше толко ама.....
така е....
![]()
![]()
![]()
![]()
Секс с деца? Охх, това ще е мокър сън на много 10годишни от форумаПървоначално написано от х
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да, имаме притеснения за психически отклонения.Първоначално написано от д-р Шизов
хахахха да със сигурностПървоначално написано от shizzle
![]()
ама какво да се прави като децата са любопитни...или тъпи![]()
![]()
![]()
не че ги обиждам де,ама повечето не са подготвени...и после....оооps бебчеили други подобни проблеми
...аз пък 2-3 годинки след 15...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това опит за овъртане ли беше, sh3_1s_7h3_0n3? :P
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз правих секс за първи път на 14.
Поросто го исках. Имах приятел от 6 месеца, обичахме се(уж).... После бяхме заедно 3години.. Така се случи..
12
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
12, пети-шести клас.. Какво беше тогава? А, да, открих писането, втората си братовчедка, ролевите игри и грънджа. А някои са си открили дупката. Е, какво да се прави.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Мхм..и аз съм на същото мнение...много 12 годишни почнаха със секса...за къде бързат не знам!Всеки случаи на 20 вече ще са опитали и анален и садо-мазо и троики и четворки и кво ли не...а на по 14 вече сигурно ще имат и деца.12, пети-шести клас.. Какво беше тогава? А, да, открих писането, втората си братовчедка, ролевите игри и грънджа. А някои са си открили дупката. Е, какво да се прави.
Иначе аз съм на 16 и все още не съм го правила.Не съм намерила човек,на когото да вярват до такава степен.
Ние всички сме отворени за вас!От 2 години свидната ни малка клиника в каньона "Дризтвалтайбховен" приема пациенти с всякакви заболявание.Extra,extra!![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Аз не съм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ти пак като не си почнала от детската градинаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
на към 4-5-6.
![]()