PDA

View Full Version : be6e li vi strax...?

palomaaa
06-21-2007, 15:38
be6e li vi strax,pritesnqvax te li se,kogato pravixte sex za parvi pat i kak re6ixte da go napravoite...?

Barbie
06-21-2007, 15:43
Не ме беше страх (или поне не съм изпитвала осъзнат страх). Бях развълнувана. От доста време знаех, че точно това е човекът, с когото искам да бъда и бях абсолютно убедена в решението си. Имахме няколко неуспешни опита и на третия път (май) просто го направихме. :-)

malka_sladuranka
06-21-2007, 15:44
Ами... не точно страх... Но определено бях много притеснена.

Nadelina
06-21-2007, 15:46
Strah me beshe.. ama ne tolkova ot samia akt.. a ot fakta che shtqh da go napravq s chovek koito obicham no ne mi e gadje.. I vse pak go napravih.. i ne syjalqvam.. Kak go reshih li? Prosto smetnah che tova e choveka s koito iskam da go napravq za pyrvi pyt.. nezavisimo ot otnosheniata ni.. i mnenieto na horata okolo nas .. za Nas .. i reshenieto mi...

malkoto_sladur4e
06-21-2007, 15:48
Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс. :wink:

Jeuelle
06-21-2007, 16:00
Oкакво да ме е страх?
От големия лош .... :-D

hahavteen
06-21-2007, 16:07
Ne me be6e strax nito se pritesniavah..Mn biah razvulnyvana i 6tastliva,4e nai-posle 6te se sly4i. Az o6te na vtoria mesec znaeh,4e iskam tova da e 4oveka na koito 6te se otdam,no go napravihme 8 meseca po-kusno po red pri4ini. :roll:

06-21-2007, 16:57
Ми не, не ме беше страх. Бях удивително спокойна и уверена в решението си (имайки в предвид, че го бях взела 15мин по-рано, защото хормоните ми явно щукнаха :-D ). Предполагам, че човека до мен ми даваше това спокойствие. Познавахме се и бяхме заедно от известно време, а и за него знаех, че е опитен и няма да оплеска нещата. Пък и си го обичам и още сме си заедно.

alkobalko
06-21-2007, 16:59
Не се страхувах. Развълнувана да, но не и уплашена. Просто знаех, че това е човекът, с който искам да бъда и не се поколебах и за миг.

PoLiToOo
06-21-2007, 17:16
не ме беше страх....чувствах се пре-готова ииии само чаках удобния момент.... :smt016

shadow4e
06-21-2007, 17:25
Не чувствах, нито страх, нито протеснение.

shizzle
06-21-2007, 17:39
Не чувствах, нито страх, нито протеснение.

Тя не чувстваше, нито страх, нито притеснение, нито член.. :twisted:

shadow4e
06-21-2007, 17:46
ААААААА, членът си го чувствах и то доста... беше егати болката, не се отказах само заради него, защото щеше да се притесни :lol: Но преди да ме почнем въобще и не вярвах, че ще има болка или че ще е секунда-две. Честно казано не се бях и замисляла по този въпрос. Относно притеснетие... нямаше от какво. Бяхме се виждали голи, беше прониквал с пръсти, не един път имаше френска на някоя пейка :lol:
Очаквах го малко по-различно от това, което се получи особено след като видяхме, че презервативът е спукан и е свършил в мен /не е бил поставен както трябва/.

Ама след третия път като махнахме презервативите, почнах да го чувствам бая повече :)

Да се оплача..днес го парвихме с презерватив за първи път от година и нещо, а досега се е случвало общо 3 пъти. Имаше моменти, в които не чувствах нищо...

shizzle
06-21-2007, 17:53
Да се оплача..днес го парвихме с презерватив за първи път от година и нещо, а досега се е случвало общо 3 пъти. Имаше моменти, в които не чувствах нищо...

Ако не е свикнал на презерватив, на моменти може да е нямало какво да чувстваш ;) Разлика има, ама чаак пък толкова :D По-скоро наистина предполагам, че той може да не е бил твърд колкото обичайно си свикнала.

bulgarche
06-21-2007, 18:15
Не ме беше страх. Мисля че се получи много добре. Кка реших...просто си му дойде времето.

06-21-2007, 18:17
Мен не ме беше страх..повече ме беше срам :lol: Аааа изпитвах съвсем малко страх,че може да ме заболи,но отмина когато започнахме.А как започнахме?Ами просто няколко дни подред бяхме страшно възбудени и един ден стана от само себе си

koalka
06-21-2007, 18:33
Не, страх не изпитвах.Просто бях леко притеснена. :wink:

Dilian4enceto
06-21-2007, 18:51
Еми бях развълнувана,но и уплшена малко!Беше ме страх,но бях успокоена подобаващо :P

sinful`girl
06-21-2007, 19:22
Не ме беше страх,ами бях леко притеснена,но поне знаех,че момчето ще е внимателно и ще направи всичко възможно на мене да ми е хубаво :)

Glezanka
06-21-2007, 19:46
Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс. :wink:

:smt119 :smt119 :smt119

Po temata ... ne beshe strah,beshe pritesnenie,golqma doza sram ... predodolqh go nqkak si :)

shadow4e
06-21-2007, 20:16

Ако не е свикнал на презерватив, на моменти може да е нямало какво да чувстваш ;) Разлика има, ама чаак пък толкова :D По-скоро наистина предполагам, че той може да не е бил твърд колкото обичайно си свикнала.
В началото наистина не беше, ава тъй като отдавна не бяхме го правили 10 минути и беше готов да свърши. Е, не го направи естествено, но въпросът е че си беше готов и си беше достатъчно твърд. Уффф, не знам какво ще правим вече...

06-21-2007, 20:43
ами да може би лекинко така сум се страхувала,но може би не от болката,която съм очаквала,а това да не би да стане гаф нещо тва онва...даже бях доста любопитна... :roll: :roll: :roll: :D :D

~>*Etnies*<~
06-21-2007, 20:54
Не ме беше страх,напротив бях много спокойна,защото бях сигурна че това е точния човек и който обичам..Имахме няколко не успешни опита,но на третия сичко си беше точно! :smt049 За щастие С този човек още сме заедно и мн се обичаме!!! :smt055 :smt055

MakeMeLaugh
06-21-2007, 21:35
[quote=malkoto_sladur4e]Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс. :wink:
Таааа пък милата съвсем я манипулира оня нейния..
Сигурно си бая грозна, че да се връзвапш на 20-годишен загорял...
Или другия вариент е на него да му е малък. Сигурно е така че ходи да е** малките :smt017

06-22-2007, 14:56
Abe da si kaja li chesno...ne bqh pritesnena a liubopitna..a i ne me boleshe ..beshe qko ama ne izpitah koi znae kvo udovolstvie.MIsleh si che shte e drugo :roll:

fire_magic
06-22-2007, 18:56
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 tova ve4e be6e biseryt na biserite :smt005 :smt005 sex po telefona :smt005 :smt005 :smt005

ThePainIsReaL
06-22-2007, 20:47
Как реших ли ? - Това беше човекът, когото обичах да полуда, ако не с него.. с кого? Бяхме доста време заедно, имахме нужда един от друг (т.е. от това да имаме близък, доооооооста близък контакт :-D )
Иначе не ме беше страх от болка/кръв и разни такива. Притеснявах се от голотата (но малко, защото той не ме беше виждал гола) и от това, че ще съм доста скована и той ще ми се сърди. :-D
Леле, колко тъпо съм мислила тогава!

MoHuTo
06-22-2007, 22:20
Ами не мен не ме беше страх, аз бях в нещо като в транс, знаех какво правя, но просто не можех да се спра..може би възбудата ми дойде в повече..а и човека, с когото го направих беше опитен и всичко си беше както трябва.И досега като си спомня, си спомням с усмивка :D

Kurdokolenko
06-22-2007, 22:40
Много ме беше страх, то едно ужасно създание 1.67 високо, синеоко, кестеняво, тежащо заветните 50кг чудовище....аууу... Е как да не си изкарам акъла

key_of_hell
06-22-2007, 22:43
ami tolkova mi be6e omruznalo da se strahuvam 4e samo kazah "davai" pras fras i mi potekoha sulzi ot bolka ama tolkova iskah da mine po-burzo 4e i zvuk ne izdadoh kato me zabolq!