View Full Version : be6e li vi strax...?
palomaaa
06-21-2007, 15:38
be6e li vi strax,pritesnqvax te li se,kogato pravixte sex za parvi pat i kak re6ixte da go napravoite...?
Не ме беше страх (или поне не съм изпитвала осъзнат страх). Бях развълнувана. От доста време знаех, че точно това е човекът, с когото искам да бъда и бях абсолютно убедена в решението си. Имахме няколко неуспешни опита и на третия път (май) просто го направихме. :-)
malka_sladuranka
06-21-2007, 15:44
Ами... не точно страх... Но определено бях много притеснена.
Nadelina
06-21-2007, 15:46
Strah me beshe.. ama ne tolkova ot samia akt.. a ot fakta che shtqh da go napravq s chovek koito obicham no ne mi e gadje.. I vse pak go napravih.. i ne syjalqvam.. Kak go reshih li? Prosto smetnah che tova e choveka s koito iskam da go napravq za pyrvi pyt.. nezavisimo ot otnosheniata ni.. i mnenieto na horata okolo nas .. za Nas .. i reshenieto mi...
malkoto_sladur4e
06-21-2007, 15:48
Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс. :wink:
Oкакво да ме е страх?
От големия лош .... :-D
hahavteen
06-21-2007, 16:07
Ne me be6e strax nito se pritesniavah..Mn biah razvulnyvana i 6tastliva,4e nai-posle 6te se sly4i. Az o6te na vtoria mesec znaeh,4e iskam tova da e 4oveka na koito 6te se otdam,no go napravihme 8 meseca po-kusno po red pri4ini. :roll:
Ми не, не ме беше страх. Бях удивително спокойна и уверена в решението си (имайки в предвид, че го бях взела 15мин по-рано, защото хормоните ми явно щукнаха :-D ). Предполагам, че човека до мен ми даваше това спокойствие. Познавахме се и бяхме заедно от известно време, а и за него знаех, че е опитен и няма да оплеска нещата. Пък и си го обичам и още сме си заедно.
alkobalko
06-21-2007, 16:59
Не се страхувах. Развълнувана да, но не и уплашена. Просто знаех, че това е човекът, с който искам да бъда и не се поколебах и за миг.
PoLiToOo
06-21-2007, 17:16
не ме беше страх....чувствах се пре-готова ииии само чаках удобния момент.... :smt016
shadow4e
06-21-2007, 17:25
Не чувствах, нито страх, нито протеснение.
Не чувствах, нито страх, нито протеснение.
Тя не чувстваше, нито страх, нито притеснение, нито член.. :twisted:
shadow4e
06-21-2007, 17:46
ААААААА, членът си го чувствах и то доста... беше егати болката, не се отказах само заради него, защото щеше да се притесни :lol: Но преди да ме почнем въобще и не вярвах, че ще има болка или че ще е секунда-две. Честно казано не се бях и замисляла по този въпрос. Относно притеснетие... нямаше от какво. Бяхме се виждали голи, беше прониквал с пръсти, не един път имаше френска на някоя пейка :lol:
Очаквах го малко по-различно от това, което се получи особено след като видяхме, че презервативът е спукан и е свършил в мен /не е бил поставен както трябва/.
Ама след третия път като махнахме презервативите, почнах да го чувствам бая повече :)
Да се оплача..днес го парвихме с презерватив за първи път от година и нещо, а досега се е случвало общо 3 пъти. Имаше моменти, в които не чувствах нищо...
Да се оплача..днес го парвихме с презерватив за първи път от година и нещо, а досега се е случвало общо 3 пъти. Имаше моменти, в които не чувствах нищо...
Ако не е свикнал на презерватив, на моменти може да е нямало какво да чувстваш ;) Разлика има, ама чаак пък толкова :D По-скоро наистина предполагам, че той може да не е бил твърд колкото обичайно си свикнала.
bulgarche
06-21-2007, 18:15
Не ме беше страх. Мисля че се получи много добре. Кка реших...просто си му дойде времето.
Мен не ме беше страх..повече ме беше срам :lol: Аааа изпитвах съвсем малко страх,че може да ме заболи,но отмина когато започнахме.А как започнахме?Ами просто няколко дни подред бяхме страшно възбудени и един ден стана от само себе си
Не, страх не изпитвах.Просто бях леко притеснена. :wink:
Dilian4enceto
06-21-2007, 18:51
Еми бях развълнувана,но и уплшена малко!Беше ме страх,но бях успокоена подобаващо :P
sinful`girl
06-21-2007, 19:22
Не ме беше страх,ами бях леко притеснена,но поне знаех,че момчето ще е внимателно и ще направи всичко възможно на мене да ми е хубаво :)
Glezanka
06-21-2007, 19:46
Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс. :wink:
:smt119 :smt119 :smt119
Po temata ... ne beshe strah,beshe pritesnenie,golqma doza sram ... predodolqh go nqkak si :)
shadow4e
06-21-2007, 20:16
Ако не е свикнал на презерватив, на моменти може да е нямало какво да чувстваш ;) Разлика има, ама чаак пък толкова :D По-скоро наистина предполагам, че той може да не е бил твърд колкото обичайно си свикнала.
В началото наистина не беше, ава тъй като отдавна не бяхме го правили 10 минути и беше готов да свърши. Е, не го направи естествено, но въпросът е че си беше готов и си беше достатъчно твърд. Уффф, не знам какво ще правим вече...
ами да може би лекинко така сум се страхувала,но може би не от болката,която съм очаквала,а това да не би да стане гаф нещо тва онва...даже бях доста любопитна... :roll: :roll: :roll: :D :D
~>*Etnies*<~
06-21-2007, 20:54
Не ме беше страх,напротив бях много спокойна,защото бях сигурна че това е точния човек и който обичам..Имахме няколко не успешни опита,но на третия сичко си беше точно! :smt049 За щастие С този човек още сме заедно и мн се обичаме!!! :smt055 :smt055
MakeMeLaugh
06-21-2007, 21:35
[quote=malkoto_sladur4e]Не ме беше страх.Ами една нощ с моя приятел правихме секс по телефона и на мен толкова много ми хареса,че на сутринта бях решила,че съм готова за секс. :wink:
Таааа пък милата съвсем я манипулира оня нейния..
Сигурно си бая грозна, че да се връзвапш на 20-годишен загорял...
Или другия вариент е на него да му е малък. Сигурно е така че ходи да е** малките :smt017
Abe da si kaja li chesno...ne bqh pritesnena a liubopitna..a i ne me boleshe ..beshe qko ama ne izpitah koi znae kvo udovolstvie.MIsleh si che shte e drugo :roll:
fire_magic
06-22-2007, 18:56
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 tova ve4e be6e biseryt na biserite :smt005 :smt005 sex po telefona :smt005 :smt005 :smt005
ThePainIsReaL
06-22-2007, 20:47
Как реших ли ? - Това беше човекът, когото обичах да полуда, ако не с него.. с кого? Бяхме доста време заедно, имахме нужда един от друг (т.е. от това да имаме близък, доооооооста близък контакт :-D )
Иначе не ме беше страх от болка/кръв и разни такива. Притеснявах се от голотата (но малко, защото той не ме беше виждал гола) и от това, че ще съм доста скована и той ще ми се сърди. :-D
Леле, колко тъпо съм мислила тогава!
Ами не мен не ме беше страх, аз бях в нещо като в транс, знаех какво правя, но просто не можех да се спра..може би възбудата ми дойде в повече..а и човека, с когото го направих беше опитен и всичко си беше както трябва.И досега като си спомня, си спомням с усмивка :D
Kurdokolenko
06-22-2007, 22:40
Много ме беше страх, то едно ужасно създание 1.67 високо, синеоко, кестеняво, тежащо заветните 50кг чудовище....аууу... Е как да не си изкарам акъла
key_of_hell
06-22-2007, 22:43
ami tolkova mi be6e omruznalo da se strahuvam 4e samo kazah "davai" pras fras i mi potekoha sulzi ot bolka ama tolkova iskah da mine po-burzo 4e i zvuk ne izdadoh kato me zabolq!