View Full Version : Moderated:Как да бъда със стария?
imah vraska s edno mom4e toi siima6e fr .sega ve4e ne sam s nego no ako mi se obadi i poiska da se vidim az nqma da mu otkaja vse pak vse o6te imam 4yvstva kam nego no imam i fr koito mn darji na vernostta ako razbere oba4e za iznevqra gubq vsi4ko.vaprosat e kak mamamu stara da ne se izdanq i zema 4e pak bada vednaj s stariq ?
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
т.7 от Правилника!
misteriqtaaaa
06-21-2007, 19:49
imah vraska s edno mom4e toi siima6e fr .sega ve4e ne sam s nego no ako mi se obadi i poiska da se vidim az nqma da mu otkaja vse pak vse o6te imam 4yvstva kam nego no imam i fr koito mn darji na vernostta ako razbere oba4e za iznevqra gubq vsi4ko.vaprosat e kak mamamu stara da ne se izdanq i zema 4e pak bada vednaj s stariq ?
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
т.7 от Правилника!
yourfantasy_f
06-21-2007, 20:10
poslushai me po-dobre ne riskuvai zashtoto kakto imash i dvamata shte zagubish vsichko... [-X
S_L_A_D_U_R_K_A
06-21-2007, 20:14
От 2 стола на Земята, по-хубаво остави другото момче, вместо да мислиш как да го излъжеш с друг [-X
Черната_Ле
06-21-2007, 20:24
ЕМи стария няма се върне така,че продължавай напред с вдигната глава и не се обръщай назад. :)
Е тфа сте вие мацките , винаги искате повече, от колкото заслужавате :smt018
За тфа ш' си сама, щот не оценяваш тфа, което имаш.!!!
cherinka
06-22-2007, 04:05
Сори, ама си леко глупавичка :-D
Прецени дали ВЪОБЩЕ имаш някакви шансове с бившия, и чак тогава се раздели със сегашния ти приятел.
Прецени си много добре с кой какво те очаква, кой харесваш повече, и кой има възможността да те ощастливи максимално.
Vikitooo
06-22-2007, 04:50
Помисли малко и виж, че е повече от глупаво.
По-добре си бъди със сегашното момче и забрави стария.Но, ако още имаш чувства към бившия по-добре не лъжи това момче, което сигурно ти вярва.