.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    dcd
    Guest

Moderated:Как да бъда със стария?

imah vraska s edno mom4e toi siima6e fr .sega ve4e ne sam s nego no ako mi se obadi i poiska da se vidim az nqma da mu otkaja vse pak vse o6te imam 4yvstva kam nego no imam i fr koito mn darji na vernostta ako razbere oba4e za iznevqra gubq vsi4ko.vaprosat e kak mamamu stara da ne se izdanq i zema 4e pak bada vednaj s stariq ?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    т.7 от Правилника!

misteriqtaaaa
    Guest

Re: Moderated:Как да бъда със стария?

Цитирай Първоначално написано от dcd
    imah vraska s edno mom4e toi siima6e fr .sega ve4e ne sam s nego no ako mi se obadi i poiska da se vidim az nqma da mu otkaja vse pak vse o6te imam 4yvstva kam nego no imam i fr koito mn darji na vernostta ako razbere oba4e za iznevqra gubq vsi4ko.vaprosat e kak mamamu stara da ne se izdanq i zema 4e pak bada vednaj s stariq ?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    т.7 от Правилника!

poslushai me po-dobre ne riskuvai zashtoto kakto imash i dvamata shte zagubish vsichko...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    От 2 стола на Земята, по-хубаво остави другото момче, вместо да мислиш как да го излъжеш с друг
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

ЕМи стария няма се върне така,че продължавай напред с вдигната глава и не се обръщай назад.

Е тфа сте вие мацките , винаги искате повече, от колкото заслужавате

За тфа ш' си сама, щот не оценяваш тфа, което имаш.!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Сори, ама си леко глупавичка

Прецени дали ВЪОБЩЕ имаш някакви шансове с бившия, и чак тогава се раздели със сегашния ти приятел.
    Прецени си много добре с кой какво те очаква, кой харесваш повече, и кой има възможността да те ощастливи максимално.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Помисли малко и виж, че е повече от глупаво.
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре си бъди със сегашното момче и забрави стария.Но, ако още имаш чувства към бившия по-добре не лъжи това момче, което сигурно ти вярва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си