View Full Version : Съществува ли риск от забременяване?
Ако правя секс без презерватив и не свърша в нея? :-k
Знам,че темата може би е 123045,но спешно търся отговор :-#
Предварително Благодаря! :wink:
dddddfffghjk
06-21-2007, 17:33
da ima :-#
malkoto_sladur4e
06-21-2007, 17:36
Има шанс да.От предеаколационната течност в която също има сперматозоиди :wink:
Най-големият риск е да не го извадиш навреме. (и не забравяйте болестите)
А да ти кажа от личен опит - толкова треперене съм треперил първите месеци след като опитахме с партньорката ми без презерватив, когато й закъсняваше, че не си заслужаваше удоволствието. А един път като й закъсня две седмици, сън не съм спал един уикенд, докато тя се реши да си купи тест. Викам й "да идем да купим един тест, да не се тревожим на пусто", тя - не, та не.
PoLiToOo
06-21-2007, 17:45
напълно съгласна :smt006
da opredeleno moje da zabremenee i kyf e problema da e s prezervativ ..? ei tova nemoa da sxvana ](*,)
зная,че вероятно има,но малка ли е или...
alkobalko
06-21-2007, 19:03
Има риск.
sexy_for_you
06-21-2007, 19:32
по-добре не опитвай!не си заслужава :-D
т.е какъв е рискът??? :smt017
Kurdokolenko
06-23-2007, 22:05
т.е какъв е рискът??? :smt017
Предеякулационната течност!!!!
тромбоцит
06-23-2007, 22:06
Ако си го топнеш в портокалов сок и после го омажеш със захарен памук с еврейски произход няма да имаш проблеми
mimi_pink
06-23-2007, 22:06
Еми аз да кажа едно 20%(може и повече да е),но и на опаковките на презерваивите пише 99%--Все пак си е риск!!!
Ако си внимателен с дозировката, рискът е минимален. Но трябва да си с постоянна партньорка. И да се подготвиш за много безсънни нощи, когато на момичето ти й закъснява по бог знае какви причини. А, да, никога не си позволявай да се превъзбудиш в партньорката си, да не се окажеш татко.
Моята рецепта - първия рунд го правиш с презерватив, след това обстойно измиваш (със сапунче, особено ако смяташ да се възползваш от оралните ласки на момичето отново) и го правиш без. Хем продължава повече, хем не си толкова възбуден и т.н. и т.н.
по принцип го правя с презерватив,но напоследък 2-3 пъти без,имайки в предвид,че след 2-3 дни й идва и доколкото зная тогава рискът се свежда до минимум.
@mimi_pink от къде тази информация?
kotetyyy
06-24-2007, 09:08
Има риск!
FelisDirus
06-24-2007, 10:00
Дааа, о, да, говори ми, бейби!
Продължавай да ми говориш глупости, не спирай, моля те!
За n-ти път да кажа - по тази логика да съм си направила бая бебета. :-s
Ние слагаме презерватива малко преди той да свърши.
HopeLesss
06-24-2007, 13:03
Някои двойки с години не могат да си направят бебе, когато мъжа свършва в жената, а вие говорите, че от предеякулационната течност може да се забременее. Ми аз честно казано не вярвам. Още повече че трябва да е оцелил и овулацията на момичето. Не се правят толкова лесно деца.
Lady_Chocolight
06-26-2007, 13:23
По някаква случайност този път Сладурчето е право. Това съм го чела на много места и една моя позната също забременя така. Предеякулационната течност е секрет от простатната жлеза, който при излизане може да носи сперматозоиди, останали от скорошно изпразване, които да са още жизнеспособни.
Друг е въпросът "предеаколационната течност" носи ли сперматозоиди и, като се има предвид очевидната й коренова морфема, дали не е леко кафеникава на цвят. :smt005
Има раиск но е мнооооооооооооооооооооооо оооооого малак. Така че не се притеснявай. Аз лчно прая секс без презерватив от 1-2 години и ако не свърша вътре няма пеоблем. Плюс че чувството е савсем различно. Дори и за някои жени има разлика когато си без. Ако се познавате с партнъора и си вярвате, препоръчвам секса без презерватив с 2 ръце \:D/
И аз правя от доста време секс без презерватив и като гледам все още не съм бременна. Но трябва доста добре да познаваш тялото си и да можеш да се контролираш. Иначе няма проблеми. А , да.., болестите.
krem4et0
06-26-2007, 14:33
Рискът както вече казаха е ако не го извадиш. Около 25-30% от случаите това става непосредствено преди еякулацията и е възможно да е впръскана малко сперма във влагалището. Самата предеякулационна течност и да съдърга сперматозоиди те са малко, не са жизнени е на практика не се впръскват. момичета погледнете как излиза въпросната течност-като сълзичка е. за да може годен, жизнен и здрав сперматозоид да достигне яйцеклетката му трябват доста неща:сила, с която да е впръскан и от нея да измине част от пътя, доста негови братя и сестри, които да му "порят" пространството, подходяща влагалищна среда, а за да стене бебе трябва да има и годна за оплождане яйцеклетка. А ние жените "произвеждаме" 1 на 28 дни, а тя може да се оплоди само 12 часа от тези 28 дни! като извод от моя страна-трябва да си голям карък, за да забременееш от секс без презерватив при условие, че си го извадиш на време. навреме-поне 15-тина секунди преди еякулацията!
killer_machine
06-26-2007, 14:55
:smt018 Абе прави го с презерватив! :smt019
Не искам да падам до там, но ще се съглася с кремчето ;) (сарказъм! просто сарказъм!)
Приятелката ти не е забременяла от предеякулационна течност, а от глупост и лъжа - мъжът не го е изкарал навреме и - или не се е усетил, или се е скатал.
А защо не може само от това, тя кремчето е обяснила вече.
Обикновено не обичам да прокламирам това си знание, защото много момчета могат да объркат нещо, но в дадения случай просто се изкуших прекалено много.
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-26-2007, 16:31
От коя течност? :smt005 :smt005
loving_you_
06-26-2007, 16:44
Вероятността не е голяма, но все пак я има.
Не искам да падам до там, но ще се съглася с кремчето ;) (сарказъм! просто сарказъм!)
Приятелката ти не е забременяла от предеякулационна течност, а от глупост и лъжа - мъжът не го е изкарал навреме и - или не се е усетил, или се е скатал.
А защо не може само от това, тя кремчето е обяснила вече.
Обикновено не обичам да прокламирам това си знание, защото много момчета могат да объркат нещо, но в дадения случай просто се изкуших прекалено много.
а! изненадаа! някой не се беше логнал май, а?
malkoto_sladur4e
06-26-2007, 16:58
ОМГ!Ти си бахти тъпата коза,ма курвооооооооо умряла дано да те исчука целия китайски народ ма путко смръдлива,да те еба в курвето тъпо!Прочети малко инфо за секса и тогава ми говори ма мърло!И толкова хора след мене казаха абсюлютно същото ама ти реши точно с мене да се заяждаш нали?ПУТКА ГРОЗНА!
Моderated by Aleandra
т. 2 от Правилика!
malkoto_sladur4e
06-26-2007, 17:01
Я мълчи и ти ма!Като не можеш да четеш тфа е твой проблем!
...
Опа, опа, по-спокойно. Сега, както учехме. Поемаш си дълбоко въздух, изпускаш и после го даваш интелигентната.
Реагираш прекалено и само се излагаш така.
uffff hora ne se karaite,ne i v tazi tema.Na neq ve4e i zakasnqva 4-ti den i napravoooooooooooo ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Я мълчи и ти ма!Като не можеш да четеш тфа е твой проблем!
Ти се научи първо да пишеш, мойто ... моми4е? :-k
killer_machine
06-26-2007, 20:30
:smt018
air_wisp
06-26-2007, 21:52
А да ти кажа от личен опит - толкова треперене съм треперил първите месеци след като опитахме с партньорката ми без презерватив, когато й закъсняваше, че не си заслужаваше удоволствието. А един път като й закъсня две седмици, сън не съм спал един уикенд, докато тя се реши да си купи тест. Викам й "да идем да купим един тест, да не се тревожим на пусто", тя - не, та не.
същото и всеки път си викам поече няма да си вкарвам онази работа в нейната без презерватив ама някой път като сме на зор и нямаме и калабълъка в края на месеца не мърда :) ама вече го даваме по-спокойно :) Притесненията са в началото според мен...когато започнеш да водиш полов живот и всичко ти минава през ума и седиш и се вайкаш цяла вечер . Не се забременява толкова лесно ама знаеш ли късмета дали ще те намери, така че едно на ум винаги :) Пазете се пък после да ви е мирна главицата :)
Vij sega, dokolkoto shvanah ot dumite ti i ot sporovete tuk, situaciqta e, 4e ste pravili sex bez predpazni sredstva nqkolko dena predi na priqtelkata ti da e trqbvalo da i doide...taka li e? Ne moga da ti kaja moje li ne moje li ot predeqkulacionnata te4enost da se zabremenee.... prosto nz, no moga da ti kaja, 4e po princip veroqtnostta ot zabremenqvane nqkolko dena, predi datata za nastypvane na menstruaciq, e malka. A i shtom ne si svyrshval v neq, nqma problem. Vij, i na mene tozi mesec mi zakysnq s to4no 4 dena, to pri tiq jegi normalno da ima smushteniq. Ako mn se trevojite, neka momi4eto da si napravi test. Kato se trevoji taka, veroqtnostta da prodylji da i zakysnqva, e mn golqma. MOje da i zakysnqva po mn dr pri4ini. Test i ... po-spokoino, vs shte se naredi, KYsmet vi jelaq i ... polzvaite si prezervativi, za da ste po-spokoini :)
nz kakvo li ne mi mina prez glavata,ne sam nqkoi drebosak,koito ne misli kakvo pravi...mama mu stara na 20 g. sam,no ponqkoga jelanieto e mnogo golqma,makar 4e lipsata na kondom te razkolebava.
Mi ne to4no...vednaj se skasa i be6e 7-8 den ot na4aloto na cikala,sled tova go pravihme bez kondom okolo datata na menstruaciq.No ne sam svar6val vatre!!!
Dnes otivam za test #-o [-o<
Josefinne
06-27-2007, 07:47
Да, има но шансът е малък.
aleks.tc1
04-13-2008, 09:22
Рискът както вече казаха е ако не го извадиш. Около 25-30% от случаите това става непосредствено преди еякулацията и е възможно да е впръскана малко сперма във влагалището. Самата предеякулационна течност и да съдърга сперматозоиди те са малко, не са жизнени е на практика не се впръскват. момичета погледнете как излиза въпросната течност-като сълзичка е. за да може годен, жизнен и здрав сперматозоид да достигне яйцеклетката му трябват доста неща:сила, с която да е впръскан и от нея да измине част от пътя, доста негови братя и сестри, които да му "порят" пространството, подходяща влагалищна среда, а за да стене бебе трябва да има и годна за оплождане яйцеклетка. А ние жените "произвеждаме" 1 на 28 дни, а тя може да се оплоди само 12 часа от тези 28 дни! като извод от моя страна-трябва да си голям карък, за да забременееш от секс без презерватив при условие, че си го извадиш на време. навреме-поне 15-тина секунди преди еякулацията!
Здравеи !
Искам да попитам кога са тези 12 часа в които може момичето да забременее и наистина ли е така че само през тези 12 часа :o
ima....da....no e mnogo malka veroqtnostta, za6toto vav predsemennata technost ima mnogo malko spermatozoidi...a i ne zabravqi 4e ne se zabremenqva tolkova lesno...no da si napravi nqkoi test 2 sedmici sled akta
CoOLBebZz
04-13-2008, 10:57
По-добре си ползвайте презерватив!