.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Guest

Съществува ли риск от забременяване?

Ако правя секс без презерватив и не свърша в нея?
    Знам,че темата може би е 123045,но спешно търся отговор

Предварително Благодаря!

dddddfffghjk
    Guest

d

da ima

Супер фен Аватара на bEbsI
    Да.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен
    Има шанс да.От предеаколационната течност в която също има сперматозоиди
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Най-големият риск е да не го извадиш навреме. (и не забравяйте болестите)

А да ти кажа от личен опит - толкова треперене съм треперил първите месеци след като опитахме с партньорката ми без презерватив, когато й закъсняваше, че не си заслужаваше удоволствието. А един път като й закъсня две седмици, сън не съм спал един уикенд, докато тя се реши да си купи тест. Викам й "да идем да купим един тест, да не се тревожим на пусто", тя - не, та не.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Най-големият риск е да не го извадиш навреме. (и не забравяйте болестите)
    напълно съгласна
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Guest
    da opredeleno moje da zabremenee i kyf e problema da e s prezervativ ..? ei tova nemoa da sxvana

Мега фен Аватара на koalka
    Вероятността е малка.

Guest
    зная,че вероятно има,но малка ли е или...

Има риск.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    по-добре не опитвай!не си заслужава
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    т.е какъв е рискът???

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    т.е какъв е рискът???

Предеякулационната течност!!!!
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

тромбоцит
    Guest
    Ако си го топнеш в портокалов сок и после го омажеш със захарен памук с еврейски произход няма да имаш проблеми

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Еми аз да кажа едно 20%(може и повече да е),но и на опаковките на презерваивите пише 99%--Все пак си е риск!!!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако си внимателен с дозировката, рискът е минимален. Но трябва да си с постоянна партньорка. И да се подготвиш за много безсънни нощи, когато на момичето ти й закъснява по бог знае какви причини. А, да, никога не си позволявай да се превъзбудиш в партньорката си, да не се окажеш татко.

Моята рецепта - първия рунд го правиш с презерватив, след това обстойно измиваш (със сапунче, особено ако смяташ да се възползваш от оралните ласки на момичето отново) и го правиш без. Хем продължава повече, хем не си толкова възбуден и т.н. и т.н.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    по принцип го правя с презерватив,но напоследък 2-3 пъти без,имайки в предвид,че след 2-3 дни й идва и доколкото зная тогава рискът се свежда до минимум.

@mimi_pink от къде тази информация?

Има риск!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e

Дааа, о, да, говори ми, бейби!
    Продължавай да ми говориш глупости, не спирай, моля те!

За n-ти път да кажа - по тази логика да съм си направила бая бебета.
    Ние слагаме презерватива малко преди той да свърши.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Някои двойки с години не могат да си направят бебе, когато мъжа свършва в жената, а вие говорите, че от предеякулационната течност може да се забременее. Ми аз честно казано не вярвам. Още повече че трябва да е оцелил и овулацията на момичето. Не се правят толкова лесно деца.

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e

Дааа, о, да, говори ми, бейби!
    Продължавай да ми говориш глупости, не спирай, моля те!

За n-ти път да кажа - по тази логика да съм си направила бая бебета.
    Ние слагаме презерватива малко преди той да свърши.
    По някаква случайност този път Сладурчето е право. Това съм го чела на много места и една моя позната също забременя така. Предеякулационната течност е секрет от простатната жлеза, който при излизане може да носи сперматозоиди, останали от скорошно изпразване, които да са още жизнеспособни.
    Друг е въпросът "предеаколационната течност" носи ли сперматозоиди и, като се има предвид очевидната й коренова морфема, дали не е леко кафеникава на цвят.

Има раиск но е мнооооооооооооооооооооооо оооооого малак. Така че не се притеснявай. Аз лчно прая секс без презерватив от 1-2 години и ако не свърша вътре няма пеоблем. Плюс че чувството е савсем различно. Дори и за някои жени има разлика когато си без. Ако се познавате с партнъора и си вярвате, препоръчвам секса без презерватив с 2 ръце \/

Бънгъл
    Guest
    И аз правя от доста време секс без презерватив и като гледам все още не съм бременна. Но трябва доста добре да познаваш тялото си и да можеш да се контролираш. Иначе няма проблеми. А , да.., болестите.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Рискът както вече казаха е ако не го извадиш. Около 25-30% от случаите това става непосредствено преди еякулацията и е възможно да е впръскана малко сперма във влагалището. Самата предеякулационна течност и да съдърга сперматозоиди те са малко, не са жизнени е на практика не се впръскват. момичета погледнете как излиза въпросната течност-като сълзичка е. за да може годен, жизнен и здрав сперматозоид да достигне яйцеклетката му трябват доста неща:сила, с която да е впръскан и от нея да измине част от пътя, доста негови братя и сестри, които да му "порят" пространството, подходяща влагалищна среда, а за да стене бебе трябва да има и годна за оплождане яйцеклетка. А ние жените "произвеждаме" 1 на 28 дни, а тя може да се оплоди само 12 часа от тези 28 дни! като извод от моя страна-трябва да си голям карък, за да забременееш от секс без презерватив при условие, че си го извадиш на време. навреме-поне 15-тина секунди преди еякулацията!

Абе прави го с презерватив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си