Влез

View Full Version : До момичетата във форума

LiliBaby
06-21-2007, 17:47
Здравейте, искам да ви питам някоя от вас правила ли е тройка с две момчета едновременно и как беше? Питам защото новото ми гадже ме зарибява да правим тройка с приятеля му, който също е много сладък, но мен малко ме е страх как ще ми се отразят два пениса едновременно в мен, единия отпред, другия отзад. По принцип правя анален секс и ми харесва но едновременно 2 в двете дупки ме е страх да не би да има възможни някакви вътрешни разкъсвания или нещо такова... Как мислите ?

shizzle
06-21-2007, 17:55
Ааа.. ъъ.. еее... мм.. кххх.. *пот избива по слепоочието на shizzle*

DAME! DAME! Темата е забранена за всякакви индивиди от мъжки пол, че току-виж сме прегрели в тези жеги!

foxy-to
06-21-2007, 18:02
m/u drugoto i az sam se zamislqla po toq vapros. kak li 6te e s dvama??? super lubopitno mi e. :D

06-21-2007, 18:09
:shock: Всеки го е ударил на разврат :? :-D Аз лично не съм участвала в тройка и нямам намерение..поне засега,защото не се знае какво може да се случи :-D Ще ми хареса да флиртувам едновременно с двама мъже,но тройка..не става бате 8) Ако се притесняваш дали ще боли,пробвай за да разбереш \:D/

kPuCkA
06-21-2007, 18:25
Ихааа...ама недей така...устата ти остава празна..извикайте четвърти :P :smt005

koalka
06-21-2007, 18:31
Не бих се навила, защото не искам да го правя с друг и нямам желанието за това.Иначе не съм пробвала, ясно е.
И все пак може би не е задължително да поемаш и двата члена едновременно.

alkobalko
06-21-2007, 19:05
Не бих се навила, защото не искам да го правя с друг и нямам желанието за това.Иначе не съм пробвала, ясно е.
И все пак може би не е задължително да поемаш и двата члена едновременно.

=D>

06-21-2007, 19:06
никои не е казал 4е трябва де е едновременно.примерно докато му лапаш на 1ят др 6е те 4ука и така.ако има6 някви опасения просто вкараи малко мисъл и фантазия и 6е го измисли6 някак.а и другото което е прецени си дали си достата4но опитна и наи-ве4е издръжлива за да не стане тъпа работа

sexy_for_you
06-21-2007, 19:22
:shock: Всеки го е ударил на разврат :? :-D Аз лично не съм участвала в тройка и нямам намерение..поне засега,защото не се знае какво може да се случи :-D Ще ми хареса да флиртувам едновременно с двама мъже,но тройка..не става бате 8) Ако се притесняваш дали ще боли,пробвай за да разбереш \:D/

х
06-21-2007, 21:11
опасност от разкъсвания винаги има...
и аз съм си го мислила, и съм си навита по принцип за подобни емоции, ама съм страхлива и сигурно бих се отказала в посл момент. а и гаджето не би ме споделил с никой мъж...за йена вече нз, сигурно би се навил, но аз не.
и винаги ми е било интересно как може да имаш сериозна връзка с някой, и той да те споделя с друг в леглото. звучи ми подозрително... :roll:

briana
06-21-2007, 21:34
и винаги ми е било интересно как може да имаш сериозна връзка с някой, и той да те споделя с друг в леглото. звучи ми подозрително... :roll:и аз то4но това си помислих.умната моми4енце.

DarkAngelOfHope
06-21-2007, 22:03
бе като ви е интересно толкова как е с два пениса едновременно земете си купете вибратор и готово ... кво има да се чудите и да си праите тройки ... аз не съм зарибен нещо да си дам момичето на друг а кво остана и аз да съм там ...

06-21-2007, 23:30
Pravila sum go nqkolko puti.Ako i dvamata sa opitni ti kazvam,4e nqma takova izgivqvanie.I dvamata tursqt kak da ti ogodqt...e i na sebe si.A ako si pada6 po geiski istorii obiknovenno i te pravqt ne6to po megdu si...Ugasno vuzbugda6to e.Otnosno razkuzvaneto,kakto kazah,ako znaqt kakvo vur6at i dvamata nqma da ima6 tozi problem.Qvno gadjeto ti e dostatu4no razkreposteno za da go pravi s mom4e...Eh,da imah takova gadje >]

jane_17
06-21-2007, 23:36
МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 10:06 pm Заглавие:
никои не е казал 4е трябва де е едновременно.примерно докато му лапаш на 1ят др 6е те 4ука и така.ако има6 някви опасения просто вкараи малко мисъл и фантазия и 6е го измисли6 някак.а и другото което е прецени си дали си достата4но опитна и наи-ве4е издръжлива за да не стане тъпа работа

na su6toto mnenie sum!!!!!!!!!!!!!

shizzle
06-22-2007, 01:41
Не просто друг, а и с приятел?! Дори и да преживея тройка с партньорката ми и мой приятел, няма да намеря мир, докато сам не заровя телата им 2 метра под земята. Същото се отнася и за допълнително момиче. Ревнив съм. Много! Скривам го, но все пак ме гложди. Тройка - като съм ерген и с готини хора.

LiloTa
06-22-2007, 08:03
не те съветвам да го правиш :!: Сигурно ще попиаш защо,ами много просто.Една моя приятелка преди около 2 месеца реши че иска да направи така наречения троен сандвич.Тя тогава си нямаше авер,но пък го направи с 2ма от бившите си.Само че...стана точно това от което ти се притесняваш,на следващия ден след 3ката ми се обади и ми каза че не може да върви,аз отидох у тях и...тя беше...отвратителна гледка.Заведох я на лекар и се оказа че има вътрешно разкъсване на...пфф забрайх на кво беше..но най-кофтито беше че не можеше да върви около 2 седмици.Не те съветвам да ги поемаш двата едновременно и не те съветвам въобщв това нещо да го правиш,защото ако ти си сигурна в авера си,то не можеш да бъдеш в неговия фр [-X

palomaaa
06-22-2007, 09:26
az ne bix probvala...a i priqtelq mi ne bi pozvolil da me deli s dryg

06-22-2007, 09:47
AU!!! Az bih izbqgala s 300! Ama az sum konservativna ku4ka!De da znam!Az 3ka s o6te edno momi4e ne bih ponesla puk s o6te edno mom4e... ne!
A nqma li da se po4uvstva6 mnogo mrusna sled tova?

&ILoveU2
06-22-2007, 09:58
AU!!! Az bih izbqgala s 300! Ama az sum konservativna ku4ka!De da znam!Az 3ka s o6te edno momi4e ne bih ponesla puk s o6te edno mom4e... ne!
A nqma li da se po4uvstva6 mnogo mrusna sled tova?
С момиче защо пък не, но с две момчета все още не съм готова психически
А да те питам какво искаш да кажеш с това мръсна, сексът за теб да не е грях

Анална_Лигла
06-22-2007, 10:04
Що бе, на мен пък ми се струва че ще е много яко да се чувстваш изпълнена изцяло от влизащи и излизащи пениси доставящи ти удоволствие.. :::

krem4et0
06-22-2007, 10:18
О,боже мой. не не искам, нямам желание и едва ли ще го направя през съзнателния си живот. за мене сексът е акт на интимност между двама и всеки друг е излишен.