- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До момичетата във форума
Здравейте, искам да ви питам някоя от вас правила ли е тройка с две момчета едновременно и как беше? Питам защото новото ми гадже ме зарибява да правим тройка с приятеля му, който също е много сладък, но мен малко ме е страх как ще ми се отразят два пениса едновременно в мен, единия отпред, другия отзад. По принцип правя анален секс и ми харесва но едновременно 2 в двете дупки ме е страх да не би да има възможни някакви вътрешни разкъсвания или нещо такова... Как мислите ?
Ааа.. ъъ.. еее... мм.. кххх.. *пот избива по слепоочието на shizzle*
DAME! DAME! Темата е забранена за всякакви индивиди от мъжки пол, че току-виж сме прегрели в тези жеги!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Всеки го е ударил на разврат
![]()
Аз лично не съм участвала в тройка и нямам намерение..поне засега,защото не се знае какво може да се случи
Ще ми хареса да флиртувам едновременно с двама мъже,но тройка..не става бате
Ако се притесняваш дали ще боли,пробвай за да разбереш \
/
Ихааа...ама недей така...устата ти остава празна..извикайте четвърти :P![]()
Не бих се навила, защото не искам да го правя с друг и нямам желанието за това.Иначе не съм пробвала, ясно е.
И все пак може би не е задължително да поемаш и двата члена едновременно.
=D>Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
никои не е казал 4е трябва де е едновременно.примерно докато му лапаш на 1ят др 6е те 4ука и така.ако има6 някви опасения просто вкараи малко мисъл и фантазия и 6е го измисли6 някак.а и другото което е прецени си дали си достата4но опитна и наи-ве4е издръжлива за да не стане тъпа работа
Първоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
опасност от разкъсвания винаги има...
и аз съм си го мислила, и съм си навита по принцип за подобни емоции, ама съм страхлива и сигурно бих се отказала в посл момент. а и гаджето не би ме споделил с никой мъж...за йена вече нз, сигурно би се навил, но аз не.
и винаги ми е било интересно как може да имаш сериозна връзка с някой, и той да те споделя с друг в леглото. звучи ми подозрително...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
бе като ви е интересно толкова как е с два пениса едновременно земете си купете вибратор и готово ... кво има да се чудите и да си праите тройки ... аз не съм зарибен нещо да си дам момичето на друг а кво остана и аз да съм там ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Pravila sum go nqkolko puti.Ako i dvamata sa opitni ti kazvam,4e nqma takova izgivqvanie.I dvamata tursqt kak da ti ogodqt...e i na sebe si.A ako si pada6 po geiski istorii obiknovenno i te pravqt ne6to po megdu si...Ugasno vuzbugda6to e.Otnosno razkuzvaneto,kakto kazah,ako znaqt kakvo vur6at i dvamata nqma da ima6 tozi problem.Qvno gadjeto ti e dostatu4no razkreposteno za da go pravi s mom4e...Eh,da imah takova gadje >]
МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 10:06 pm Заглавие:
никои не е казал 4е трябва де е едновременно.примерно докато му лапаш на 1ят др 6е те 4ука и така.ако има6 някви опасения просто вкараи малко мисъл и фантазия и 6е го измисли6 някак.а и другото което е прецени си дали си достата4но опитна и наи-ве4е издръжлива за да не стане тъпа работа
na su6toto mnenie sum!!!!!!!!!!!!!
Не просто друг, а и с приятел?! Дори и да преживея тройка с партньорката ми и мой приятел, няма да намеря мир, докато сам не заровя телата им 2 метра под земята. Същото се отнася и за допълнително момиче. Ревнив съм. Много! Скривам го, но все пак ме гложди. Тройка - като съм ерген и с готини хора.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
не те съветвам да го правишСигурно ще попиаш защо,ами много просто.Една моя приятелка преди около 2 месеца реши че иска да направи така наречения троен сандвич.Тя тогава си нямаше авер,но пък го направи с 2ма от бившите си.Само че...стана точно това от което ти се притесняваш,на следващия ден след 3ката ми се обади и ми каза че не може да върви,аз отидох у тях и...тя беше...отвратителна гледка.Заведох я на лекар и се оказа че има вътрешно разкъсване на...пфф забрайх на кво беше..но най-кофтито беше че не можеше да върви около 2 седмици.Не те съветвам да ги поемаш двата едновременно и не те съветвам въобщв това нещо да го правиш,защото ако ти си сигурна в авера си,то не можеш да бъдеш в неговия фр
![]()
az ne bix probvala...a i priqtelq mi ne bi pozvolil da me deli s dryg
AU!!! Az bih izbqgala s 300! Ama az sum konservativna ku4ka!De da znam!Az 3ka s o6te edno momi4e ne bih ponesla puk s o6te edno mom4e... ne!
A nqma li da se po4uvstva6 mnogo mrusna sled tova?
С момиче защо пък не, но с две момчета все още не съм готова психическиПървоначално написано от Анонимко
А да те питам какво искаш да кажеш с това мръсна, сексът за теб да не е грях
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Що бе, на мен пък ми се струва че ще е много яко да се чувстваш изпълнена изцяло от влизащи и излизащи пениси доставящи ти удоволствие..![]()
О,боже мой. не не искам, нямам желание и едва ли ще го направя през съзнателния си живот. за мене сексът е акт на интимност между двама и всеки друг е излишен.