PDA

View Full Version : Как бихте постъпили на мое място?

06-22-2007, 04:14
Имах приятел близо година и половина,когото страшно много обичах/м просто давах всичко за него и той го знаеше.Първата година всичко беше страхотно защото чувствата ни бяха споделени.Но по-късно той охладня до такава степен,че чак ако чувствата можеха да се измерват в степен от 1 до 10 то неговите от 10 бяха намелели на 4... Аз търпях всичко това,докато 1 ден нябяхме се виждали близо седмица,аз отидох на 1един рожден ден и там един от неговите приятели ми сподели какво чувствал.Излизахме няколко пъти след това,а той с всяка измината среща ставаше все по-мил и по-мил... Аз се разделих с момчето което обичах понеже нямаше и смисъл такава връзка...той можеше да мине 1 седмица и да не ме е чул,и нямаше да се сети за това... Вече близо 2 месеца сме заедно с новият ми приятел.Той ме обича наиситна много и се държи с мен като с принцеса.Обаче от няколко дни подържам нет-връзка с бившото ми..Нещо стана въпрос за секс и той ме попита дали искам да го направим?...Вярвайте ми толкова го обичам че съм готова да бъда неговата 'секс играчка' но всичките ми приятели са твърдо против това... Всички смят,че ще постъпя глупаво ако спя с него,най-малкото защото приятелят ми може да разбере и да се изпокараме заради това...а аз толкова много го обичам...
кое да послушам сърцето или разума си....
моля ви дайте ми съвет понеже аз наистина незная как да постъпя

cherinka
06-22-2007, 04:30
Огънят в сърцето изпраща дим в главата. :-D

И аз съм за думата на приятелите ти да не спиш с бившия.

Защото помисли - той не иска нищо повече от секс с теб. Сегашният ти приятел разбере ли - не вярвам да ти прости, и след това ще останеш и без двамата.

Вярно е, че си загубила бившия, но не си мисли, че като спиш с него, ще го "имаш поне за миг".
Искаш когато е на зор, само тогава да те търси ли?!

А и секс може да получиш от сегашния ти приятел, не мислиш ли?

П.П. Сори за тафталогията :-D

Vikitooo
06-22-2007, 04:37
Struva li si za edna nosht prosto moment na slabost, da zagubish 4oveka koito darji na teb, obicha te, darji se s teb kato s "princesa"??! :smt017 Mislish li 4e s tazi edna nosht ste go spe4elish pak i to sas SEX ?! Nadqvash li se na neshto? Mili4ka, jestoko se lajesh ako e taka. Choveka e ostanal na suho, nujdae se ot Some SeX i ti si navita da mu go dadesh, izvinqvai , no i nai-golqmata mi lubov da e, prosto e pod dostoinstvoto mi :D

BebeTooOoo
06-22-2007, 06:21
Защо заради изкущението да спиш с бившия си...трябва да забубиш момчето , което те обича и държи на теб?Мисля , че те е попитал това , само за да се задоволи като знае , че ти още го обичаш и няма начин да му откажеш.На твое място нямаше да правя подобна глупости.Още по малко , че ще нараня приятелят ми , което не е хубаво.Незнам ти решавай какво да правиш , но според мен това е най - разумното решение.

vlubenata01
06-22-2007, 06:48
Vij , ako oshte go obi4a6, nedei da spi6 s nego, a zareji novoto gadje i tragni s stariq, no e mnogo veroqtno da ne se polu4i ili toi da iska samo sex.Ako iska6 go popitai dali e zaradi samata teb ili se nujdae ot sex. Ot otgovora mu ti samata re6i kakvo da pravi6.
P.P.: Ot druga strana ako zareje6 novoto gadje, gledai da ne e gadno!!!!

P.P.2:Az li4no mislq 4e trqbva da ostane6 s noviq!!!Neei da spi6 samo ei taka s stariq!! [-X [-X [-X

SpOrTs_GiRl
06-22-2007, 09:05
1. Мноооооого е вероятно приятелят ти да разбере.
2. Няма смисъл ! Ти си се мъчила да го забравил много време и сега изведнъж той те иска за секс просто ей така.. Отново ще хлътнеш по него, а това че е много лошо, защото той няма чувства към теб, а и много ще нараниш сегашния си приятел ! Ти сама го каза - той няма чувства вече ! Той иска само секс от теб в момента.. Ще го направите?! И после какво?! Той ще си живее живота и няма да ти обърне никакво внимание.. Човека просто има нужда от секс ! Ако го направиш само ще сгрешиш.. много много.. ! ! ! :?

FiRe_LaDy
06-22-2007, 09:47
I az kato priqtelite ti smqtam,che po dobre da ne spish s bivshiq kolkoto i da go obichash.I az bqh v takava situaciq i to tochno s momcheto,keoto obicham,noo osyznah,che shte e greshka.Ne q pravi!Shte syjelqvash mngoo sled tova i shte te boli poveche!

LaDy_DaQnA
06-22-2007, 11:24
Ne si i pomislqi za podobna glupost [-X .Po kusno shte se osuznae6 i gor4ivo 6te sujalqva6. Toi te iska samo zaradi 1 ve4er i posle kakvo...?Ti 6te bude6 izostavena s razbito surce.A q pomisli sled kato tvoq liubim se razdrunka pred priqteli za tova koeto ste pravili.REputaciqta ti 6te se srine. NEDEI!

INLOVE_f
06-22-2007, 11:29
Ами ако питаш мен, първо седни, помисли и изясни чувствата си - не можеш да обичаш еднакво силно двама души. Реши кого обичаш повече и постъпи така, както сметнеш за правилно! Не винаги чувствата трябва да те ръководят!!! :-)

_summer_girl_
06-22-2007, 18:38
vij sq spored men e mn tbpo da prai6 sex samo 6ot go lovi6 a i osven tova toi ti e biv6 pbk i ti samata kaza 4e poslednite meseci na nego mu e bilo se edno.Spored men toi sega samo te izpolzva za sexa i zatui po hubu go zaebi i si ostani s sega6noto si gaje

sashoTo
06-22-2007, 18:42
Имах приятел близо година и половина,когото страшно много обичах/м просто давах всичко за него и той го знаеше.Първата година всичко беше страхотно защото чувствата ни бяха споделени.Но по-късно той охладня до такава степен,че чак ако чувствата можеха да се измерват в степен от 1 до 10 то неговите от 10 бяха намелели на 4... Аз търпях всичко това,докато 1 ден нябяхме се виждали близо седмица,аз отидох на 1един рожден ден и там един от неговите приятели ми сподели какво чувствал.Излизахме няколко пъти след това,а той с всяка измината среща ставаше все по-мил и по-мил... Аз се разделих с момчето което обичах понеже нямаше и смисъл такава връзка...той можеше да мине 1 седмица и да не ме е чул,и нямаше да се сети за това... Вече близо 2 месеца сме заедно с новият ми приятел.Той ме обича наиситна много и се държи с мен като с принцеса.Обаче от няколко дни подържам нет-връзка с бившото ми..Нещо стана въпрос за секс и той ме попита дали искам да го направим?...Вярвайте ми толкова го обичам че съм готова да бъда неговата 'секс играчка' но всичките ми приятели са твърдо против това... Всички смят,че ще постъпя глупаво ако спя с него,най-малкото защото приятелят ми може да разбере и да се изпокараме заради това...а аз толкова много го обичам...
кое да послушам сърцето или разума си....
моля ви дайте ми съвет понеже аз наистина незная как да постъпя

napravi taka che nikoi da ne razbira za budeshtata ti vruzka s bivsheto i se e*i i s dvamata nqma losho spored mene

djuki
06-22-2007, 18:46
Имаш момче което се държи с теб като с "принцеса " реално какво повече може да се иска . Не го предавай . Може много да боли щом толкова много обичаш бившия си , но не предавай сегашното си гадже . Той с нищо не го е заслужил . А и каква изгода имаш от това да е твой за една нощ (бившия ) ?!

koalka
06-22-2007, 18:54
Естествено, че ще постъпиш глупаво, даже много...
В момента явно няма с кой да го направи и след два месеца търси с кой да го направи, тъпо е, ако му се вържеш... [-X
Най-добре си бъди с това момче, което държи на теб, а не залитай по бившия. :wink:

BAYO
06-23-2007, 01:37
Бе кфото и да те съветваме, знам, че ш' напрайш точно обратното, така че действай мацко, после си яж тва, коет си си надробила :wink: