View Full Version : Molq vi za suvet
LaDy_DaQnA
06-22-2007, 10:55
Zdraveite! Mnogo po4nah da se pritesnqvam stanah na 13 a ne sum imala gadje.Priqteli mi kazvat che oshte ne mi e doshlo vremeto,no ne e taka. Ne sum grosna kazvat mi 4e sum dori krasiva,no az samo slusham.Problema mi e che sum mnogo sramejliva i ne sum sviknala da govorq s momcheta.Neznam kakvo da pravq i kak da prevuzmogna srmut i tova che nemoga da flirtuvam s mom4eta.POmognete mi.
VerryBerry
06-22-2007, 11:00
Preodolei tazi sramejlivost i zapo4ni da izliza6 po-4esto,kakto ima6e i 1 laf-''ot kupon na kupon 6te popadne6 i na kupidon''
osven tova gageto ne e nai-vajnoto ne6to v jivota ti..netrqbva da si s nqkoi samo za6toto ''nqma6'' gage ili za6toto dr imat,tr da ima 4uvstva,a za tqh nikoga ne e kasno :wink:
i ko tolkos ima sramno ?toi : obi4am te ti : i az teb prosto e :wink:
VerryBerry
06-22-2007, 11:07
4ak tolkoz prosto ne e..
tr parvo da se otpusne
Samo zapomni 4e gadjeto ne e nai vajnoto za teb v tozi moment.
SpOrTs_GiRl
06-22-2007, 12:55
to4no taka ...
vsi4ko sus vremeto si ... ;) nqma za kude da burza6...
напълно съм съгласна :-)
`Death`Whore``
06-22-2007, 12:57
Аз до 18 нямах гадже. Спокойно.
alkobalko
06-22-2007, 13:07
Това не е болка за умиране. Още си малка, има много време за гаджета.
Ти па и аз мислех така!Ма се появи първото гадже и сега да ти кажа флирта въобще не ми е проблем!Еее то се появи на 13 сигорно и при теб ще е така...Спокойно...Щом си хубава що се косиш...Ще размениш с някой за първи път някоя друга целувка и ще свикнеш... :wink:А и има време споко! \:D/
Дай си skype :D
Ами то на 13 даже не е късно а е рано за гаджета. НЕ ти трябват още. Сега още си малка трябва да се радваш на живота. Живей си спокойно и не го търси тва гадже. То само ще намери когато му дойде времето ;)
Ами аз ще ти кажа, че няма значение дали имаш или нямаш гадже не трябва това,че нямаш гадже да ти смачква самочувствието не трябва да бъде така просто вярвай в себе си. За всеки се е намерила половинка така че спокойно... просто тва са излишни глупости за които да се тревожиш. :wink:
to4no taka ...
vsi4ko sus vremeto si ... ;) nqma za kude da burza6...
напълно съм съгласна :-)
+1
Uptown_soldier
06-22-2007, 17:38
Zdraveite! Mnogo po4nah da se pritesnqvam stanah na 13 a ne sum imala gadje.Priqteli mi kazvat che oshte ne mi e doshlo vremeto,no ne e taka. Ne sum grosna kazvat mi 4e sum dori krasiva,no az samo slusham.Problema mi e che sum mnogo sramejliva i ne sum sviknala da govorq s momcheta.Neznam kakvo da pravq i kak da prevuzmogna srmut i tova che nemoga da flirtuvam s mom4eta.POmognete mi.
Деца, вие кога ще спрете с тези глупости. На 13 си, за какво ти е гадже?
Djobno_Gadje_
06-22-2007, 17:57
S1glasna s1m s tva,4e si samo na 13 i hi4 ne ti trqbva gadje...Ne se izlagai..
_summer_girl_
06-22-2007, 18:14
tbi zna4i az sa6to sbm mnogo ama sramejliva i sa6to kato tebe ne mojeh da govorq s mom4eta ne mojeh da se otpusna.no vsi4ko se promeni kogato porasnah kato stanah na 14.zatova ne se bezpokoi s vremeto tazi sramejlivost 6te otmine e ne na cqlo ama do nqkade.a otnosno za gajetata mn e tbpo prosto za6toto ve4e si na 13 i si nqmala tova mili4ka ne e problem ima i hora po 18 det nqmat.KOgato mu doide vremeto togava 6te ima6.vajnoto e naistina da go obi4a6 a ne prosto za6toto iska6 da ima6