PDA

View Full Version : родители

precakan1
06-22-2007, 11:41
здравейте,просто исках да споделя нещо което няма с кой друг . родителите ми ме контролират изкъсо .ето например днес от 8 часа сутринта решавам задачи и сега не ме пускат да изляза вече 8 часа решавам и съм направо бесен .плс дайте идеи как да ги накарам да изляза поне за 3 часа!

VerryBerry
06-22-2007, 17:46
mi kaji im 4e dori i da si genialen matematik ne izdarja6!ti da nqma da kandidatstva6 nqkade?ako e taka,moje da go pravqt za tvoe dobro,no pone pogovori s tqh..pak i kato nemisli6 za matematika izvesno vreme si po4iva6 po dobre! :smt023

krasivata_luvica
06-22-2007, 18:17
здравейте,просто исках да споделя нещо което няма с кой друг . родителите ми ме контролират изкъсо .ето например днес от 8 часа сутринта решавам задачи и сега не ме пускат да изляза вече 8 часа решавам и съм направо бесен .плс дайте идеи как да ги накарам да изляза поне за 3 часа!

лелелеееее как можеш да слушаш родителите си особенно като си момче :?: ](*,) :roll:

djuki
06-22-2007, 18:31
ами да ти кажа познато ми е , но само да някъде за щастие . Ако ще кандидатстваш разбирам но ако не това е много кофти . Можеш да им кажеш , че започваш да се побъркваш и че ако продължиш може да стане по зле . Че имаш нужда от малка почивка да разтовариш с фр някъде и после пак ще решаваш . Успех !

Kurdokolenko
06-22-2007, 22:43
Едно ша ви кажа на вас, родителите са тия, на които дължите всичко, те ви издържат, те ви купуват дрънкулки и прочее, а вие тука дрънкате за т'ва че ви контролират и тн. Ами, като се правят глупости, ще се налага и контрол, аз като бях в таз възраст, нито съм имал ядове, нито нищо, просто имаше едно взаимно уважение

krasivata_luvica
06-23-2007, 04:52

лелелеееее как можеш да слушаш родителите си особенно като си момче :?: ](*,) :roll:
А така!Зимай пример от мене KILL,KILL,KILL,MURDER,MURDER,MURDER xaxaxxaxaxaxaxaxa :-D :-D :-D

дааам той Verminaard
е мой човек :lol: :wink: