View Full Version : Moderated:Какво е клизма!?
kakvo to4no e klizma ????ko sa pravi?
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Мед. сестра Гроздова
06-22-2007, 17:11
За вътрешна промивка след клизма минете през същия гореспоменат д-р Муки.
д-р Опрашев
06-22-2007, 17:12
Маркуч 3 цола в гъзъ. Приятна процедура, ако сте чалга фен/ка.
Uptown_soldier
06-22-2007, 17:42
:smt023 Браво, хора готини аватари, готини имена.
хаха тука само доктори са писали :lol: :-D
Мед. сестра Гроздова
06-22-2007, 21:13
Всъщност лекарският ни екип прецени че има дефицит на доктори тук и дадохме работа на още няколко. Случаите в клиниката са твърде много, за да можем да се справим с тях.
д-р Съветков
06-22-2007, 21:59
Клизма, уважаема, е онова нещо, което ви влиза в аналния отвор, стои малко вътре, излива се, и после излиза. И не, не е това за което си мислите.
С уважение, д-р Съветков
Д-р Муки
06-22-2007, 22:04
За пореден (но далеч не и последен!) път призовавам всеки, който има малко свежа кръв в кълбото над рамената си, да не слуша тези "доктори". Драги! Драги бивши колеги (и колежке)! Моля ви, спрете да прикривате истинското си "аз" и признайте на света, че взаимно си правихте клизмите! Аз имам доказателство - видео материал. Но едва ли някой би искал да го види - твърде емоционален е, особено Мед. сестра Гроздова.
Моля пациентите - ако все пак някога решите да правите клизма - не го правете, като бившите ми колеги - с тръбa деветнадесет метра дължина, която има приятно голям отвор, през който да минават нещата! Умолявам ви! Слушайте мен! Истинският доктор, винаги на вашите услуги.
Мед. сестра Гроздова
06-22-2007, 22:05
Всъщност клизмите (практикувани от опитен лекар) са полезно нещо -- и за двете страни... има научно-популярни филми за това как се прави клизма, както и прочистване на интимните места, с други натурални атрибути. Моля, препоръчвам на пациента да се образова.
д-р Съветков
06-22-2007, 22:16
Клизмата, драги пациенти, колеги и колежке, е съчетание на приятното и полезното... за кварталните, кхъ - кхъ, жрици на любоФта.
lamzzzercho
06-22-2007, 22:19
ебати олигофрените :smt005
Д-р Дава Клецам
06-22-2007, 22:24
Муки, Муки.. докъде я докара, а? Ех.. жалко..
Клизма е като ти правят някаква дълга операция като ти сложат опойка да не се испуснеш тя се прави с един маркуч в задните части с топла вода след това искарваш сичко капиш ?
д-р Посмъртов
06-23-2007, 07:47
Всъщност първо се слагат един-два легена отстрани при трудните ситуации с пациенти.След това се взима един ГОЛЯМ поялник и се вмъква в полу-дините на мъченика..пардон,пациента.О станалото е история =P~
young_rich_famous
06-23-2007, 07:52
Подробен отговор, прочетете внимателно ...
:arrow: http://sextex.hit.bg/klizm.htm