View Full Version : Moderated: Въпрос, свързан с девствената ципа
С гаджето се чудим нещо :smt017 Значи тя не ми дава да бъркам в нея с пръст , защото се притеснява да не и скъсам девствената ципа.Е пък ако бръкна наистина ще се скъса ли защото аз мисля че такава вероятност няма :-k
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
sh3_1s_7h3_0n3
06-22-2007, 19:47
зависи колко пръста пъхнеш и колко навътре й ги вкараш... има възможност, но трябва бая да я 'лашкаш', за да й прокъсаш девствената ципа... 8)
ThePainIsReaL
06-22-2007, 19:49
Хм.. вероятност има, ако естествено преди това тя вече не се е скъсала при спорт или каквото и да е.
П.П. А защо й е толкова важна девствената ципа ?! Все пак ти е гадже и се "натискате" предполагам.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 брато сори за въпроса ама тя да не е руса? :smt005 :smt005
mi kato ne iska po4akai ... nqma da umre6 q ... :|
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 брато сори за въпроса ама тя да не е руса? :smt005 :smt005
Емм не е руса, черна й е, даже е на 17 (не косата де , момичето) :mrgreen:
То не е проблема че не иска,а я е страх за ципата :? Тя не иска да я скъсаме преди да го направим.Тъй де , то и аз презпочитам да си е цяла до първия ни път :mrgreen:
ами...тогава го направете ;)
ами...тогава го направете ;)
Еми смята че още не е готова за секс :smt018 така че и това не е решение (за момента) :mrgreen:
Аз викам че няма да може да се скъса , особено ако пипаш внимателно :mrgreen: амааа не съм сигурен много :-k
FelisDirus
06-22-2007, 21:15
Аз викам че няма да може да се скъса , особено ако пипаш внимателно :mrgreen: амааа не съм сигурен много :-k
Съгласна съм.
Нищо няма да й стане от едно пръстче. За да я разкъсаш, ти трябват поне три и при това - да си бая груб.
lamzzzercho
06-22-2007, 21:16
вкараш ли 2 пръста считай че си я почнал
Kurdokolenko
06-22-2007, 21:51
Bace, az taka otvorih edna, no posle poiska i da q pliu6tq, taka 4e ne vijdam kuv e problema, napravi i kefa i posle davaite istinskata igra, kvo se stesnqva6 i pi6e6 tupi temi :smt018
С едно пръстче и аз не вярвам да се случи нещо. С пръсти съм късал, ама бяха два и беше бая активно. (Finger Power!)
да ти кажа зависи и колко са ти дълги пръстите щото ако са някви като на баскетболист не ще и скасаш ципата ми нз кво :smt005 :smt005 :smt005 възможно е никои не знае пък тя за кво си е пази тая ципа да не иска да я подарява на жнуците си ](*,) ](*,) ](*,) (мн сам тъп)
сорка внуци се пише със "в" не с "ж"
alkobalko
06-23-2007, 06:35
Много трудно можеш да разкъсаш ципата с пръст.
fire_magic
06-23-2007, 06:45
С гаджето се чудим нещо :smt017 Значи тя не ми дава да бъркам в нея с пръст , защото се притеснява да не и скъсам девствената ципа.Е пък ако бръкна наистина ще се скъса ли защото аз мисля че такава вероятност няма :-k
baq she se pomy4ish,navri e sredniq,stoto obiknoveno e nai-golqm... :-D
да ти кажа зависи и колко са ти дълги пръстите щото ако са някви като на баскетболист не ще и скасаш ципата ми нз кво :smt005 :smt005 :smt005
Е, па, аз съм пианистче бившо, ама вярно си е, че пръстите ми не са 20 сантима. Освен това, ципата не е тапа, има си отвори, разтеглива е, не е чаак толкова лесно.