- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Въпрос, свързан с девствената ципа
С гаджето се чудим нещоЗначи тя не ми дава да бъркам в нея с пръст , защото се притеснява да не и скъсам девствената ципа.Е пък ако бръкна наистина ще се скъса ли защото аз мисля че такава вероятност няма
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
зависи колко пръста пъхнеш и колко навътре й ги вкараш... има възможност, но трябва бая да я 'лашкаш', за да й прокъсаш девствената ципа...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mi kato ne iska po4akai ... nqma da umre6 q ...![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Емм не е руса, черна й е, даже е на 17 (не косата де , момичето)Първоначално написано от Diablue{F}
![]()
То не е проблема че не иска,а я е страх за ципатаТя не иска да я скъсаме преди да го направим.Тъй де , то и аз презпочитам да си е цяла до първия ни път
![]()
Еми смята че още не е готова за сексПървоначално написано от Diablue{F}
така че и това не е решение (за момента)
![]()
Аз викам че няма да може да се скъса , особено ако пипаш внимателноамааа не съм сигурен много
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Първоначално написано от Stopman
Съгласна съм.
Нищо няма да й стане от едно пръстче. За да я разкъсаш, ти трябват поне три и при това - да си бая груб.
Собственост на Canis_Dirus
вкараш ли 2 пръста считай че си я почнал
Craig David-Walking Away
Bace, az taka otvorih edna, no posle poiska i da q pliu6tq, taka 4e ne vijdam kuv e problema, napravi i kefa i posle davaite istinskata igra, kvo se stesnqva6 i pi6e6 tupi temi![]()
С едно пръстче и аз не вярвам да се случи нещо. С пръсти съм късал, ама бяха два и беше бая активно. (Finger Power!)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
да ти кажа зависи и колко са ти дълги пръстите щото ако са някви като на баскетболист не ще и скасаш ципата ми нз кво![]()
![]()
възможно е никои не знае пък тя за кво си е пази тая ципа да не иска да я подарява на жнуците си
![]()
![]()
(мн сам тъп)
сорка внуци се пише със "в" не с "ж"
Много трудно можеш да разкъсаш ципата с пръст.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
baq she se pomy4ish,navri e sredniq,stoto obiknoveno e nai-golqm...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Е, па, аз съм пианистче бившо, ама вярно си е, че пръстите ми не са 20 сантима. Освен това, ципата не е тапа, има си отвори, разтеглива е, не е чаак толкова лесно.Първоначално написано от JeAsUS
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!