View Full Version : skusah s priqtelkata si i to zashto....
pochti tri meseca shtqhme da napravim i skusahme zashtoto na neq i e stanalo sku4na vruzkata poneje vseki den e bilo edno i sushto....
da q potursq li da pogovorim ili po dobre ne... :roll:
Тц.
Казала ти го е това => за нея сериозни връзки няма и понятието обич е изгубено (ако някога го е имало)
Мисли трезво.
Спокоино,и други ще има,не е единствената!Живеи си живота,защото да я преследваш е изгубена кауза. :wink:
тя самата ми го е казвала ,че преди адски много е искала да сме заедно,а сега... :(
много ми е кофти и се чуда да и прати ли един смс на датата когато щяхме да направим три месеца :roll:
`Death`Whore``
06-23-2007, 07:37
Това са глупави извинения на несериозен човек.
Не се унижавай така, не стига, че е скъсала с тебе, а и сега ти ще й пишеш. Ако се сети да ти честити - ок, ако не - здраве да е.
След като й е скучно, явно си я отегчил, свикнала е да я глезиш и връзката й е станала еднообразна. Ако питаш мен, недей да я търсиш, нека да види какво е без теб. Даже смс не й пиши. Ще ти е трудно, но се въздържай! Насила любов не се изпитва!
И аз ги имам тези моменти напоследък с приятеля ми. Не знам защо. Ходим вече година и половина и винаги ми е било хипер яко. Но напоследък нещо не е както преди. Обичам да си играя с него и тн, но нещо сякаш не е наред. Понякога много ми досажда. Не се сприятелява с приятелите ми и ми е кофти като дойде при нас. Щото аз стоя с него и не мога да си говоря с другите защото сме настрани. :? А не искам да го късам. Обичкам си го.
alkobalko
06-23-2007, 10:05
Няма смисъл да я търсиш.
Soy_tu_mujer
06-23-2007, 10:40
Emi az hodq s mom4to, koeto obi4am ot godina i polovina...i ot opit ti kazvam.. trqbva da se raznoobrazqvate i dvamata.
Qvno vruzkata vi e nqmala raznoobrazie i si i pisal.
Ako imate 4uvstva edin kum drug pogovorete - predloji i da zapo4nete ot nachalo i tozi put gledaite da ne pravite samo 1 i sushti neshta...
Prosto izlizaite s priqteli,zabavlqvaite se,hodete nasam natam, vremeto veche stava i za baseini, igraite karti,zakachaite se abe ei takiva neshta :)
Uspeh dano neshtata se polu4at.
Няма смисъл да я търсиш, омръзнал си й. [-X
Не се унижавай. Щом вече си и омръзнал просто трябва да си намериш друга. Няма смисъл да и пращаш смс-и и т.н. защото щом вече не иска да е с теб, те няма да значат нищо за нея.
FEN_NA_MOTORI
06-23-2007, 11:08
Няма смисъл да я търсиш, омръзнал си й. [-X
Кратко, ясно и точно :-D
BrokenInnocence
06-23-2007, 12:17
Много често ми се е случвало преди- след време просто изгубвам интерес. Просто не си бил подходящия за нея и това е. Нищо не можеш да направиш.
Чисто и просто връзката се е изчерпала, вече и двамата не сте можели да си предложите нищо ново един на друг. Очевидно и тя не е държала много на отношенията ви, иначе щеше да направи опит за някаква освежаваща промяна. Зарежи я, отдалечи се от нея и обърни внимание на други момичета. И гледай винаги да можеш да изненадващ жените с нещо, независимо от кога ходите и колко стабилна е връзката ви според теб. Авантюристичния и загадъчен дух поддържат една връзка жива и истинска :)
S_L_A_D_U_R_K_A
06-23-2007, 16:20
Кофти, ама според мен не е от голямо значение за нея дали сте заедно и си е измислила причина само да те остави! Иначе ако наистина те обичаше и искаше да е с теб, всеки един ден с теб щеше да и е специален и да измислите начин да си разнообразите ежедневието, но тя просто си е измислила причина! [-( Друго обяснение нямам :roll:
VerryBerry
06-23-2007, 17:13
nameri si druga i gledai da ima raznoobrazie sl pat
Умните хора са казали: Ако обичаш някого пусни го на свобода ако се върне при теб значи те обича а ако не не.
Аз съм имал подобрен проблем но при мен тя никога не се върна и честно да ти кажа няма смисъл да се косиш защото ще си причиниш само болка нищо повече.По добре я забрави :wink:
По-добре не я търси, няма смисъл.
Тя така е избрала, това е нейно решение.Това за еднообразието си мисля, че е било просто оправдание.Може би няма чувства.
moon_flower
06-24-2007, 07:58
Не си хаби времето,думите и нервите за такъв несериозен човек.
Не си хаби времето,думите и нервите за такъв несериозен човек.
Грешка! ! !
Не си хаби времето, думите и нервите заради такова несериозно същество.
П.П. Ми то само такиа останаа бе!
Bourgas_bilder
06-25-2007, 07:53
Ей пич,не се унижавай>тя явно просто незнае какво губи,омръзнало и е връзката.И при мен е ставало,и от 2-те страни съм бил и затова ти казвам.Всяко момче си има достойнство,няма да падаш по ниско от нея,да не е нещо повече от теб.Аре успех и продължи напред колкото и гадно да звучи,знам че няма да ти е лесно,но се опитай.
Аре успех занапред
``LigLiChKaTa``
06-25-2007, 08:03
Spored men trqbva da si jivee6 jivota bez neq se pak ne e edinstvenata a puk s teq K******** izpulneniq nqmalo e kak da izdurjite pove4e