Влез

View Full Version : ЗАтвор

beautiful.soul
06-23-2007, 08:50
значи ето кво стана... направих нещо наистина гадно, и сега съм наказана да не излизам майка ми е взела всички ключове и не мога да излезна, и от прозореца не става защото съм на 4тия етаж... и с чаршафи завързани също няма да стане... просто тя е решила да не излизам и толко ! ако не беше тя сега щях да съм на басейн с гаджето и даже съм се облякла оправила и седя и дебна до вратата брат ми да се прибере или баща ми за да избягам... пффф :(

krasivata_luvica
06-23-2007, 08:53
лелелелелеееееееее кво си направила да те заключе бе момиче :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: да не си откраднала нещо :?: :shock: или нещо друго ще да е....... :?: :shock: :shock: ми аз ти предлагам да поговориш с майка си и да се разберете с думи :!: а не с глупави постъпки :!: :wink: опитай нищо не губиш :!: #-o :-D :wink:

Presley
06-23-2007, 09:33
Кофти :-D Все пак ако искаш каже кво си направила???
Пробвоай да и се иэвиниш ...при наще обикновенно малко след това има ефект.Е естествено эависи какво си направила.А и эа колко време ти е накаэанието???

06-23-2007, 09:34
Kakvo tolkova si napravila 4e da ti nakaje tolkova.Razkaji kakvo e stanalo za da mojem da te posuvetvame!!!

LaDy_DaQnA
06-23-2007, 09:41
Kakvo tolkova si napravila 4e da ti nakaje tolkova.Razkaji kakvo e stanalo za da mojem da te posuvetvame!!!

Suglasna sum s tova.Ako si napravila ne6to mnogo seriozno s edno izvinenie nqma da stanat ne6tata :!:

LittleDevil_f
06-23-2007, 10:48
wow mn kofti situacia mai iako si zgazila luka
da ti kaja po-dobre se izvini dori i da ne pomogne malko 6te se opraviat ne6tata

Iv4eTy
06-23-2007, 11:11
Явно е сериозно това дето си напрайла, че чак да те заключат. Поговори с нея, извини се дано помогне.

krem4et0
06-23-2007, 11:28
Моите ключове никой не ги бута. Тъпо е да те заключват. На тази жега аз лично не бих ходила никъде. У дома на климатика си е супер. Но въпреки това никой няма право да те заключва, освен ако не си осъдена. дори майка ти!!!!