PDA

View Full Version : какво мислите....

схо
06-23-2007, 14:06
здраввйтв... любопитна съм да ряазбера, каааакво ще рече, когато по време на секс момчето през цялото време гледа момичето... то верно, че е нормално, защото всеки един иска да се представи добре и те гледа как реагираш... ема това едиси колко време да не отлепи поглед от теб е не знам ... нормално ? или... ако ви се струва тъпа темата моля ви не е нужно да се изказвате :lol:

krem4et0
06-23-2007, 14:21
Аз ще се чувствам 100000 пъти по-зле ако не ме глед през цялото време. Все едно там ч**а някаква кукла!

CMexyPaH4e
06-23-2007, 14:27
mm da be ama s zatvoreni ochi da sedi ot vreme na vreme ti kak she se otpusnesh ako se e vtrenchil v teb vse edno si polezno izkopaemo :smt005
Pak i da see vtrenchil non-stop v teb qvno ne se otdava na momenta

teardrop
06-23-2007, 15:09
Ами предпочитам да ме гледа, отколкото да блее нанякъде и машинално да ме клати, все едно съм кукла.

krem4et0
06-23-2007, 15:12
mm da be ama s zatvoreni ochi da sedi ot vreme na vreme ti kak she se otpusnesh ako se e vtrenchil v teb vse edno si polezno izkopaemo :smt005
Защо трябва да се е втренчил? По-скоро погледът му показва обич, страст, нежност, желание. Обичам да ме гледа. Обичам и аз да го гледам. Обичам да проследявам всяка мимика по лицето му.

krem4et0
06-23-2007, 15:14
В началото се притеснявах от факта, че следи зорко реакциите ми на всяко едно негово докосване, но скоро след това претръпнах. Обожавам да се гледаме един друг, докато правим любов. :oops: Особено ако по някое време позабавим и си кажем колко много се обичаме. :smt008
А аз пък не обичам да си го казваме преди, по време и след секс. Все едно само заради секса ме обича. по-добре някой път когато изобщо не го очакваш или е крайно неуместно. така за мен е прекалено...........розово и лигаво.

teardrop
06-23-2007, 15:19
Защо трябва да се е втренчил? По-скоро погледът му показва обич, страст, нежност, желание. Обичам да ме гледа. Обичам и аз да го гледам. Обичам да проследявам всяка мимика по лицето му.

Така е. Като се гледате, показвате нежност и цялата работа става по-романтична :) А и така можете да прецените кое се харесва на другия, кое не.

shizzle
06-23-2007, 16:42
Ако само се пули насреща ти и те притеснява (има ги всякакви - и сред мъжете, и сред жените) - хващаш го за косата и го придърпваш към себе си. Не мисля, че ще има нещо против да се зарови между гърдите ти или нещо от сорта. А ако това не - използвай хумор. Ако е от хората, дето се втренчват, шега по темата ще го засегне и ще започне да се усеща. То бива любов, бива, ама трябва всеки малко настройки да си направи.