PDA

View Full Version : Това нормално ли е?

n0BoDy
06-23-2007, 16:05
S priqtelkata mi sme ot 3 meseca i 4etoxme v foruma za 1 dvoika koqto e pravila sex 7pati za 9meseca ](*,) ....ami nie kakvo da kajem kato go pravim
po 4-5 pati na den :-k :lol:

06-23-2007, 16:08
Ako nqmate kvo da praite(ne hodite na rabota,daskalo i pr.) i imate svobodno vreme i ste po celi dni zaedno e normalno,kategori4no. Az kogato sam bila taka poceli dni s priqtelq mi bukvalno ne se spirahme da go pravim :-D

teardrop
06-23-2007, 16:09
:-s Защо да не е нормално? Всеки е различен, колкото ви е кеф, толкова ше си го правите.

FelisDirus
06-23-2007, 16:11
Радвайте се, бе! :mrgreen:

PoLiToOo
06-23-2007, 16:11
нещо да не се хвалиш,а? :mrgreen: :mrgreen:

06-23-2007, 16:18
6tom si te kefi pravi po kolkoto puti iska6

krem4et0
06-23-2007, 16:46
Блазе ти. Аз секс не съм видяла вече 8-ми ден............

Kurdokolenko
06-23-2007, 16:52

Леле...мома да се оплаква от липса на секс, до къде я докарахме :lol:

06-23-2007, 18:21
нещо да не се хвалиш,а? Mr. Green Mr. Green

da, i na men taka mi prozvu4a :)

ninsy
06-23-2007, 18:58
да бе и аз се изненадах.. за 9 месеца 7 пъти или обратно..
аз 2 дни едвам издържам..

Leksi23
06-23-2007, 19:01
радвай, радвай =D> :roll:

fire_magic
06-23-2007, 19:14
S priqtelkata mi sme ot 3 meseca i 4etoxme v foruma za 1 dvoika koqto e pravila sex 7pati za 9meseca ](*,) ....ami nie kakvo da kajem kato go pravim
po 4-5 pati na den :-k :lol:
ne e mnogo normalno,ama karai,ne vi li pisva,mejdu drugoto?

malky`bebi{P}
06-23-2007, 19:19
Попринцип..не знам..ама как ходи аверката ти след това?Не и ли е малко трудно? Де да знам..Бива..Бива..ама..чак по 5 пъти на ден..Не ми се вярва..а и ТИМЕ2КИЛЛ пише се педерасТ...и не псувай във форума :)

n0BoDy
06-23-2007, 20:57
Ne ne se xvalq ama 4ak pak po tolkova vr...vikam ne6to da ne sme nared :lol: ..i naistina sme po cql den zaedno :-D dano s vs dvoiki da e taka :smt007 \:D/

n0BoDy
06-23-2007, 21:10
Nie ne sme bolni idano tazi bolest ne se razprostranqva tolkova v golemi matabi...na teb nikoi ne ti e vinoven kato ne si spal s jena...mai za tva si tolkova nerven :twisted:

thegodfather31
06-23-2007, 21:37

Като гледам бая тежко ти е ... във всяка тема се оплакваш ;)
По темата ... правете го по колкото пъти си искате,щом и двамата го искате и ви доставя удоволствие ;)

`Death`Whore``
06-23-2007, 21:38
Аз пък не съм правила вагинален секс от 2 месеца вече, даже и повече. Ето, оплаках се и аз. 8 дни са нищо.

alkobalko
06-24-2007, 06:30
Като си нямате друга работа, няма лошо и на мен ми се е случвало по цял ден да не ставаме от леглото с приятеля ми.

krem4et0
06-24-2007, 13:22
1 въпрос. пак е по темата-не ви ли писва бе хора, не се ли протърквате, не се ли насищате. Аз ако правя секс всеки ден ще ми бъде нещо.....съвсем обикновено и нормално. Правейки секс 1 път седмично се раздаваме до край, загорели сме, направо става лудница. Не мога да ям пържени кюфтета всеки ден по 10 бря, а ги обичам повече и от секса. Извинявам се.
П.С.Голяма част от темата беше изтрита по т.9.

shizzle
06-24-2007, 13:44
Не мога да ям пържени кюфтета всеки ден по 10 бря, а ги обичам повече и от секса. Извинявам се.

"Не се извинявай сама", както казва един професор в УНСС. От пържени кюфтета се надебелява, от секса - не ;) И, да си кажа честно, не ми е писнало. Може би след седмица секс искам един ден почивка, но горе-долу това е. И, да, 5те дни всеки месец добре се отразяват също. Въпреки всичко, все още искам момичето си толкова силно, колкото първия път. И дори по-силно. Ама стига, всеки колкото иска!

(извинете, уморен съм, мързи ме да си гледам пунтоацията)

ThePainIsReaL
06-24-2007, 13:58
Ами като ви е кеф и го искате и двамата, правете го. Няма нищо лошо в това, щом пък и терен и възможност имате, още по-добре :-D Радвайте се на живота. Пък и не се сравнявай с онази двойка, все пак там момичето беше само на 14години и е доста по-нормално да НЕ прави толкова редовно секс. :-D

krem4et0
06-24-2007, 14:02
Не мога да ям пържени кюфтета всеки ден по 10 бря, а ги обичам повече и от секса. Извинявам се.

"Не се извинявай сама", както казва един професор в УНСС. От пържени кюфтета се надебелява, от секса - не ;) И, да си кажа честно, не ми е писнало. Може би след седмица секс искам един ден почивка, но горе-долу това е. И, да, 5те дни всеки месец добре се отразяват също. Въпреки всичко, все още искам момичето си толкова силно, колкото първия път. И дори по-силно. Ама стига, всеки колкото иска!

(извинете, уморен съм, мързи ме да си гледам пунтоацията)
Абе не е въпрос до желание. И аз искам. От една страна е до възможност. От друга върви ме убеди, че оргазъм като сношня мога да изпитам, ако не съм наистина загоряла :roll:

shizzle
06-24-2007, 14:15
От друга върви ме убеди, че оргазъм като сношня мога да изпитам, ако не съм наистина загоряла :roll:

Аха! Ето какъв е бил пъкленият ти план - да се похвалиш, а? Хехе! :twisted:

sexy palava
06-24-2007, 14:24
ami smqtam 4e nikoi nqma pravoto da darji smetka koq dvoika kolko pati na den,na sednica ili na god 6te pravqt seks,tva e tqhna rabota,zavisi ot horata

krem4et0
06-24-2007, 14:33
От друга върви ме убеди, че оргазъм като сношня мога да изпитам, ако не съм наистина загоряла :roll:

Аха! Ето какъв е бил пъкленият ти план - да се похвалиш, а? Хехе! :twisted:
Може, но ако до сега съм си мислела, че сексът е велико нещо след снощи...........не мога да го опиша!
Да не се отклоняваме-аз съм зодия близнаци и най-много от всичко обичам разнообразието.

shizzle
06-24-2007, 14:54
КРЕМ И АЗ СЪМ БЛИЗНАЦИ ДАЙ СЕ ЧУКАМЕ!?!?!
Не, мерси. Аз само модерирам!

То и аз съм Близнаци, ама хайде да не се хвалим. Другите зодии така или иначе не ни обичат.

Освен една дама. Съквартирантът ми ме заведе на едно белот-парти, две момчета и две момичета каре. И се разприказвахме за зодиите, че съкварирантът ми е Дева и понякога е ужасен и..
-А ти каква зодия си? -питам аз.
>Скорпион. -вика тя.
-Ооо.. *хитра усмивчица*
>А ти?
-Близнаци.
>Оооооо! *флиртуващ поглед*

И двамата имаме приятни спомени от двете зодии, изглежда. :twisted: :twisted: :twisted:

krem4et0
06-24-2007, 14:58
да, не ни обичат. Ама аз съм добра близначка. Само като съм бясна си водя лошата другарка. И като близначка мразя да правя едно и също, колкото и да е прекрасно.
:-k да заключвам ли темата, че май се изчерпа!?

Barbie
06-24-2007, 15:14
То и аз съм Близнаци, ама хайде да не се хвалим. Другите зодии така или иначе не ни обичат.

Освен една дама. Съквартирантът ми ме заведе на едно белот-парти, две момчета и две момичета каре. И се разприказвахме за зодиите, че съкварирантът ми е Дева и понякога е ужасен и..
-А ти каква зодия си? -питам аз.
>Скорпион. -вика тя.
-Ооо.. *хитра усмивчица*
>А ти?
-Близнаци.
>Оооооо! *флиртуващ поглед*

И двамата имаме приятни спомени от двете зодии, изглежда. :twisted: :twisted: :twisted:

Аз съм скорпион, а момчето ми е близнаци и във все хороскопи пише, че сме ужасна комбинация. :lol:

По темата - както не съм си виждала любимия от 3 седмици, готова съм да не мръдна от леглото/ пода/ банята...много дълго време. Принципно като съм си в България правим секс доста често. Една приятелка ме обвини, че само това правим...и нямам време за нея (на което аз открито протестирам!). Но ще видим как ще бъде през лятото. Все пак след като 20 дена съм чакала и съм тръпнела как ще го видя, ще го целуна, ще го докосна...нормално и после 10 дена да не мога да се откъсна от него. Иначе сексуалния живот трябва да е редовен до толкова, че и двамата да се чувствате доволни. :-)