PDA

View Full Version : za kakvo si govorqt mom4etata obiknovenno?

mi6lenceto9
06-23-2007, 16:41
mnogo mi e interesno da razbera za kvo si govorqt obiknoveno mom4etata.6toto sa mi kazvali 4e te mn ne si spodelqt za gadjetata s podrobnosti,a samo nai-ob6to.6toto obiknoveno nie momi4etata si govorime za mom4eta.a te za motori i koli li?ili...?

pills11.com ;))

hoseto_
06-23-2007, 16:44
жени, коли футбол :-D

06-23-2007, 16:44
Ами и момичетата си говорят сама за:
Гримове, момчета, образование и работа.

Момчетата за:
Автомобили (понякога), момичета, образование ии работа.

Nadelina
06-23-2007, 16:45
Mi govorqt si i za jeni.. "Ei taq q izchukah snoshti.. Bahsi brat.. Taq me umori.. Nechoveshki dobra e!" :-D :-D :-D

Malko_D
06-23-2007, 17:05
Az sym 4uvala "znaish li koq naebah?!"razgovora tuka razgore6teno prodyljava...Kak sq da q nakaram da s spi s men...Kolata mi e pak razvalena, skorosnata mi kotiq otnovo se s4upi...Trqbva da se raberem koga 6te se napiim otnovo...Tez moite u6iii mn 4uvat i napravoo :smt075 :smt044

hoseto_
06-23-2007, 17:08
ми кажи на тез твоите уши да не седят до затворената стая на брат ти :-D

young_rich_famous
06-23-2007, 17:08
хахахахаха ... госпожиците по-горе са прави ... обикновенно за това си говорим ... пиене, жени, коли, футбол, залози и такива неща ... както жените си говорят примерно за прически, дрехи, гримчета и т.н. така и ние мъжете за нашите си работи ... " ЛелЕ копеле, скоро нема си Купя Бентли ... " #-o :smt005 :smt006

Presley
06-23-2007, 17:12
Раэлични хора-раэлични интереси

suantito
06-23-2007, 17:16
хаха момчетата не си споделяли как да не си споделяме еи например един мой френд вчера разпрая как бил праснал една и такива работи

06-23-2007, 17:23
Ами аз предпочитам да съм като тълпата - с ограничени интереси, затова "изхвърлих" интересите, които ми носеха болка, мъка, печал и депресии:

- политика
- новини и събития по света
- философстване

gacobacov
06-23-2007, 17:25
говорят си за говоренето по говорилнята :roll: :roll:

06-23-2007, 18:00
Ми главно си говорим за най-новите хардуерно продукти излезли наскоро
колко конфигурации трябва да зглобя днес и така нататъка и как ще изляза 10 мин преди да почно почивката за да я видя :D
Поне така е при мен вече всичките ми френдове си имаме здрави и сериозни връзки и не обсъждаме други жени защото няма смисъл :lol:
А за тези които се питат че пък защо да няма смисъл.
Ми...Защото според мен съм намерил перфектното момиче и немога да искам нещо повече (за мен няма повече)
Та така при мен.
И все пак това е нещо строго индивидуално :wink:

RoyTheReaper
06-23-2007, 19:32
Не мисля, че аз или някой от по-честите ми събеседници влизаме в този стереотип. Най-често срещаните теми:

-математика
-квантова физика
-оръжия за масово поразяване
-политика
-програмиране
-даскало
-със съквартиранта ми водим уникално безсмислени спорове от рода на "кое е по-лесно: да учиш или да играеш на компютъра" както и "съществуват ли частично верни твърдения", "студено ли е в Швеция или не". :lol:

Dork for life! :smt005

djuki
06-23-2007, 19:36
хаха момчетата не си споделяли как да не си споделяме еи например един мой френд вчера разпрая как бил праснал една и такива работие споделяне кой коя е изнаебал , ама май до там а ?! докато момичета споделят повече малките неща ........... а иначе теми на момчетата : играчки(телефончета , коли , компютри ) , жени ами май до тук

LaDy_DaQnA
06-23-2007, 19:53
Ми главно си говорим за най-новите хардуерно продукти излезли наскоро
колко конфигурации трябва да зглобя днес и така нататъка и как ще изляза 10 мин преди да почно почивката за да я видя :D
Поне така е при мен вече всичките ми френдове си имаме здрави и сериозни връзки и не обсъждаме други жени защото няма смисъл :lol:
А за тези които се питат че пък защо да няма смисъл.
Ми...Защото според мен съм намерил перфектното момиче и немога да искам нещо повече (за мен няма повече)
Та така при мен.
И все пак това е нещо строго индивидуално :wink:

Az nemoga da razbera vie mom4etata ne si li spodelqte naprimer haresvam tova momi4e no tq edi kakvo si podobni ne6ta.....nemoga da razbera kak samo za koli jeni i podobni gluposti govorite!

ТИМЕ2КИЛЛ
06-23-2007, 19:56
mnogo mi e interesno da razbera za kvo si govorqt obiknoveno mom4etata.6toto sa mi kazvali 4e te mn ne si spodelqt za gadjetata s podrobnosti,a samo nai-ob6to.6toto obiknoveno nie momi4etata si govorime za mom4eta.a te za motori i koli li?ili...?

pills11.com ;))
За чекии си говориме.

sexy_for_you
06-23-2007, 19:59
не всички момчета си говорят за едно и също.хората са различни.но обощо си говорят за коли,пари,жени,пиене.но не и както ние-жените.не си споделят толкова.не се задълбочават..държат интимния си живот далеч от другите.но има и някой които се хвалят

ТИМЕ2КИЛЛ
06-23-2007, 20:00
не всички момчета си говорят за едно и също.хората са различни.но обощо си говорят за коли,пари,жени,пиене.но не и както ние-жените.не си споделят толкова.не се задълбочават..държат интимния си живот далеч от другите.но има и някой които се хвалят
Мълчи си там,щото нямаш пишка.
Като ти порасте тогава.

LetiCherry
06-23-2007, 20:04
-със съквартиранта ми водим уникално безсмислени спорове от рода на "кое е по-лесно: да учиш или да играеш на компютъра" както и "съществуват ли частично верни твърдения", "студено ли е в Швеция или не". :lol:

:lol: Е, определено е по-трудно да играеш компютърни игри...Т'ва за мен е нещо неразгадаемо... :lol: Друго е да си отвориш някоя книжка и вси4ко е наред...Интересни теми имате, браво!

Ина4е за какво си говорят мъжете - зависи от мъжете, за това което ги вълнува...С удоволствие бих доспушала мъжки разговор :twisted:

06-23-2007, 20:36
СЕКС< ПУТкИ< ГАЗОВЕ< ЦОМБИ< БОМБИ< ПАЛАСКИ< ИОБАН>

sexy_for_you
06-23-2007, 20:40
Не мисля, че аз или някой от по-честите ми събеседници влизаме в този стереотип. Най-често срещаните теми:

-математика
-квантова физика
-политика
-програмиране
-даскало

ЕВАЛА!Възхищавам се на такива като теб.Супер си!Продължавай в същич дух! :::

06-23-2007, 20:59
Obsujdat vajnite problemi ,svurzani s tqhnoto su6testvuvane,kakto i stoinostnite temi v teenproblem. Pone az taka pravq kato se subera s mom4etata v gradinkata predi da otidem v amor ;)

Кроасандвич
06-23-2007, 21:01
Обсъждат идиотски вицове , безсмислени случки и интересни теми в този форум.
Както и дроб сърма.И нейното приготвяне.
А някои говорят за смисъла на живота и философски твърдения.Не се и съмнявам ,че това е по вкуса на повечето пубери.

Muhamster
06-23-2007, 21:06
heh e kroasandvi4 , zdravei , ne si prav moje bi no prosto az nikoga ne obsujdam filosofski ne6tata se pak tuka nali si4ko si e jivot v momenta qko kuponi alkohol kef batka otsekade, kvo da mislq za jivota bate az bate nali si jiveq jivota toi rano ili kusno 6te svur6i est no kakavto stana stana . IAM WAT IAM NA KOitO Ne Mu IznAsQ NeGoV Si ProBLeM ?!?!

Кроасандвич
06-23-2007, 21:09
heh e kroasandvi4 , zdravei , ne si prav moje bi no prosto az nikoga ne obsujdam filosofski ne6tata se pak tuka nali si4ko si e jivot v momenta qko kuponi alkohol kef batka otsekade, kvo da mislq za jivota bate az bate nali si jiveq jivota toi rano ili kusno 6te svur6i est no kakavto stana stana . IAM WAT IAM NA KOitO Ne Mu IznAsQ NeGoV Si ProBLeM ?!?!

Така или иначе , такива неща се говорят доста по-често от горепосочените.
Забравих да спомена биологичната химия и стратегиите за монтиране на двуглаво ракетно оръдие в задния двор.

06-23-2007, 21:11
ee ne vij tfa 4e vie ste qko sduh razbira6 li i si lafite za jivota nzm kvi trqq ste debili za da si govorite za jivota brat oba4e nzm i az sigurno i v amor ne hodite sduhliovci :lol:

06-23-2007, 21:14
Споменах ли всякаква военна техника и обсъждането на масовото население?
Понеже , разбира се , сме скромни.

2GoOd4u***|Fugh7_CluB
06-23-2007, 21:17
Em govorim si 4esto za kom igri , matematika ,fizika , jeni , hrana (e mn qsno :D ) , piene , prostotii i sekvi drugi temi , kato naprimer kvo 6e stane ako slojim raketen dvigatel na detska koli4ka i zasilim nekoi s neq :D

Muhamster
06-23-2007, 21:19
ox mn ste zle batka az vinagi si komentiram kolko vodka moga da izpiq na eks i takiva qki raboti ne kato vas sudhani tipove sig imate 6 po balgarski ama kvo kato nali minah we sduhliovci amor 4evar :))))

кроасандвич
06-23-2007, 21:20
ox mn ste zle batka az vinagi si komentiram kolko vodka moga da izpiq na eks i takiva qki raboti ne kato vas sudhani tipove sig imate 6 po balgarski ama kvo kato nali minah we sduhliovci amor 4evar :))))

Такива хора преуспяват в живота.

Muhamster
06-23-2007, 21:22
bate nz Dali ^te PreuSpeQ v jiVOta AMa SH Si ImM qkO MackI i JivOta i kuponite sa pred men DRUJ SE NiU IoRKKKKKK {}{}{}

06-23-2007, 21:23
bate nz Dali ^te PreuSpeQ v jiVOta AMa SH Si ImM qkO MackI i JivOta i kuponite sa pred men DRUJ SE NiU IoRKKKKKK {}{}{}

Прав си , някой път трябва да дегустирам чист спирт в количества.

06-23-2007, 21:25
evala we batka tfa e 4ovek za men ! BRAVO Ne kato nekoi sduhliovci za bude6te i tn ](*,) awe bate e tfa si e bravo e taka ae ako iska6 nekoi pat v amor 6e zapiem qko batka ako iska6 mn qko ima vodka tam stra6na ti kaam are ako iska6 se ugovorim za utre bate nema amor ama qko bate lelel kato v lossssss anjelisssss se 4ufstfammmmm{{}{}

Кроасандвич
06-23-2007, 21:26
evala we batka tfa e 4ovek za men ! BRAVO Ne kato nekoi sduhliovci za bude6te i tn ](*,) awe bate e tfa si e bravo e taka ae ako iska6 nekoi pat v amor 6e zapiem qko batka ako iska6 mn qko ima vodka tam stra6na ti kaam are ako iska6 se ugovorim za utre bate nema amor ama qko bate lelel kato v lossssss anjelisssss se 4ufstfammmmm{{}{}

Ти разбира от ирония!!!111111

Та , също говорим за фонда ,който събирахме , за да си купим танк.

Така де.

06-23-2007, 21:29

-математика
-квантова физика
-политика
-програмиране
Ебати скучните теми.

-даскало

Muhamster
06-23-2007, 21:29
s takiva kato teb deto mislqt zabo za bada6teto nivoto Na BG vinagi 6te e mn dobro ama ne e tva ruposa brat igrai si jivota i tfa e bate jivota kuponite qko alkohol i tfa e ! durtite da mislqt za bude6teto ;)))))))))))

06-23-2007, 21:30
durtite da mislqt za bude6teto ;)))))))))))

06-23-2007, 21:32
За

- излизане, приятели, купони, момичета, училище/университет/работа, семейство, за някои хубави филми/сериали и това е.

06-24-2007, 03:40
ХЙаххахахххаа не мога да повярвам...е толкова тъп върпос не съм сещала...Не мога да си преставя колко силиконова мацка си...СИгурно знаеш само 3"сладък си...имаш ли цигарка...Ахахахихии*кикот* икот*....
Опитай се да общуваш с умни хора...Да тъпите момчета говорят за повърхностни теми...Иначе повечето момчета с който съм общувала съм забелязала,че имат фетиш към Хитлер хахаххахаах...ебавам се...Сериозно опитай се да общуваш по друг начин с момчета,освен като духаш или се лигавиш...Надали можеш да си го преставиш..може би някой ден

06-24-2007, 05:31
няма лошо...казах го като положителна черта :wink: :P :-D

koalka
06-24-2007, 07:30
Ми за футбол най-вече, за даскало и някакви общи неща.

moon_flower
06-24-2007, 08:10
За спортове,за мацки,за даскало и разни тяхни си неща.

BAYO
06-25-2007, 04:06
За всичко онова, за което момичетата не си говорят, както искайте, така ме разбирайте, пряко, директно , индиректно, буквално, преносно и т.н. :arrow:

06-25-2007, 04:45
po princip nie momchetata ne obichame da bryshtolewime mnogo, myrzel li ni e ne znam (pone mene da).Goworim si za momicheta, futbol, i taka .. :D

happyyy
06-25-2007, 05:34
Според мен момичетата си говорят повече за чувства, а момчетата за факти. За това, когато момчетата и момичетата се съберат момичетата умират от скука. Също така още като малки момчетата и момичетата са възппитавани по различен начин. Например на малките момченца непрекъснато се внушава да не показва чувствата си и сами да се справят с проблемите, например когато се разплаче и околните му казват: "Стегни се, ти си мъж.". Докато на момичетата се внушава точно обратното. Затова, когато пораснем сме толкова различни.
А иначе аз не говоря за футбол и коли и като цяло бих казъл, че не съм като тези момчета, които описвате и мога да говоря за неща, които интересуват момичетата.

06-25-2007, 07:34
Ма ти си мъжът-мечта....ЕВАЛА....

``LigLiChKaTa``
06-25-2007, 07:58
Ма ти си мъжът-мечта....ЕВАЛА....

Podkrepqm mnenieto ti ;-)

zubi
06-25-2007, 15:39
говорим си за по*но ... по*но .... по*но ... по*но ... жени ... ТВ ... бира .. и ткива работи

dinkisa
06-25-2007, 16:03
за мач ва моита компаниика не се говори щото повечето не сме кои знае кви фенове обикновенно обсъждаме некои кат клюкарки :-D :lol: но основната идея е да има по некои простотиия та да се посмеем :D (не кат олигофрените де) нос мятам че за това се събираме да с епоразтоварим \:D/